Kocsis Máté: szégyelljék magukat azok az ellenzéki képviselők, akik elárulták hazájukat az EP-ben

A Sargentini-jelentés egy hazug jelentés, amelyet csalással fogadott el az Európai Parlament (EP), ezért a döntés érvénytelen, továbbá Magyarország nem engedi, hogy elvegyék tőle a határőrizet jogát - egyebek mellett ezt mondja ki az az országgyűlési határozattervezet, amelyet a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülése fogadott el, és amelyet hétfőn terjesztenek a Ház elé.

2018. szeptember 14. 14:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kocsis: A Fidesz a Néppártba való  Büszkék vagyunk arra, hogy a Fideszt Helmut Kohl hívta az Európai Néppártba mondta Kocsis Máté a stúdióban. A frakcióvezető arról is beszélt, hogy a magyar kormánypártban úgy tartják helyesnek,...

Görbicz Anita és Nagy László elnökségi tag lehet a kéziszövetségben Kocsis Máté elnök a két aktív játékos jelölését terjeszti elő.
Határozatot is írt magának a Fidesz arról, hogy a Sargentini-jelentés a migránspártiak zsarolása Kocsis Máté és Gulyás Gergely a két benyújtó.
Kocsis Máté: Gyurcsánynak semmilyen morális alapja nincsen, hogy szólásra emelkedjen A Fidesz frakcióvezetője szerint Gyurcsánynak a legvérlázítóbb az őszödi beszéd 12. évfordulóján demokráciáról és jogállamiságról beszélnie.
Kocsis: hazug a Sargentini-jelentés Meg fogja védeni a határőrizet jogát és a magyar emberek akaratát a kormány. Erről beszélt Kocsis Máté a Fidesz-KDNP frakciószövetség ülése után. A Fidesz frakcióvezetője elmondta: határozatot nyújtan...
Megvan a Fidesz válasza a Sargentini-jelentésre: Soros. Kocsis Máté összegezte a strasbourgi tanulságokat.

Kocsis Máté két hete volt kórházban, mindent a legnagyobb rendben talált A Fidesz frakcióvezetője nem hisz azoknak a tudósításoknak, amik csak a panaszáradatot tolmácsolják.
Kocsis Máté: a Sargentini-jelentésről ordít, hogy bevándorláspárti A politikus megerősítette, hogy a Fidesz-frakció országgyűlési határozatot fog benyújtani, amelyben visszautasítja a bevándorláspárti brüsszeli politikusok vádjait és a jelentésben foglaltakat.
Hazugságokkal teli jelentés Az Országgyűlés határozatban válaszolhat a Sargentini-jelentésre. Ezt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője jelentette be. Így akarják világossá tenni, hogy a jelentés hazugságokat tartalmaz. Többen i...
A migrációról szól az EP-választás A bevándorláspárti és a bevándorlásellenes erők harca lesz a szeptember 6-án induló európai parlamenti választási kampány jelentette ki Kocsis Máté.
Kocsis: Európa jövője a tét A bevándorláspárti és a bevándorlásellenes erők harca lesz a szeptemberben induló európai parlamenti választási kampány. Erről beszélt a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté szerint a jelenlegi brüssze...
Kocsis Máté: a magyar kézilabdának nemcsak múltja, hanem jövője is van Az elnök emlékeztetett arra, hogy a három csapat összesen 25 mérkőzést játszott, és csupán egyet veszített el, majd röviden felidézte a nyarat, amely sportdiplomáciai sikerrel indult.