Ókori görög hajó maradványaira bukkantak a Fekete-tenger mélyén

Több mint 2500 éve a Fekete-tengeren elsüllyedt görög hajó roncsaira bukkantak régészek az ukrajnai Mikolajiv közelében.

2018. augusztus 10. 20:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Visszatérnek a Fekete Párduc sikerkovácsai Ryan Coogler rendező és Chadwick Boseman főszereplő is aláírt az 1,3 milliárd dollárt termelő szuperhősfilm folytatásához.

A ravasz húzza meg az ujjunkat, vagy fordítva? A lépten-nyomon megnyilvánuló erőszak felveti a kérdést: szerves része-e az agresszió az emberi természetnek és társadalmi együttélésnek. Miért szorongatja egy beszélni alig tudó kisfiú oly nagy ragas...
Áll az alku - 50. adás Szandra igazi különc! Az Áll az alku játékosa például fekete menyasszonyi ruhában ment férjhez, de plüssmaciját sem rendeltetésszerűen használja.
A sült hódfarok és a fekete puding volt VIII. Henrik kedvenc étele
Macron homoszexualitásán gúnyolódnak Nyílt levelet írt egy francia filozófus Emmanuel Macron francia elnökről. Miután a francia államfő hiányos öltözetű fekete férfiakkal pózolt egy külföldi látogatása során. Látványosan ölelgette a férf...
Macron feltételezett homoszexualitásáról írt nyílt levelet az egyik legisme "Drágám, engedd meg ezt a bizalmas hangnemet!" Elnöki fotók a félmeztelen, trágár fekete bűnözőkkel és az öt főbűn.

A kivégzésére várt, de előbb ölte meg egy rabtársa az amerikai férfit Jonathan Fajardo 2011 óta volt a halálsoron. Egy fekete lányt ölt meg rasszista indítékból, és valakit, akiről azt gondolta, besúgó lehet.
Kirabolt egy üzletet az a fekete bűnöző, akivel Macron pózolt A bukott francia szocialista miniszter új barátja 5000 eurónyi értéket akart ellopni.
Újabb kép került elő a félmeztelen fekete bűnözőről, akit Macron ölelgetett Reaulf Fleming a drogos rabló nevű, évekig volt börtönben, az elnöki ölelés után bejelentette: Franciaországba készül.
Még mindig büdös van Hatvanban Továbbra sem tudják a Hatvan környékén élők, hogy mitől van büdös és mi az a fekete massza, amit a földeken találtak. Az anyagban gázolaj és kenőolaj is kimutatható, de az a cég, amelyiket eddig felel...
A kert, ahol a levegő is halálos lehet Alnwick várának kertje Anglia egyik legszebb látványossága, határain belül azonban van egy fekete vaskapu mögé zárt hely, ahol a látogatóknak kimondottan tilos a növényeket megszagolni: ez a Mérgesker...
Így maradhat fehér a fogad, ha kávéfüggő vagy Te sem tudod elképzelni a reggeled a szokásos fekete italod nélkül, de félsz, hogy nyomot hagy a fogaidon? Most adunk pár tippet, amivel megőrizheted a fogaid természetes színét!