Íme az ország, ahol lassan 70 ezer százévesnél idősebb ember él

A jövőben pedig még többen lesznek, majd 90 százalékuk nő.

2018. szeptember 14. 13:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Ashton Kutcher elütött egy fiút, de megúszta egy szelfivel A színész először el sem akarta hinni, hogy a srác csak ezt szeretné kárpótlásként.
Palkovics László: jó irányba haladnak a tárgyalások a 2021 utáni uniós forrásokról
Pelenkás tyúkokért rajong az Instagram: ennél cukibbat ma már nem látsz Egyre többen tartanak tyúkot benti kedvencként, ezért szükség van a pelenkára is.
Összeomlott az értékesítő rendszer, nincs jegy a FradiÚjpestre Keddig szünetel az eladás. A két napja jegyet váltóknak a Groupamába kell menniük egyeztetni.
Növelni kell a magyar vállalatok hozzáadott értékét Az ITM stratégiája négy ügy köré csoportosult.
Handó Tünde: az OBH célja, hogy megőrizze Magyarország szuverenitását Manapság sokan éreztetik velünk azt, hogy Magyarországnak a jogállamiságot, az igazságszolgáltatás működését illetően tanulnivalója van a nyugati demokráciákhoz képest. 

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
Megszólaltak a CEMP új tulajdonosai Oltyán József és Ziegler Gábor is azt hangsúlyozta, hogy az Index nem vált a tulajdonukká.
Szalaiék kétszer vezettek, de ikszeltek a Sahtarnál a BL-ben Az 1. kör 2. napjának hétórás meccsein: Ajax-AEK 3-0, Sahtar-Hoffenheim 2-2.