A Simpson család szereplője segített bemutatni az új igazolást

Nem rajta fog múlni az egykori Premier League-csapat szereplése, az biztos.

2018. augusztus 10. 16:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ashlee Simpson és férje, Evan Ross az egyik legszexibb páros az AMA gálán Evan nővére, Tracee Ellis Ross volt az este házigazdája

A Simpson család - hétfőtől csütörtökig 21.30 Ajánló - A Simpson család: hétfőtől csütörtökig esténként 21.30-tól a Humor+ -on!
A Simpson család egyik közelgő része az e-sportról szól majd A közelgő új évad egyik részében valahogyan előtérbe kerül a téma.
Jessica Simpson aranyosan simogatja kerek pocakját, bárhol jár Az 38 éves énekesnő nemrég jelentette be, hogy ismét várandós
Épp most jelentette be, itt is van az első fotó a terhes Jessica Simpson kerekedő hasáról A reptéren kapták lencsevégre
Jessica Simpson ismét terhes Férjével ez lesz a harmadik gyerekük.

Elérte a partot a Florence hurrikán Észak-Karolinában Az ötfokozatú Saffir-Simpson skálán egyes, azaz a legalacsonyabb kategóriába sorolt Florence-t óránkénti 150 kilométeres széllökések kísérhetik.
A Premier League 9. fordulójának beharangozója  Az angol bajnokság következő körének párosításai is rengeteg érdekességet rejtenek.
Így teljesítettek a Premier League játékosai a válogatottakban Bár a hétvégén szünetel a Premier League, a játékosok egy percre sem állnak le. Ezúttal a válogatottaknál van jelenésük.
Hazard mindenkinél jobb volt  A Premier League-ben a Chelsea belga sztárját választották meg szeptember legjobbjának.
Új alapokra helyezné az angol másodosztályt a Leeds tulajdonosa Kevés a pénz, a Premier League modelljét alkalmazná.
Kapuralövés nélkül még a Liverpool és a Manchester City sem tud nyerni A Premier League 8. fordulójának szuperrangadóján megfojtották egymás játékát a csapatok, Rijad Mahrez még egy tizenegyesből sem találta el a kaput.