Bejelentette az Apple az új iPhone-okat

Két drágább és egy olcsóbb modell érkezett, az okosórába pedig EKG került.

2018. szeptember 12. 18:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Részvényeket vett a feleségének karácsonyra, 42 százalékot kerestek rajta Kanye West rendhagyó ajándékkal lepte meg feleségét tavaly karácsonyra, Kim Kardashian West többek között Apple, Amazon és Netflix részvényeket kapott ajándékba, Kanye West pedig biztos kézzel...

Az Apple beszállítói aggódnak az iPhone-ok magas árai miatt Az Apple partnerei attól tartanak, hogy a magas árak elronthatják a negyedik negyedéves eredményeiket.
Ha iPhone-ja van, most frissítsen: már letölthető az új szoftver, benne új funkciókkal Magyar idő szerint hétfőn este elérhetővé tette iPhone-okon és iPadeken futó iOS operációs rendszerének új, 12-es verzióját az Apple.
Egy elemző szerint túl olcsó az iPhone XR A szakértő úgy gondolja, hogy az Apple-re negatív hatással lesz a "túl olcsó" iPhone XR.
Sokan még a pornóról is lemondtak az iPhone kedvéért Érdekes fluktuációkat okozott a PornHub forgalmában az Apple sajtótájékoztatója.
Az eredeti Cyberpunk játék készítője a Sim City-ben alkotta meg Night City prototípusát Ráadásul mindehhez egy Apple II-es masinát használt a szerepjáték kitalálója.

Különös vád: a Microsofttól másolt az Apple a szerdai bemutatón? Miközben a világ az új iPhone-ok bemutatásával volt elfoglalva magyar idő szerint szerda este, addig a Microsoft Surface vezető kommunikációs menedzserének feltűnt valami.
iPhone Xs: kifinomult hardver, kimaxolt áron Ez most a finomhangolások, apróbb tuningolások éve, de az Apple így is feljebb tudta tornászni a legnagyobb telefonra elkölthető összeget.
Jön az új iPhone, és még mennyi minden! Szerdán este három új iPhone X-et, iPadet, Macbookot és egy halom frissített szoftvert mutathat be az Apple. Összegyűjtöttük, mit tudunk eddig.
A viselhető eszközök még az iPhone-t is lenyomhatják A Wall Street Journal szerint az Apple Watch és az Apple AR-szemüveg még az iPhone-nál is meghatározóbb termék lehet a jövőben.
Nagy siker lenne az Apple Video Egy elemző szerint 2025-re 4,4 milliárd dolláros árbevételt is hozhatna az Apple közelgő platformja.
Az Apple-nek is odacsapnak Trump vámjai? Nem sokkal a pénteki zárás előtt lejtmenetbe kapcsoltak az Apple részvényei miután olyan hírek jelentek meg, hogy a legújabb Kína elleni védővámok az amerikai techcég termékeinek egy részér is...