Az Iszlám Állam magára vállalta a kanadai lövöldözést

A rendőrség szerint azonban erre még nincs bizonyíték.

2018. augusztus 10. 18:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy bangladesi migráns az Iszlám Állam nevében akart gyilkolni Egy alvó ausztrál férfi lett volna az áldozata.

Az Iszlám Állam négy terroristáját bujtatták el egy amszterdami mecsetben A holland rendőrség megerősítette a sajtóban megjelent hírt.
Még mindig több mint 3000 jazidi van az Iszlám Állam fogságában 6500 jazidi közül mintegy 3400-at már sikerült kiszabadítani, de 3100 ember köztük 1450 nő és 1650 férfi továbbra is az Iszlám Állam fogságában van.
Izraeli légicsapás végzett az IÁ fegyvereseivel Izrael megölte az Iszlám Állam merényletre készülő hét fegyveresét a szíriai Golán-fennsíkon végrehajtott légicsapással – jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet csütörtökön
A nicaraguai elnök szerint az Iszlám Állam hatása érezhető az országban Daniel Ortega nicaraguai elnök szerint az Iszlám Állam dzsihadista szervezet hatása érezhető Nicaraguában. Az elnök évelése szerint erre utalnak az április óta tartó kormányellenes tüntetések.
A dzsihadisták közzétettek egy videót a tádzsik gázolásos merénylet elkövetőiről Az Iszlám Állam közzétett kedden egy videót, amelyen a tádzsikisztáni gázolás állítólagos elkövetői hűséget fogadnak a terrorszervezetnek. A Reuters brit hírügynökség szerint a dzsihadisták így próbál...

Az Iszlám Állam vállalta a biciklisek elleni tádzsikisztáni merényletet Két amerikai, egy svájci és egy holland turista halt meg.
Meghalt a legjelentősebb német terroristavezér Az Iszlám Állam minisztere már tavaly életét vesztette.
250re nőtt a szíriai IS-merénylet áldozatainak a száma Az eddig viszonylag nyugodt délnyugat-szíriai esz-Szuveida tartományra is átterjedt polgárháború, s az Iszlám Állam (IS) által elkövetett, összehangolt merényletek áldozatainak a száma 250-re nőtt. ...
Egyre több halottról érkeznek jelentések Délnyugat-Szíriából Az Iszlám Állam támadásainak és az azt követő összecsapásoknak már több mint 220 halálos áldozata van.
Több nő állt terroristának, mint azt korábban gondolták A szakértők arra figyelmeztetnek, hogy az Iszlám Állam soraiból hazatérő nők és gyerekek egyre nagyobb fenyegetést jelentenek, többek között azért, mert alábecsülték a számukat.
Meghalt az Iszlám Állam egyiptomi ágának egyik vezetője Egy üzenetküldő szolgáltatáson egy, mosolygó, szakállas férfit ábrázoló, „A mártírok karavánja” felirattal ellátott képpel jelentették be halálát