Weidel: nem Orbán jelent veszélyt a demokráciára, hanem Brüsszel

Az AfD társelnöke szerint a Sargentini-jelentés elfogadása egy újabb kísérlet arra, hogy megbüntessék Magyarországot, amiért az ellenállt Brüsszel bevándorláspárti politikájának.

2018. szeptember 14. 11:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbán: Közép-Európa felértékelődik Közép-Európa gazdasága felértékelődik, a Kárpát-medence lesz az európai gazdasági növekedés motorja, ezt mondta Orbán Viktor a Magyar Állandó Értekezlet ülésén. A kormányfő beszélt arról is, hogy a ha...

Orbán a helyi Fábrynak nevezte a szlovén miniszterelnököt, és szomorú, amiért elbuktak egy kikötő- és vasútfejlesztést A miniszterelnök körbeelemezte a Kárpár-medencét.
Simán nyert Rossi nélkül a válogatott, Orbán először köszönt be Mutatjuk a gólokat is a mérkőzésről.
Orbán Ráhel likes this: a budai Várban forgott Ellie Goulding új klipje Magyar Turisztikai Ügynökség proudly presents: Close To Me.
Orbán az amerikai energiaügyi miniszterrel tárgyalt Budapesten Az MTI szerint történelmi tradíciókról és keresztény gyökerekről is beszélgettek.
Hollik István: Európának vissza kellene térnie kereszténydemokrata gyökereihez A politikus arról is beszélt, hogy az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága és Brüsszel olyan bankkártyákat biztosít a migránsok számára, amiken nincsenek nevek.

Gulácsi lehúzta a rolót, a Lipcse tíz meccs óta veretlen a Bundesligában Az RB Leipzig 3-0-ra legyőzte a Bayer Leverkusent, Willi Orbán ezúttal kispadozott.
Újabb nyugati párt üzent hadat az Orbán-kormánynak Csökkenteni kell az uniós támogatásokat azoknál az országoknál, amelyek megsértik az uniós jogot javasolta a német Zöldek vezetője a párt kongresszusán. Annelena Baerbock Magyarországot is felsorolta...
'Álhírt közölt a 24.hu' Újabb álhírrel bukott le a 24.hu. A hírportál ismét Orbán Viktor miniszterelnök családját támadta. Azt írták: vejének pályázata köddé vált, majd meghamisítva ismét előkerült. Az álhírre az agrárminisz...
Konzultáció a családokért Meg kell védeni a családoknak járó kedvezményeket, ezért is fontos a konzultáció kétharmados védelemre vonatkozó kérdése. Erről Dunai Mónika beszélt. Az országgyűlési képviselő emlékeztetett, Gyurcsán...
Junckernek Orbán támogatására volt szüksége Az Európai Bizottság elnöke nem állt a helyzet magaslatán.
Orbán és Schwarzenegger után Andy Vajna a szakállas Clive Owennel fotózkodott