Ókori görög hajó maradványaira bukkantak a Fekete-tenger mélyén

Több mint 2500 éve a Fekete-tengeren elsüllyedt görög hajó roncsaira bukkantak régészek az ukrajnai Mikolajiv közelében.

2018. augusztus 10. 20:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Több mint 20 millió szál illegális cigarettát találtak a vámosok Rózsahegyen ezen felül mintegy 15 tonna fekete dohányt is lefoglaltak.

Teen Choice Awards 2018 - íme a nyertesek listája Az idei Teen Choice Awars egyértelmű nyertesei a Bosszúállók: Végtelen háború, a Fekete Párduc, A legnagyobb showman és a Riverdale voltak, ami érthető is, hiszen a fiatalok körében elért népszerűség ...
Extrém Activity - 2018.08.13. Új hét, újabb sztárcsapatok - ezúttal a Színésznők, azaz Fodor Zsóka, Oszvald Marika és Farkasházi Réka csapnak össze a Bajnokokkal, vagyis Tápai Szabinával, Kucsera Gáborral és Fekete Lacival.
Ellopott utasszállító: se fekete doboz, se holttest A gép roncsait már megtalálták.
Tudtad? Ezért ne hordj soha fekete bugyit! Alaposan meg kell gondolnunk, milyen színű fehérneműt veszünk fel - ezt egy ausztrál színtanácsadó mondja.
A Ku Klux Klan volt vezetője aggódik, hogyan fog megjelenni a legendás fekete rendező filmjében Valószínűleg nem ő lesz a sztori hőse.

Földi László: Ne higgyük, hogy elpusztult az Iszlám Állam Veszélyes maradt az Iszlám Állam dacára annak, hogy miután földrajzilag megszűnt, törvényszerűen egyre több gócban üti a fel újra a fejét mondta Földi László biztonságpolitikai szakértő az ECHO TV He...
Tóth Gabi megmutatta, milyen volt fekete hajjal Nem most volt. Már 11 éve.
Beyoncé átvette az irányítást a Vogue felett és rögtön forradalmat is csinált A magazin 126 éves fennállása óta először készíti fekete fotós a címlapot. Pedig 2018 van, nem 1968.
A Freedom House szerint a "fekete apartheidet" építő Dél-Afrika szabadabb állam, mint Magyarország Szerdán jött a hír, hogy a szűk 6 hónapja hivatalban lévő dél-afrikai elnök, Cyril Ramaphosa módosítani akarja az alkotmányt, hogy lehetségessé váljon a fehérek földjeinek kompenzálás nélküli elvétele...
Segíteni akart betolatni a nőnek, utána úgy kellett levakarni a falról A sofőr összekeverte a féket és a gázt, súlyos következménye lett.
Iohannis visszaküldte a fekete-tengeri gáztörvényt Visszaküldte megfontolásra a parlamentnek Klaus Iohannis román elnök a fekete-tengeri gáz kitermelését szabályozó törvényt, amelyet július elején fogadott el a bukaresti törvényhozói testület