Weidel: nem Orbán jelent veszélyt a demokráciára, hanem Brüsszel

Az AfD társelnöke szerint a Sargentini-jelentés elfogadása egy újabb kísérlet arra, hogy megbüntessék Magyarországot, amiért az ellenállt Brüsszel bevándorláspárti politikájának.

2018. szeptember 14. 11:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Zsidó és muszlim vezetők bírálják a Sargentini-jelentés ellen szavazó torykat Nagy-britanniai zsidó és muszlim vallási vezetők szerint aggasztó, hogy a Konzervatív Párt tagjai a Sargentini-jelentés elfogadása ellen szavaztak az Európai Parlamentben, mert így nem voltak hajland...

What is Orbán's secret? Orbán's regime stupefies the masses, ignores one third of society, builds a clientele and yet seems undefeatable. What is the deal?
Tényleg távol áll a magyar kormánytól az elhallgattatás és a kioktatás? Strasbourgban azt tudtuk meg Orbán Viktortól, hogy soha nem vetemednének a másként gondolkodók elhallgattatására, a kioktatás pedig kommunista tempó. Valóban?
Felcsút nagy napja volt, de Brüsszel megfosztotta az örömtől Orbánt 2-1-re vertük a görögöket zárt kapuk mögött, Sallai és Kleinheisler góljával.
Brüsszel bevándorláspárti többsége visszaél hatalmával Brüsszel bevándorláspárti többsége visszaél a hatalmával, ezt bizonyítja a jelentés elfogadásával kapcsolatos abszurd jogi csűrés-csavarás.
"May terve olyan, mint egy robbanómellény" Boris Johnson egy érdekes hasonlattal jelentkezett. A volt külügyminiszter szerint a Theresa May brit miniszterelnök Brexit-terve ráadásul Brüsszel kezébe adná a detonátort.

Orbán Viktor kötcsei képeket osztott meg A kormányfő a jobboldali-konzervatív szellemi és gazdasági holdudvar meghívottjai előtt zárt körben adott helyzetértékelést a politikai folyamatokról.
Ajánlást nem, csak tanácsot ad a CDU/CSU a Sargentini-szavazásra Egy CSU-s szerint Angela Merkel és Orbán Viktor egyaránt tagja az EPP-nek, és kész.
Macron választás elé állította az EPP-t Macron újabb támadást indított Orbán Viktor ellen a demokráciával és a jogállamisággal való visszaélés miatt írta a Reuters.
Hazugságokkal teli jelentés Az Országgyűlés határozatban válaszolhat a Sargentini-jelentésre. Ezt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője jelentette be. Így akarják világossá tenni, hogy a jelentés hazugságokat tartalmaz. Többen i...
Viktor Orbán: este un privilegiu personal că sunt primul şef de guvern ungar, care vizitează Kârgâzstanul Budapesta, marţi, 4 septembrie 2018 (MTI) - Prim-ministrul ungar Viktor Orbán a purtat marţi convorbiri cu şeful statului kârgâz, Sooronbai Jeenbekov. Premierul ungar a declarat: este un privilegiu pe...
Salvini szerint Merkel alábecsült, de egyetért fog érteni vele Orbán Viktor határvédelmével már most egyetért a Liga elnöke.