A papagájoknak is szükségük van angyalokra

Azok a madarak, akikkel nem foglalkoznak, olyan súlyos sérüléseket okoznak maguknak, hogy akár örökre meg nyomorodhatnak. Rajtuk segít egy budapesti házaspár.

2018. augusztus 19. 13:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Pelenkás tyúkokért rajong az Instagram: ennél cukibbat ma már nem látsz Egyre többen tartanak tyúkot benti kedvencként, ezért szükség van a pelenkára is.
8 ok, amiért Szibériát is érdemes felvenned a bakancslistádra Ha megtudod, mi vár ott rád, rögtön indulni akarsz.
Egyetlen rövid szócska, ami az egész párkapcsolatot megváltoztatja - A kutatás szerint garantálja a boldogságot A kutatók megállapították, hogy egyetlen szó is boldog, erős kapcsolatot eredményezhet.
Várkonyi Andi csak úgy ragyog Terence Hill oldalán - A színészlegendával szelfizett Mutatjuk Várkonyi Andrea és Terence Hill közös fotóját - a FEM3 stúdiójában készült.
Itt vannak az első fotók Kulcsár Edina kisfiáról, Medoxról A kisbaba császárral jött világra.
Napi Cukiság: vonatként közlekedik a cickánycsalád videó Látott már anyacickányt a kicsinyeivel sétálni? Nem mindennapi látványt nyújt, amikor a mamacickány mozdonykényt vezeti a mögötte libasorban haladó, egymás farkincájába kapaszkodó babacickányokat. Hát nem édesek?

Top hírek:
6 hiba a testbeszédben, ami antipatikussá tesz a főnök szemében Nemcsak a kimondott szavakra és a feladatokra, hanem a testbeszédre is oda kell figyelni a munkahelyen.
Mennyit kell aludni egy nap? A túl sok alvás is növeli a stroke kockázatát Az elégtelen alvás a stroke kockázatát növeli: és nemcsak a túl kevés lehet probléma.
Filmek hétköznap este a TV2-n! Ajánló - Szerda este 23.00-kor Túl jó nő a csajom, majd péntek este 23.00-kor Utódomra ütök. Ez a TV2 hétköznap esti filmajánlata!
Új módszer az emlődaganatok kezelésében: így működik a vákuumos megoldás határeseti daganatnál A vákuumos megoldás áttörés az elváltozások kezelésében.
Krisztina élethalálharca buktatta le R. Szilvesztert  Soroksári gyilkosság A helyszínen hagyott vérnyomból azonosították R. Szilveszter DNS-ét, áldozata, Gyurik Krisztina sérüléseket ejtett a férfin, aki csak kemény küzdelem árán tudta maga alá gyűrni a nőt.
Nyugtató a cumiban: senki sem érti, hogy a vérben úszó anyát mi motiválta a szörnyűségre Egy kansasi családi tragédiára számolt be az amerikai sajtó: egy anya egyelőre megmagyarázhatatlan indokból elvette kisgyermeke életét, és a magáét is el akarta dobni. A 42 éves Jennifer Clarey Tullytownban nevelte kétéves fiát, akit augusztus 25-én találtak holtan a hatóságok az anya házában. A gyerek közelében megtalálták az anyát is, aki már alélt állapotban volt, csuklóján az erek fel voltak vágva, rengeteg vért vesztett, de életben maradt.