5 szuper film vasárnap estére

Te is mindig a második napját imádod a legjobban a hosszú hétvégéknek? Persze, hiszen bármeddig fennmaradhatsz egy szuper filmmel és holnap simán durmolhatsz délig!

2018. augusztus 19. 6:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Felnőtteket megszégyenítő ügyeséggel vízisízik ez a hároméves videó A hároméves Olivia Jackson egész családját ámulatba ejtette, amikor életében először kipróbálta a vízisít az észak-karolinai Gaston tavon. A kislánynak ugyanis úgy tűnik , hogy ösztönösen kiváló érzéke van ez a látványos sport iránt.  Miután Jackson elsajátította az alapokat, teljes magabiztossággal pattant a deszkára, és felnőtteket megszégyenítő ügyeséggel siklott át a hullámokon.
Mihalik Enikő brutál szexi volt ezen a divatbemutatón Az Etam fehérneműnek hála ő is ott volt a párizsi divathéten, ahol rögtön két szettben is megmutatta magát.
Rajongóitok sírját ássátok meg keményen beszólt kollégáinak a plus size modell Ashley Graham a Dolce & Gabbana plus size szupermodellje rendbe rakta a kövérséggel kapocslatos tévhiteket és keményen beszólt túlsúlyos kollégáinak.
Shia Labeouf válik Robert Pattinson exe miatt Pedig azt hittük, most egy kicsit elcsitulnak a kedélyek a színész körül, aztán mégsem.
Milyen nyomot hagy az agyban, ha a gyereknek nincs testvére? Az egykeség nyomot hagy az agyban: vajon jó vagy rossz, amit eredményez?
Szeretünk Raymond - VII. 21. rész Debra túl sokat iszik Amy menyasszonyi partiján, ezért a hazaút előtt a kocsiban ülve próbálja meg kipihenni a buli okozta kellemetlenségeket. Szerencsétlenségére a rendőrség azt gondolja, hogy éppen ittas vezetésen kapták, így Debra rács mögé kerül.

Top hírek:
Horoszkóp: Szeptember 26., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 26-án is!
Így nézett ki egy középkori lovag arca: Sir John épp olyan erős lehetett, amilyennek képzeljük őket Sir John rekonstrukcióját látva egy valódi középkori lovagra nézhetünk.
Őszi sorozatok Ajánló - Ők azok, akik tudják mi hogyan lesz zamatos, illatos, ellenállhatatlan! Ők azok, akiknek Önök előtt nincsenek titkaik! A legnépszerűbb séfek hozzák el otthonaikba a világ ízeit! Tanuljanak a legnagyobb séfektől idén ősszel is a Lichi TV-n!
Újabb tragikus részlet derült ki George Michael haláláról Egykori szeretője, Fadi Fawaz tálalt ki az énekesről, ami mindent megváltoztathat.
Szerelme ízetlen tréfával égeti Weisz Fannit Hajmásy Péter úgy gondolta, országgal-világgal meg kell osztania, hogy siket modell felesége mindig zabál. A sértő kijelentés Fanniról lepereg, de  édesanyjáról már nem.
Újraindul a Három kívánság - Dévényi Tibor és legendás műsora új részekkel tér vissza Októbertől újra lesz Három kívánság Dévényi Tiborral.