Ókori görög hajó maradványaira bukkantak a Fekete-tenger mélyén

Több mint 2500 éve a Fekete-tengeren elsüllyedt görög hajó roncsaira bukkantak régészek az ukrajnai Mikolajiv közelében.

2018. augusztus 10. 20:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bombázó lett A kör ijesztő kislányából - A fekete hajú horrorsztár így néz ki ma Daveigh Chase-ből gyönyörű nő lett - az egykori gyereksztár már 28 éves.

A PSG és a Liverpool élte túl a halálcsoportot, Barcelonában jutott tovább a Tottenham Az olasz csapatok fekete napja volt ez a kedd a Bajnokok Ligájában.
Nem a kosztól volt fekete a lábuk Saját piszkukban kellett élniük a külvilág elől elzárt gyerekeknek 18+ Hét kisgyermeket menekítettek ki egy missouri családi házból, ahol embertelen körülmények között tartották őket a szüleik.
Az Egyesült Államok legtöbb áldozatot szedő sorozatgyilkosa nem viszi sírba a titkait A halálos beteg, börtönben ülő, idős fekete férfi úgy gondolta, hogy megosztja bűneit egy nyomozóval. Az elmúlt évtizedekben majd a fél országban kilencven nővel végzett.
Fekete Péter: Szokolay Sándor felvállalta a magyar nép szolgálatát Kormányzati támogatással dolgozza fel családja a Kossuth-díjas zeneszerző hagyatékát, amely négyszáz művet, írásokat, leveleket, publikációkat, személyes tárgyakat és kéziratokat tartalmaz.
Fekete lyukak tánca Eddig összesen tíz feketelyuk-pár, illetve egy neutroncsillagpár összeolvadásának jelét észlelték, azaz már tizenegy gravitációs hullámot azonosítottak 2015 szeptembere óta.

Egy újabb lépést tett a "fekete apartheidhez" a Dél-afrikai Köztársaság Fontos jelentés ment át a parlamenten.
Arra kérte a nőt, fekete ruhában menjen az első randira temetésre vitte A nő a Tinderen ismerte meg a férfit. Azt hitte, egy romantikus vacsorához van szükség a fekete ruhára.
Ötmilliárd évvel ezelőtt ütköző fekete lyukakat észleltek Négy további gravitációshullám-forrást találtak a LIGO és VIRGO együttműködés legutolsó mérési adatainak értékelésekor, az egyik hullámforrás jelei ötmilliárd évvel ezelőtt indultak útnak, akkor, amik...
Csalódott turisták Konstancában mindenütt jég borította a part menti sétányt (videó) Sok román turista érkezett a hétvégére a népszerű fekete-tengeri üdülővárosba, Konstancába.
Hódarás akciók Elmúlt a fekete péntek, de ez nem jelenti azt, hogy ne kínálnának akciós termékeket a boltok: a következő oldalakon ezek közül mutatunk párat.
Mennyit ér egy fekete irányító a világ legbrutálisabb ligájában? Lamar Jackson berúgta az ajtót az NFL-ben.