5 szuper film vasárnap estére

Te is mindig a második napját imádod a legjobban a hosszú hétvégéknek? Persze, hiszen bármeddig fennmaradhatsz egy szuper filmmel és holnap simán durmolhatsz délig!

2018. augusztus 19. 6:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Ennyire más az ember arca reggel és este A fotós megmutatta a nagy különbséget A fényképész megmutatta, hogyan változik az arc a nap elején és a nap végén. Fontos dolgot vett észre a képeken.
Ezt biztosan nem vetted észre - Erzsébet királynő öltözékeiben van valami meglepő II. Erzsébet ad a részletekre, ha öltözködésről van szó.
Recept a celebbé váláshoz: szexvideóval kell robbantani Paris Hiltontól Collin Farrellig rengeteg hírességet láthattunk már több mint pikáns jelenet közben.  
Tóth Gabi 11 kilót fogyott 2 hónap alatt - Fotókon a látványos változás Tóth Gabi megmutatta, mennyire lefogyott.
Zacskóval fojtotta meg a nejét az életbiztosításért, majd lelépett volna a férfi szeretőjével Tescós zacskóval fojtotta meg a feleségét, majd meleg barátjával Ausztráliába akart menekülni egy Nagy-Británniában élő gyógyszerész. A szabadság mellett hatalmas biztosítási díjra fájt a foga.
Halhatatlan lett a MotoGP visszavonuló legendája A spanyol versenyző karrierje majdnem teljesnek mondható.

Top hírek:
Hideg őszi napok időjárás-jelentés, 2018. november 17., ...
A sámánizmus nem vallás - tények és tévhitek A sámán szó hallatán valószínűleg mindenki előtt egy hatalmas dobot verő, önkívületi állapotban kántáló ember képe jelenik meg. Ám, hogy ki is ő valójában, és mi a sámánizmus, az már kevésbé ismert. 
Balhé az X-Faktorban: Gáspár Laci vérig sértette Puskás Petit - videó Ilyen még nem volt: élő adásban esett egymásnak a két mentor. Nagyon durva szócsata alakult ki.
Beni: Rabló halak voltunk Nagy volt a nyüzsgés a MasterChef Junior konyhájában, hiszen egy igazán különlseges japán ételt kellett készíteniük a versenyzőknek, amihez az alapanyagokat gyorsan be kellett szerezniük.
Ízletes kalandozás Latin-Amerikában - szombat 19.00 Ajánló - Ízletes kalandozás Latin-Amerikában: szombat esténként 19.00-kor a FEM3-on!
3-an is kiestek az X-Faktorból - A nézők nagyon kiakadtak a mentorokra Az X-Faktor első Élő show-jában elszabadultak az indulatok, amikor a mentorok értékelték a produkciókat. A kommentelőket is megosztották a döntéseik.