Nincs itt semmi látnivaló, csak egy 3 méteres piton a ház falán

2018. augusztus 10. 18:46

A cikk folytatása...Friss hírek
A Goldman Sachs nagy üzletet kötött Magyarországon Két nagy tanácsadó cég hazai csapata, a CBRE és a Cushman and Wakefield is büszkén jelentette be, hogy részt vettek az amerikai befektető óriás, Goldman Sachs budapesti ingatlanvásárlásában. A cég...
Sokkal több mint testőr - teljes film Rendező: Patrick Hughes Szereplők: Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds, Salma Hayek, Gary Oldman, Joaquim de Almeida
Skorpió hava
Amilyen a holdjárás, olyan a lelkivilágod! Most éppen hol jár(sz)?
Vasárnapi sport: Inter-Milan, Dárdaiék Sallaiék ellen Egyesült Államokban a Forma-1.
Pályacsúccsal Hamiltoné a pole, Vettel csak 5. helyről rajtol Hamilton századokkal verte a két Ferrarit az amerikai időmérőn, Verstappen kocsit tört.

Top hírek:
Tucathorrorban szedi áldozatait a Könnyező Asszony Megérkezett az elsőfilmes Michael Chaves horrorjának előzetese.
Sok a dísztök-okozta ételmérgezés Nem enni, faragni!
Máig a halott barátjával chatel egy nő, és nincs benne semmi természetfölötti Ki ne vágyna egy barátra, aki pont olyan, mint amilyennek ő a legjobb barátját elképzeli lehetőleg olyannak, mint saját maga? Manapság ez már lehetséges, és abban sincs semmi különös, hogy a mesterséges intelligencia segítségével egy okostelefon is elég efféle bensőséges kapcsolat megéléséhez. A gépesített barátság megjelenése mögött azonban egy igazi barátság különös története rejlik.
Orbán: Magyarország elkötelezett az ASEM keretein belüli együttműködés fejlesztését illetően Magyarország a jövőben is elkötelezett az Ázsia-Európa Találkozó (ASEM) keretein belüli együttműködés fejlesztését illetően, és ennek érdekében három javaslattal állt elő - derült ki Orbán Viktor miniszterelnöknek az ASEM brüsszeli csúcstalálkozóján elmondott beszédéből, amelynek szövegét Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke juttatta el az MTI-nek pénteken.
116 éves története legkínosabb periódusát éli a Real Madrid A Levante 2-1-re győzött a Bernabéuban.
Ön is letakarja a laptopja kameráját? Lehet, hogy le kellene a telefonjáét is? Tömegével vonultak az utcákra a koreai nők, miután az elmúlt hónapokban nagyon megsokasodtak a rejtett kamerával készült intim képek. A helyzet annyira súlyos, hogy rendőrségnek is be kellett avatkoznia, nehogy egy kézbe vett mobil félreértésre adjon okot. Eközben világszerte szaporodik az olyan mobilos kártékony programok száma, melyekkel egy óvatlan felhasználó készülékét távolról is rávehetik a megfigyelésre mások.