Új és okos óra is jött a Samsung legerősebb telefonja mellé

Minden szempontból forró a nyár a Samsung termékei iránt érdeklődő felhasználók számára: a rekordokat döntögető hőségben nem csak egy, minden eddiginél erősebb telefont, hanem többféle verzióban érkező okosórát is bemutatott a dél-koreai gyártó.

2018. augusztus 10. 15:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szokatlan okostelefonban gondolkozik a Samsung A Samsung legutóbbi szabadalma olyan okostelefonról árulkodik, ami egyszerre szétcsúsztatható és összehajtható.

Akár ilyen is lehet: izgalmas koncepcióképeken a Samsung Galaxy S10 A dizájner Ben Geskin mindig elkészíti az ipar következő durranásainak szerinte várható formáját. A februárban érkező Galaxy S10 sem maradhatott ki a sorból.
Ebből komoly konfliktus lehet: a Samsung szerint ellopták a kínaiak az egyik legfontosabb technológiáját A dél-koreai ügyészek kilenc ember és két cég ellen emeltek vádat, mert a Samsungtól loptak ipari titkokat.
150 dollár a Samsung új, 1 TB-os SSD-je Hivatalosan is bemutatkozott a Samsung 860 QVO SSD, amely akár 4 TB tárhelyet is kínál, egészen barátságos vételár mellett.
Van egy telefon, ami még meg sem jelent, de már köröket ver a Huawei Mate 20 Próra az egyik teszten A Huawei Mate 20 Próját nem véletlenül nevezik a jelenleg kapható legjobb telefonnak. Ám úgy tűnik, a Samsung jövő évi újdonsága, a Galaxy S10 ezt is könnyedén lekörözi majd.
Elképesztően sokba kerülhet a Samsung összehajtható mobilja Ha igazak a legújabb hírek, a Samsung összehajtható készüléke tényleg csak egy szűk kör játékszere lesz.

Súlyos hiba a Samsung Galaxy Note 9-ben A Snapdragon modellekben lefagy a kamera.
A Samsung elnézést kér "megölt" munkavállalói miatt Bocsánatot kért a Samsung Electronics vállalat pénteken minden munkásától, akiknek egészségkárosodását, halálát okozta az, hogy nem biztosítottak számukra biztonságos munkakörülményeket a vállalat...
Ennél sokoldalúbb androidos telefont most nem talál Tisztes hardver és egy rendkívül hasznos digitális toll jellemzi a Samsung Galaxy Note 9-et, aminek az árcímkéje is elképesztő.
Furcsa ellentmondás jött ki, amikor megkérdezték a magyarokat, mit gondolnak a mobilozás(uk)ról Az új kapcsolatokban segít, de a meglévőkben akár zavart is okozhat a mobiltechnológia a magyarok véleménye szerint többek között ez derül ki a Samsung Electronics legfrissebb hazai felméréséből. A ...
Kolosszális látványt ígér a Samsung Galaxy Note 10 A jövőre megjelenő eszköz kijelzője állítólag 6,6 hüvelyk lesz!
Szenzor nélkül is beállítja az automatikus fényerőt a Samsung Fényérzékelő szenzor nélkül is képes már a Samsung arra, hogy automatikusan állítsa az okostelefonok fényerejét.