Medvegyev: gazdasági háború meghirdetéséhez hasonlítható az USA szankcióinak kiterjesztése

Gazdasági háború meghirdetéséhez hasonlította az orosz miniszterelnök az Oroszország elleni amerikai szankciók lehetséges továbberősítését, amire Dmitrij Medvegyev szerint gazdasági, politikai és egyéb eszközökkel kellene reagálni.

2018. augusztus 10. 20:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az oroszok elleni amerikai szankciók a nemzetbiztonságot érintik Az Egyesült Államok a Szkripal-ügy miatt vezetett be szankciókat Oroszország ellen.

El a kezekkel Grúziától, vagy jön a háborúk háborúja! Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök igen határozottan óvta a NATO-t, hogy felvegye tagjai közé Grúziát. A figyelmeztetésre Oroszországnak két nyomós érve is van, közülük az egyik szinte elkerülhete...
Porosenko biztos benne, hogy Oroszország beavatkozik a választásokba Petro Porosenko ukrán elnök utasította a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanácsot (RNBO), hogy külön ülésen tekintse át, miként semlegesíthető Oroszország beavatkozása az ukrajnai választásokba, ami szeri...
A britek kiadatnák a Szkripal-ügy két orosz gyanúsítottját Oroszország továbbra is tagadja, hogy közük lett volna a mérgezésekhez.
Adok-kapok, ki fekszik ki a végén? Oroszország 25 és 40 százalék közötti arányra emelt fel vámokat.
Torna Eb: nyolcadik lett a magyar női csapat Oroszország nagy fölénnyel győzött.

Mintegy 890 ezer szíriai menekült térhet vissza hazájába Oroszország az várja a nemzetközi szervezetektől, így az ENSZ-től is, hogy aktívan csatlakozzanak a szíriai menekültek visszatérését segítő munkához.
Amerikai hírszerző szervezetek: Oroszország célja gyöngíteni és megosztani az USA-t És nem csak Amerikát támadják - a hírszerzők szavait az amerikai belbiztonsági miniszter is alátámasztotta. Orbán Viktor korábbi szavai szerint viszont a nyugatiak nem éreznek orosz fenyegetést, csak...
A bolgár államfő sürgette az uniót Az EU és Oroszország kapcsolatainak fejlesztéséért szólalt fel Rumen Radev.
Meggyilkoltak három orosz állampolgárt a Közép-afrikai Köztársaságban Meggyilkoltak három orosz állampolgárt a Közép-afrikai Köztársaságban, a hatóságok sajtóigazolványokat találtak náluk, amikor holttestükre bukkantak közölték helyi hivatalos források. Oroszország hel...
Oroszország három hónap alatt megszabadult majdnem minden amerikai államkötvénytől 81 milliárd dollár mozdult meg, egyelőre az elemzők is csak találgatnak, miért.
Az oroszoktól is kikapott, csak nyolcadik a férfi vízilabdaválogatott A magyar férfi vízilabda-válogatott csupán a nyolcadik helyen végzett a Barcelonában zajló Európa-bajnokságon, miután szombaton 9-8-ra kikapott Oroszország csapatától.