Rakétákat lőttek ki a tripoli repülőtér irányába

A múlt héten is legalább három rakéta csapódott be a repülőtér közelében.

2018. szeptember 12. 4:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Párizs egyik gettójában a Mohamed a leggyakoribb név az újszülöttek körében Az első húsz névből pedig tizenkettő közel-keleti eredetű.
Terroristáknak vett drónokat két férfi Dániában Korábban egy hasonló eset miatt letartóztattak egy férfit.
Nem tetszik az oroszoknak, hogy Trump katonái Lengyelországba jöhetnek Az orosz külügyminiszter-helyettes szerint ha ez bekövetkezik, országa kénytelen lesz megerősíteni saját védelmi rendszerét.
Hónapokig élt anyja holttestével egy nő, mert "látni akarta a halált" Titkolózott, mert kíváncsi volt.
Újabb látványos felvételek készültek a Temzébe tévedt fehér delfinről videó Kedden vették észre először, úgy tűnik, egyelőre nem akar hazamenni.
Az ENSZ a migráció megszervezésével foglalkozik A világszervezet közben azokat kritizálja, akik tesznek valamit az illegális migráció ellen.

Top hírek:
Maró anyaggal öntötték le egy szülő autóját egy manchesteri iskolánál A két símaszkos férfi elmenekült, a rendőrség keresi őket.
Ferenc pápa talált egy okot arra, miért fordulnak el az egyháztól a fiatalok A katolikus egyházfő szerint ebben a napvilágra került zaklatási botrányok is szerepet játszanak.
Kémkedésért letartóztattak egy kínai állampolgárt az Egyesült Államokban Mérnököket és tudósokat próbált beszervezni.
A baloldali portugál kormány befogad 10 migránst a Soros-hajóról Az egyelőre nem világos, hogy mi lesz a maradék 48 migránssal.
Bevándorlásellenes svéd politikus házát akarták felgyújtani Nem először akarnak így megfélemlíteni embereket a skandináv államban.
Macron Orbán ellen? Izgalmas mese, csak nem teljesen igaz A francia elnök és a magyar kormányfő szópárbaja mögött egy teljesen átalakuló Európa képe látszik. Miről szól a két tábor csatája? És mi mozgatja most az európai politikusok és pártcsaládokat?