Újabb külföldi jogvédők bírálják a magyar kormányt

Norvégiai civil csoportok vezetői aggódnak az emberi jogok helyzete miatt.

2018. augusztus 10. 19:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Súlyos problémát jelent a kezeletlen visszeresség, de hosszú lábadozás nélkül is gyógyítható Nem szabad elbagatellizálni a visszerességet!
Jelentős nyereséggel zártak a tőzsdék Jelentős pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.
Nem indul a következő választáson May A hírt még nem erősítették meg.
Csökken a gázolaj ára A gázolaj átlagára literenként 391 forint lesz péntektől.
Az eddig véltnél sokkal több korallfaj él az ausztrál Nagy-korallzátony mélyebb régióiban Csaknem 200 korallfajt azonosítottak a kutatók az ausztrál Nagy-korallzátony mélyebben fekvő régiójában, amelyről eddig úgy vélték, hogy a virágállatok nagyjából 30 fajának otthona derült ki egy új tanulmányból.
Dreams - még idén számíthatunk a bétára Elvileg még az év vége előtt kipróbálhatjuk a Media Molecule új játékát.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Lövöldözés történt Strasbourgban - több halott, több sérült Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (7 súlyos, 4 könnyebb) megsebesültek, legkevesebb két ember pedig meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el. Mozgósították a városban a biztonsági szolgálatokat. Közben pedig bekerítették a 29 éves helyi, radikalizálódott támadót.
Nagy erőkkel folyik a hajsza a strasbourgi terrortámadás elkövetője ellen Kedd reggel akarták őrizetbe venni az elkövetőt.
Rabszolgatörvény: az ellenzék elfoglalta a pulpitust, Orbán arcába sípolnak - élő Nagyon fontos jogszabályokat szavaz meg ma az Országgyűlés, az ellenzéki minden erejével tiltakozik a "rabszolgatörvény" elfogadása ellen. Kövesse velünk a napot!
Aláírásgyűjtés indult az Óbudai Egyetem egysége mellett Az ív szerint elterjedt, hogy az egyetemet, vagy karait más intézménybe olvasztanák be.
Moszkva kész publikálni a Washingtonnal korábban folytatott levelezését Az említett anyagok egyelőre titkosak.