A papagájoknak is szükségük van angyalokra

Azok a madarak, akikkel nem foglalkoznak, olyan súlyos sérüléseket okoznak maguknak, hogy akár örökre meg nyomorodhatnak. Rajtuk segít egy budapesti házaspár.

2018. augusztus 19. 13:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Szelfi mentette meg a 99 éves börtönbüntetéstől Egyetlen fotónak köszönheti a férfi, hogy nem kell élete hátralévő részét a rácsok mögött töltenie.
Gorcsok és Gumblik - 29. rész Happi meg akarja mutatni a többieknek, hogyan kell barkácsolni, ezért készít egy gorcs-csapdát.
Már 200 gól felett jár a Real Madrid csatára A La Ligában 288 meccsen lépett pályára.
Kim Kardashian már a lányát is photoshopolja Oké, azt már megszokhattuk, hogy a sztár megszerkeszti a saját képeit, de azt hogy a pici gyerekéét is, az már túlzás.
Napi cuki: pontosan ilyen az, amikor egy újszülött mókust felnevel az ember Történt egy nap, hogy egy férfi arra ért haza, hogy egy mókusfészek hever az ágyában, amiben két újszülött mókuska alszik. A férfi azonnal értesítette a vadvédelmi felügyelőket, mire Christina és Michael ki is ment a szokatlan eset helyszínére. A szakemberek megpróbálták egyesíteni anyát és gyermekeit, azonban az anyamókus túlságosan elfoglalt volt száraz tobozokból, gallyakból és ágakból készült fészke további építésével, és rövidesen már egyáltalán nem tért vissza babáihoz.
Jennifer Lopez az évszázad legbotrányosabb szettjét húzta magára - Fotók! Imádjuk a stílusát, de mi ez a nadrág?

Top hírek:
Egy lakás mind felett: 26 nm, de 44 millióba kerül? Mutatjuk, miért! Önmagában a szóbanforgó otthon talán nem mutat extrém újdonságot. De a lokáció és néhány apró részlet miatt gyanús, hogy megéri az árát. Arról nem is beszélve, hogy Karácsony közeledtével plussz luxust jelent, hogy akár papucsban és házi köntösben is kimehetünk vásárolni. Egy karnyújtásnyira van ugyanis minden, amiről csak álmodhatunk.
Sosem volt még ilyen rövid Ariana Grande haja Elképesztően jól áll neki ez az új séró!
Vissza a 60-as évekbe: Ez most a legdivatosabb kabát Nagyon csinos.
Lázár és Géza a retró konyhasó - 19. rész főző-show
Duplán csokis palacsinta: a tésztába és a krémbe is kerül csoki Egy kis csavarral még izgalmasabb lesz a palacsinta! Ezúttal a tészta és a töltelék is csokis.
Nem lesz többé fehér karácsony? Nagy eséllyel idén is havas kulisszák nélkül fogunk gyertyát gyújtani szenteste. A Bors rögtönzött számvetése szerint az elmúlt öt karácsony (2013 17) is szürke volt.