Nem ilyen izgalomra vágynak a szurkolók  Spíler2-t akarunk!

Már tényleg csak néhány óra, és sípjába fúj a játékvezető a 201819-es spanyol labdarúgó-bajnokság első meccsén (GironaValladolid 20:15, majd BetisLevante 22:15). Mai lapszámunk nyomdába küldésekor azonban még mindig ugyanaz volt a helyzet, amit tegnap felvázoltunk: egyik nagy műsorszolgáltató csatornakínálatában sem volt benne a La Liga meccseit Magyarországon közvetítő Spíler2.

2018. augusztus 17. 3:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Valencia-Betis élőben kizárólag a Spíler2 TV-n A hazai csapat első győzelmére készül a zöld-fehérek ellen a La Liga 4. fordulójában.

Real Sociedad-Barcelona kizárólag a Spíler2 TV-n A La Liga 4. fordulójában a katalánok a baszkokhoz látogatnak.
Ez a 32 csapat várja a BL-sorsolást A Spíler2 TV-n élőben követheted a 8 csoport kialakulását.
Bajnokok Ligája-sorsolás csütörtök este a Spíler2 TV-n Csütörtök este élőben követheted a sorsolást, amelyben kiderül, hogy milyen négyesek lesznek a csoportkörben.
Egy lépésre a BL-főtábla  Kedden és szerdán újabb két meccset közvetít a Spíler2. Izgalmakban minden bizonnyal nem lesz hiány.
Robot beszél a Spíler2-ről a UPC-nél Valószínűleg éghetnek a vonalak a UPC Magyarországnál a Spíler2 miatt, ahol a 2018-19-es spanyol labdarúgó bajnokság meccseit lehetne nézni. A szolgáltató egyszerűen úgy oldotta meg, hogy ne kellje...

Athletic Bilbao-Huesca élőben a Spíler2 Tv-n A La Liga 2. fordulójának zárómeccse után legalább az egyik csapat nem lesz százszázalékos.
Indul a Bajnokok Ligája a Spíler TV-n A Spíler2 TV-n kedden és szerdán is élőben követhetsz egy-egy meccset. 
Csatárcsata a Valencia-Atlético Madrid hétfő esti rangadón  A La Liga 1. fordulójának utolsó előtti összecsapását kizárólag a Spíler2 TV-n nézheted élőben. 
Itt szavazhatsz a Villareal-Real Sociedad meccs legjobbjára Miközben a La Liga 1. fordulójának második szombati mérkőzését nézed a Spíler2 TV-n, cikkünkben voksolhatsz.
Itt szavazhatsz a Girona-Valladolid meccs legjobbjára  Miközben a Spíler2 TV-n nézed élőben a La Liga nyitómeccsét, cikkünkben szavazhatsz a meccs emberére.
Spíler2-t akarunk! Barca, Real és Juve nélkül maradunk? - a Bors utánajárt Másfél nappal az első sípszó előtt pánikban vannak a spanyol és olasz foci magyar hívei. Az új idénytől a La Ligát és információink szerint a Serie A-t is a Spíler2-n lehet nézni, ám ez tegnap még egy...