Hová jut a világ, ha egy Dwayne Johnson-film Oscar-díjas lehet?

Az Oscar-gálán külön kategóriában díjaznák a népszerű filmeket, jelentsen ez bármit. De nyer ezzel a néző és a filmipar bármit? De ezen kívül is felmerül még néhány kérdés.

2018. augusztus 10. 17:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ontani fogja magából a Netflix a filmeket Nagyratörő tervei vannak a Netflixnek a filmiparban, az egyik legaktívabb "hollywoodi stúdió" akar lenni és akár az Oscar-díjért is versenybe szállna. Évente 90 filmet készül bemutatni, köztük kis-és....

Palásti Ágnes Életkor:26 Családi állapot: egyedülálló Hogy jellemeznéd magad 3 szóban? Határozott, bátor, akaratos. Mik a jó/rossz tulajdonságaid? Akaratos, makacs (bár ezek számomra jók) Mi a mottód? "csakazértis...
Meghalt Sondra Locke Az Oscar-jelölt amerikai színésznő, Clint Eastwood partnere és volt barátnője 74 évet élt.
Tündéri fotókat posztolt a kis hercegnőről a palota - Kisöccsével pózol a hatéves Estelle Estelle hercegnő és Oscar herceg így várják a karácsonyt.
Audrey Hepburnről sorozat készül Az Oscar-díjas divatikonról még soha nem készült hasonló feldolgozás
Juliette Binoche lesz a Berlini Filmfesztivál zsűrijének elnöke Az Oscar-díjas francia színésznő több mint 20 éve a legjobb színésznőnek járó Ezüst Medvével távozott a fesztiválról.

A Gravitáció rendezőjének új filmje elindult az Oscar-gála felé A Roma több díjat kapott a Los Angeles-i kritikusoktól, de díjazták a Walking Dead egykori szereplőjét is.
Nem akar élni - A világ legsármosabb színészének özvegye a halált várja Az Oscar-díjas színésznőt a magány és az Alzheimer-kór emészti.
Népszerű stand-up komikus jelentkezett be Oscar-gála műsorvezetőnek Miután Kevin Hart visszalépett.
Óriási Oscar-botrány: emiatt kellett visszalépnie a gála műsorvezetőjének Kevin Hart hivatalosan is bejelentette a visszalépését.
Rekordszámú kategóriában esélyesek Oscar-díjra a magyarok Több alkotás már bezsebelt nemzetközi filmes díjakat.
Kiderült: Ő vezeti jövőre az Oscar-gálát A színész maga jelentette be az Instagramon.