Catherine Zeta-Jones 48 évesen továbbtanul

Az Oscar- és BAFTA-díjas walesi színésznő tizenöt éves korában hagyta abba tanulmányait egy musicalszerep kedvéért. A suli elhagyása után harminchárom évvel, negyvennyolc évesen most úgy döntött: továbbtanul, és pótolja oktatásbeli hiányosságait írja nuus.hu. Catherine Zeta-Jones vélhetőn akkor határozta el magát a tanulás mellett, amikor Michael Douglassel közös gyermeke, a 18 éves Dylan bevonult a Rhode Island-i Brown Egyetem kollégiumába, amiről az édesanya videófelvételt is készített.

2018. szeptember 9. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Catherine Zeta-Jones lánya szexi miniben pózolt - Olyan szép, mint az anyja Michael Kors partiján tündökölt az anya-lánya páros.

Catherine Zeta-Jones legmerészebb jelenete Szinte teljesen meztelenre vetkőzött Ez volt Catherine Zeta-Jones egyik legszexibb és legbevállalósabb jelenete.
Gyönyörű tini Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 15 éves lánya - Fotókon Carys Catherine Zeta-Jones lánya, Carys a színésznő kiköpött mása.
Zorro legendája - Teljes film Rendező: Martin Campbell Szereplők: Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones, Rufus Sewell, Adrian Alonso, Pedro Armendáriz Jr.
Szokatlan kérés: A királyi családhoz fordult Catherine Zeta-Jones fia Vajon megteszik neki?
Palvin Barbara pasija bemutatott a kameráknak A modell pedig, aki végre hivatalosan is felvállalta kapcsolatát Dylan Sprouse-szal, vigyorgott.

Újabb magyar filmes világsiker A legjobb filmnek járó díjat kapta a nemzetközi filmkritikusok szövetségétől Nemes Jeles László filmje, a Napszállta a Velencei Filmfesztiválon. Az Oscar-díjas magyar rendező filmjét a hivatalos díját...
Nemes Jeles László: Nagy öröm ez a díj Nyilatkozott az Oscar-díjas rendező, miután új filmje kapta a kritikusok díját a velencei filmfesztiválon.
Oscar-díj - Visszakozik az amerikai filmakadémia Visszakozott csütörtökön az amerikai filmakadémia, és bejelentette, hogy terveivel ellentétben 2019-ben nem osztja ki az Oscar-díjat a "népszerű" filmek kategóriájában, amelynek létrehozásáról nem...
Tíz film, amit látni kell ősszel Véget ért a silány filmek nyara, újra érdemes lesz moziba menni. Többek között az Oscar-díjas Nemes Jeles László új filmjéért, az új Predatorért, a Csillag születikért Lady Gagával, a Venomért Tom Har...
Telt ház a magyar film bemutatóján Telt házas vetítésen mutatkozott be az Oscar-díjas Nemes Jeles László új filmje a Velencei Filmfesztiválon. A "Napszállta" című alkotás az első világháborút megelőző évben játszódik. A "Napszállta" p...
Kiderült, ki adta ki Costa Gavras hamis halálhírét Az Oscar-díjas filmrendező személyesen cáfolta saját halálhírét.