Bejelentette az Apple az új iPhone-okat

Két drágább és egy olcsóbb modell érkezett, az okosórába pedig EKG került.

2018. szeptember 12. 18:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Stockholm városvezetése beleállt: a kiszemelt kertbe biztos nem kerülhet Apple-áruház Nem adjuk a terünket az Apple-nek valahogy így summázható Stockholm városvezetésének döntése, amely nem engedi, hogy egy népszerű közösségi helyen épüljön fel egy egyébként látványos Apple-áruház.

Apple: rekord negyedév Szárnyal a bevétel az új, minden korábbinál drágább iPhone-ok hátán. A piac elbírta, nem omlott össze a kereslet sem.
2020-ban jöhet az első 5G-s iPhone Az Intel szállíthatja majd a modemet az Apple első 5G-s okostelefonjába.
Titkolja az eladási számait az Apple Már nem tartja a befektetők számára relevánsnak ezeket az információkat.
Az óra, ami az Apple Watch mindig is lenni akart Az Ikepod korszakalkotó dizájnnal, elképesztő minőségben készült, egyszerre volt vintage és futurisztikus, nem csoda, hogy megtetszett az Apple-nek.
Kicselezhető az iOS 12.1 zárolása Illetéktelenek férhetnek hozzá az Apple iPhone-ok kontaktlistáihoz.

Lana Del Reyt elhívták az Apple bejelentésére énekelni, de nem mondhatta ki az albuma címét, mert van benne egy csúnya szó
Itt a két vadiúj iPad Pro és az új MacBook Air Bemutatta legújabb személyi számítógépeit és táblagépeit az Apple. A vállalat némileg rendhagyó módon egy második őszi eseményen leplezte le az újdonságokat, számszerűen egy notebookot, egy asztali PC...
Jönnek az Apple új eszközei így nézheti élőben a holnapi rendezvényét Valamivel több, mint egy hónappal a szeptemberi iPhone-bemutató után újabb, hardverekre fókuszáló rendezvényt tart az Apple. A vállalat ezúttal is streameli az eseményeket, így élőben lehet követni a...
Az Apple vezére nekiment a Facebooknak Tim Cook bírálta azokat a cégeket, amelyek mindenáron profitot próbálnak kisajtolni a fogyasztói adatokból.
Amiben a Samsung Galaxy S10 rommá veri az iPhone-t Az S10 család csúcsmodelljében 12 gigabájt RAM-lesz: háromszor annyi, mint az Apple iPhone XS Max-ában.
Újból törésállóvá vált az iPhone Kicselezte a GrayKey crackelőeszközt az Apple.