Chris Brown őrülten féltékeny Rihannára

Az énekes nemtetszését fejezte ki Riri új fotója kapcsán.

2018. augusztus 19. 9:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Gyenge kezdés az amerikai tőzsdéken Gyengüléssel indult a kereskedés pénteken az amerikai értékpapírpiacokon az előző napi erős zárás után.
Máris munkához látott a McLaren új erősítése Parc Fermé: Máris munkához látott a McLaren új erősítése
Csalással, vesztegetéssel gyanúsítják a tatabányai erőmű több dolgozóját és beszállítóját Nagy értékű járműveket, berendezéseket és több millió forint készpénzt foglaltak le a rendőrök.
Odamondós közleményben kommentálta a rendőri razziát a milliárdos cége Indokolatlanul nagy létszámú hatóságról, gazembernek nézésről, alaptalan zaklatásról írt a Bige Holding.
Lovaggá ütötték a Liverpool legendáját Pályán és pályán kívül is páratlan ember, Károly herceg tüntette ki.
Összeomlóban az amerikai Konzum, szárnyal az itthoni Van egy részvény, ami akkorát emelkedett, mint itthon az elhíresült, Mészáros Lőrinc által megvásárolt cég papírja, most azonban kipukkadóban a lufi. Az itthoni Konzum ma szárnyalt.

Top hírek:
Több mint 230 milliárdot költhet Budapest a 3-as metró felújítására A legutóbbi kormányinfón lényegében legitimálta a kormány a korábban meghatározottakhoz képest majdnem 100 milliárdos többletköltséget. Ebből 80 milliárdot a központi költségvetés fog állni.
Hungarian Goverment in Contradiction over the Case of the Convicted Macedonian ex-PM Hungarian government refuses to answer questions on Gruevski's case claiming it is strictly a legal matter, while all points towards the opposite.
Egy lakás mind felett: 26 nm, de 44 millióba kerül? Mutatjuk, miért! Önmagában a szóbanforgó otthon talán nem mutat extrém újdonságot. De a lokáció és néhány apró részlet miatt gyanús, hogy megéri az árát. Arról nem is beszélve, hogy Karácsony közeledtével plussz luxust jelent, hogy akár papucsban és házi köntösben is kimehetünk vásárolni. Egy karnyújtásnyira van ugyanis minden, amiről csak álmodhatunk.
Négyéves kislányt ölt meg egy leopárd A kislány a házuk közelében játszott egy nepáli faluban, a szülők nem voltak otthon.
Kalocsai kettős gyilkosság: még sincs meg a bizonyíték A tizenhárom éve zajló per végére ennyi idő után sem tudnak pontot tenni. Süveges Péter és társai űgyében legkorábban tavasszal hozhatnak döntést.
Magyarország-Észtország 1-0 – élő Az észtek idegenben nagyon kellemetlen ellenfélnek bizonyultak, most Rossi csak a lelátón, Dzsudzsák a kispadon. Így is nyerni kellene, nehogy kiessünk.