Hová jut a világ, ha egy Dwayne Johnson-film Oscar-díjas lehet?

Az Oscar-gálán külön kategóriában díjaznák a népszerű filmeket, jelentsen ez bármit. De nyer ezzel a néző és a filmipar bármit? De ezen kívül is felmerül még néhány kérdés.

2018. augusztus 10. 17:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Reese Witherspoon illegális bevándorlókról szóló vígjátéksorozatot készít Az Oscar-díjas amerikai színésznő médiacége egy illegálisan az Egyesült Államokban élő iráni család mindennapjairól szóló vígjátéksorozaton dolgozik. 

Bronz Diák Oscar-díjat nyert az Ostrom című magyar film Huszonhét év után újra magyar diplomafilm nyert Diák Oscar-díjat (Student Academy Award): Kovács István az Ostrom című diplomafilmért vehette át magyar idő szerint péntek hajnalban Los Angelesben az A...
Dwayne Johnson újra bebizonyítja, hogy ő a legerősebb Most sem fogunk csalódni benne.
Úgy láthatjuk az első világháborút, ahogy még soha A Gyűrűk Ura Oscar-díjas rendezője kiszínezett és feljavított rengeteg filmet a háborúról, hogy úgy láthassuk, ahogy annak idején a katonák is látták.
Lehet ennél ízléstelenebb egy jelmez? Öltözzön barátnőgyilkosnak! Kevés annál ízléstelenebb és bántóbb jelmezt tudnánk elképzelni bármilyen beöltözős bulira, mint amit a Jokers Masquerade kínál megvételre potom 23 fontért. A cég szerint ugyanis (például a közelgő ha...
Lady Gaga és Bradley Cooper filmjére sereglenek az Oscar-szavazók A Csillag születik minden eddiginél több eséllyel fog tarolni az Oscar-gálán.

Hajmosás Huszonhét év után jutott be magyar diplomafilm a Diák Oscar-díj (Student Academy Award) három díjazottja közé esélyt kapva, hogy bekerül az igazi Oscar-rövidfilmes mezőnybe.
Mozivá változik a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem? Legendás gasztrofilmek és egy kihagyhatatlan filmkoncert az első Oscar-díjas színésszel a Müpában.
Clint Eastwood drogfutárnak áll A 88 éves Oscar-díjas hollywoodi legenda legújabb filmjében ismét magát rendezte.
Kösz szépen, ez nekem már megvolt Rajk László az Oscar-díjas Saul fia után a Napszálltában is együtt dolgozott Nemes Jeles Lászlóval. Ő volt a Diák-Oscart nyert Ostrom látványtervezője és dolgozott a Mentőexpedícióban Ridley Scott mel...
A magyar mozik is játsszák a körülrajongott dél-koreai filmet - videó A filmet Dél-Korea a legjobb idegen nyelvű film kategóriában Oscar-díjra nominálja. Mutatjuk a trailert.
Újabb nívós fesztiválon vetítik le a magyar Oscar-nevezett filmet A Napszálltát is bemutatják a Puszanban.