Az emberiség hamarosan megérinti a Napot

A Nap légkörének vizsgálatára küld űrszondát szombaton az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA.

2018. augusztus 10. 16:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Zarándokútra megy Lagzi Lajcsi: át akarja gondolni az életét A lehető legkeményebb, esős, hideg időszakban vág neki Lagzi Lajcsi az ismert zarándokútnak, az El Caminónak. Úgy döntött, annyi kilométert gyalogol majd, ahány napot a börtönben töltött. Családja nem...

Egy napot várt az életmentő műtétre egy 62 éves nő a Honvéd Kórházban, végül már nem tudtak segíteni rajta Előtte összevissza küldözgették a kórház telephelyei között.
Az irodisták harmada betegen is bemegy dolgozni A válaszadók közül minden harmadik munkavállaló évente 4-7 napot hiányzik betegség miatt.
Wanda nagyon szexi szerdát tartott Magyaros napot tartott a fotós
December 5-én tartják a nemzeti napot Thaiföldön Emellett az apák napját is megünneplik.
Három űrhajóssal a fedélzetén útnak indult a Szojuz a Nemzetközi Űrállomásra videó Felbocsátották hétfőn a kazahsztáni Bajkonurban a Szojuz MSZ-11 orosz űrhajót. Az asztronauták 194 napot töltenek fent.

Ricciardo: Verstappen mellett nem lehetett rossz napom Daniel Ricciardo beszélt Max Verstappennel kialakult kapcsolatáról. A duó ötvennyolc futamon keresztül versenyzett csapattársként, az ausztrál pedig nem engedhetett meg magának egy rossz napot sem.
Gyulafehérvári álom Sok román ember is van, aki elhibázottnak tartotta, hogy a Nicolae Ceausescu meggyilkolása utáni rezsim ezt a napot tette a Román Köztársaság hivatalos ünnepévé.
Kifejezetten hideg lesz ma péntek reggeli hírexpressz Kezdje a napot a hirado.hu híreivel!
Ünnepel a család: Babafotót mutatott Erdélyi Mónika Erdélyi Mónika családja nagy napot ünnepel ma, ugyanis Molli 11 éves lett. A születésnaposról egy kiskori képet mutatott büszke édesanyja, íme:
Jóban Rosszban - 3490. epizód tartalmából Dórát elöntik az érzelmek a születendő gyermeke miatt, és kiborul egy beteg kisfiú családi tragédiája kapcsán. Viktor elvállalja az osztályvezető helyettesi pozíciót, hogy kutathasson Dorina után, aki...
Minimális emelkedéssel fejezte be a napot a magyar tőzsde Borús hangulatban telt a hét második napja az európai tőzsdéken, miután a Donald Trump hétfői nyilatkozata ismét felerősítette a kereskedelmi háborús aggodalmakat. A magyar tőzsde a nap első felének.....