A tűzoltóság? A papucsom véletlenül fönnmaradt a izén és nem tudunk érte fölmászni

Fantasztikus problémákkal képesek hívogatni az emberek a 112-es segélyhívó számot.

2018. szeptember 14. 13:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Donald Trump véleménye a CIA jelentésről Az amerikai elnök legkésőbb keddre részletes jelentés kap Dzsamál Hasogdzsi meggyilkolásáról.
Csak a délelőtt lehet napsütéses vasárnap Délután megvastagszik felettünk a felhőtakaró.
Bezárul a felhőtakaró, küszöbön a változás Hamarosan itt az igazi tél.
Trump kedden tudja meg, ki végezhetett Hasogdzsival Az amerikai elnök egy részletes jelentést vár.
Tarzan - 4. rész (Teljes epizód) 4. epizód - Tarzan és az elveszett légió: A dzsungel mélyén Tarzan egy régmúlt civilizáció, a Római Birodalom egy fennmaradt részletére bukkan. Fogságba esik és gladiátorként kell harcolnia a túlélésért, de közben sikerül lázadást szítania, ami a kegyetlen uralkodó bukásához vezet.
Így teljesített Hosszú Katinka Hosszú Katinka nyerte a 200 méter vegyes döntőjét szombaton az úszó világkupa-sorozat utolsó, szingapúri rövidpályás állomásának harmadik, befejező napján. Ezzel együtt a háromszoros olimpiai bajnok maradt a második helyen a vk összetett pontversenyében a címét megvédő svéd Sarah Sjöström mögött.

Top hírek:
Nem kérette be Kijev a magyar nagykövetet Íjgyártó István magyar kezdeményezésre folytatott megbeszélést.
Súlyos jogsértésre hivatkozva nem hosszabbították meg a Sláger FM és Music FM szerződését A médiatanács nem hosszabbította meg a Sláger FM és Music FM szerződését - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóság az MTI-vel pénteken.
Emmi: Jut hely a szállásokon minden otthontalannak A hajléktalanellátó rendszer felkészült a télre.
Videók a budapesti tűzről Egy négyemeletes ház tetőszerkezete gyulladt meg.
Cafetéria jövőre: hogyan támogathatják a vállalatok dolgozóik egészségét? Amíg az elfogadott őszi adócsomag értelmében a legtöbb cafeteriaelem bérként adózik jövőre, addig a munkáltatók kedvezményesen a dolgozók pihenését és az egészségcélú költéseket támogathatják a SZÉP-kártyán és az egészségpénztáron keresztül. Az önkéntes pénztári célzott szolgáltatások céges támogatása továbbra is 40,71 százalékkal adózik, a legújabb kedvezmény pedig, hogy a dolgozóknak 20 százalék szja-visszatérítés jár a megszokott munkáltatói hozzájárulás után.
Akit Putyin egy másodperc alatt lenyomott szkanderben Vlagyimir Putyin nagy barátja, Orbán Viktor lelkes rajongója az a Dana Rohrabacher, aki az amerikai félidős választások talán legnagyobb vesztese.