Új és okos óra is jött a Samsung legerősebb telefonja mellé

Minden szempontból forró a nyár a Samsung termékei iránt érdeklődő felhasználók számára: a rekordokat döntögető hőségben nem csak egy, minden eddiginél erősebb telefont, hanem többféle verzióban érkező okosórát is bemutatott a dél-koreai gyártó.

2018. augusztus 10. 15:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Samsung Galaxy Tab S4 - mestersége: asztalos A DeX asztali elrendezés a 10,5"-es AMOLED kijelzőn megmutatja, hogy kellene egy androidos táblagépnek a felületet hatékonyan kihasználnia. A Tab S4 mégis inkább multimédiás oldalon komplett.

Rejtély, hogy lesz-e 5G a Galaxy S10-ben Az már biztos, hogy nem ez lesz a Samsung első 5G-s okostelefonja, az viszont nem egyértelmű, hogy ez mit jelent...
A Samsungtól tanul a Google új Android rendszere A Samsung egyik legjobb mindig bekapcsolt kijelzős funkcióját építi be a Google az Android 9 Pie-ba.
És akkor végre a Samsung is bemutatta saját okoshangszóróját Az augusztus 9-i Samsung-esemény középpontjában a Galaxy Note9 állt, de azért mást is hozott magával New Yorkba a dél-koreai gyártó. Például egy okoshangszórót.
A vártnál is hamarabb jöhet a Samsung összehajtható mobilja A Samsung szeretné megelőzni a Huawei összehajtható okostelefonját.
Samsung telefonja van? Talán már ma telepítheti rá az utóbbi idők legjobb játékát Végre felfedte az Epic Games, mely androidos telefonokon próbálható ki elsőként a népszerű Fortnite. A Samsung készülékekkel rendelkezők örülhetnek a legjobban.

Fortnite - exkluzív kozmetikai cuccokat hozhatnak a játékexpók A felhoztal részét képezi egy Samsung Galaxy Note 9-es skin is.
A Samsung későn ugrik fel egy robogó vonatra Erre a divatra még az Apple is későn reagált, meg is látszik az eladásain. Akkor vajon mire számíthatnak a koreaiak?
Bővül az OLED piac A Samsung és az LG mellett a Sharp is beszáll az OLED panelek tömeggyártásába.
A Huawei lenyomta az Apple-t Továbbra is a Samsung vezeti az okostelefon-piacot, a második helyen azonban helycsere történt.
Véletlenül megmutatta a Note9-et a Samsung Azon kívül, hogy lebukott a Galaxy Note9, a Samsung több sajtóeseményt is szervezett augusztusra, a következő közvetlenül az IFA előtt esedékes.
A Galaxy Tab S4 olcsóbb alternatívája is megérkezett Középszerű tudást és vonzóbb vételárat kínál a Samsung Galaxy Tab A 10.5 táblagép.