Chris Brown őrülten féltékeny Rihannára

Az énekes nemtetszését fejezte ki Riri új fotója kapcsán.

2018. augusztus 19. 9:09

A cikk folytatása...Friss hírek
138 millióból hoznak létre egy munkahelyet a nagyberuházások Számos nagyberuházás bejelentésére került sor az elmúlt néhány évben, melyek összesen több mint 15 ezer új munkahelyet fognak létrehozni.
Négy gyerek meghalt egy hollandiai vonatgázolásban Egy gyerekeket szállító teherbiciklit ütött el egy vonat. Két súlyos sérült is van.
Hivatalos: 217 ezer forint az átlagfizetés Magyarországon! Kár, hogy kamu! ...
A BMW Debrecent választotta Miért döntött a BMW, egy óriási mamutcég mellettünk? Szemügyre kell vennünk a telepítőtényezőket, melyek korántsem olyan unalmasak, mint ahogyan hangzik.
TGS 2018: Mozgásban a God Eater 3 Több japán magazin is kipróbálhatta a TGS-en kiállított God Eater 3 demóját. Ennek örömére most belenézhetünk a Földet megszálló idegenek elleni csatákba. Az Istenfalók nem ismernek kegyelmet!
Orbánnál néha az ötös sem elég Minisztere szerint a kormány megbeszélései olyanok, mint egy vizsga.

Kipróbáltam Rihanna 10 perces sminkjét, ez lett belőle Neked feltűnt, hogy Riri mindig tökéletes sminkben lép ki az utcára? Elárulta a titkát, amit egy újságírólány azonnal ki is próbált. Csekkold!

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
Remélem, látni fogja, milyen gyönyörű volt - a világ legcukibb szempárja betegségtől ragyogó Mehlani Martinez hatalmas pupilláinak köszönhetően a világ egyik legcukibb gyereke, ám a csodaszép tekintet mögött betegség húzódik. Az egyéves kislány egy nagyon ritka genetikai betegségben, az Axenfeld-Geiger-szindrómában szenved, ami miatt a pupillája sokszorosa a normálisnak. És bár a betegség miatt úgy tűnhet, hogy a kislány oltári cuki, sajnos az elváltozás komoly fenyegetést jelent.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
A hajhosszabbítási üzletben feszül egymásnak a két óriás Az egyik a fapados minőséget képviselő műhajakkal, a másik a minőségi igazival hódít.