Új és okos óra is jött a Samsung legerősebb telefonja mellé

Minden szempontból forró a nyár a Samsung termékei iránt érdeklődő felhasználók számára: a rekordokat döntögető hőségben nem csak egy, minden eddiginél erősebb telefont, hanem többféle verzióban érkező okosórát is bemutatott a dél-koreai gyártó.

2018. augusztus 10. 15:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Samsung: a hajtogatható telefonunk egyszerre egy táblagép is Újfent érdekes részleteket osztott meg a Samsung mobilokért felelős nagyágyúja a vállalat régóta fejlesztett, hajtogathatós készülékével kapcsolatban.

Középárban adott olyan mobilt a Samsung, ami a saját prémiumtelefonjait is verheti Közzétett paraméterei alapján a ma bemutatott Samsung Galaxy A9-es okostelefonnak van a legjobb kamerája.
Samsung-Tidal megállapodás: kiszúrnak azzal, akinek régebbi tévéje van 58 millió dal és 240 000 órányi zenei videó érkezik a 2017-es vagy annál újabb Samsung tévékre, méghozzá a Tidal szolgáltatás révén.
Olyan processzor kerülhet a Galaxy S10-be, amellyel verheti az Apple és a Huawei mobiljait is Twitteren került elő az a korábbi álláshirdetés, amely alapján a Samsung már javában fejleszti a második generációs mesterségesintelligencia-processzort. Ez kerülhet a soron következő csúcsmobilba, a...
Ilyen színekben jön a Samsung Galaxy S10 A hírek szerint véglegesítették a színeket, megvan, hogy milyen árnyalatokban jön a Galaxy S10.
Megjelent a Samsung új TV-je: 35 millió képpont felbontású, 85-os A szeptemberi IFA-n mutatta be a Samsung kereskedelmi forgalomba szánt 8K felbontású tévéit. A 85-es változat árát akkor még sűrű homály fedte, mostantól viszont már előrendelhető a készülék.

Olcsó vezeték nélküli töltővel készül a Samsung Ami azt illeti, a Samsung eddigi legolcsóbb vezeték nélküli töltője érkezhet a piacra.
Vezeték nélküli DeX kapcsolattal újíthat a Galaxy S10 A jelentések szerint a Samsung már dolgozik a vezeték nélküli DeX kapcsolaton.
Nem várt fordulat: négykamerás telefont készít a Lenovo is? Úgy tűnik, nem lesz sokáig egyedül a Samsung négykamerás telefonjával, a Lenovo is megvillantott valami hasonlót egy hamarosan érkező készülékéről.
Brutális negyedéves profitot jelentett a Samsung A harmadik negyedéves nyereség rekordszintű a dél-koreai cégnél.
Az Apple feleannyit adózik, mint a Samsung Apró érdekesség, hogy a Samsung az idei év első felében kétszer akkora mértékű adóterhet fizetett meg, mint az Apple.
Igen drága hangrendszert ad ajándékba a Samsung a 8K tv mellé Magyarországon is előrendelhetőek a Q900R QLED 8K televíziók, és a HW-N950/EN soundbar jár melléjük első körben ingyen.