Kocsis Máté: szégyelljék magukat azok az ellenzéki képviselők, akik elárulták hazájukat az EP-ben

A Sargentini-jelentés egy hazug jelentés, amelyet csalással fogadott el az Európai Parlament (EP), ezért a döntés érvénytelen, továbbá Magyarország nem engedi, hogy elvegyék tőle a határőrizet jogát - egyebek mellett ezt mondja ki az az országgyűlési határozattervezet, amelyet a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülése fogadott el, és amelyet hétfőn terjesztenek a Ház elé.

2018. szeptember 14. 14:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kocsis Máté bejelentette, hogy 20 ezres megaaeréna fog épülni Budapesten a kézilabda Eb-re A kormány rábólintott, a legnagyobb lesz Európában.

Kubatov további négy évig a Fradi elnöke marad Kocsis Máté helyett viszont új alelnököt kapott a klub.
Kocsis Máté: Demeter Márta tetténél fennáll a bűncselekmény gyanúja A Fidesz frakcióvezetője az ECHO TV-ben elmondta azt is, az ügyészséghez fordulnak, ugyanis Demeter olyan adatokkal élt vissza, aminek Btk.-s következményei lehetnek.
A kézielnök szerint Csoknyai hosszú távú megoldás a válogatott élén Kocsis Máté azt mondta, a vb-re is Csoknyai vezetheti a férfi válogatottat.
Simonka áll a vizsgálat elé Kocsis Máté, a nagyobbik kormányzó párt frakcióvezetője újságírói kérdésre azt mondta: Simonka György áll minden vizsgálat elé, mindenben együttműködik.
'Demeter Márta hazudik' Bűncselekményt követhetett el Demeter Márta azzal, hogy titkos hadi információkat szivárogtatott ki. Erről beszélt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. A Fidesz ezért felszólította az LMP frakcióját...

A Fidesz nemrég még megszavazta Sargentini jelentését Baloldai kormány esetén nem finnyás a nemzeti szuverenitásra a Fidesz.
Nemzetek Ligája mérkőzések (2018.11.18.) Nemzetek Ligája mérkőzések (2018.11.18.) hir Nemzetek Ligája foci panucci szo, 11/17/2018 - 23:50 Nemzetek Ligája mérkőzések, köztük a Magyarors...
EU-ügyi államtitkár: a legtöbb szociális kérdés tagállami szinten rendezhető Takács Szabolcs Ferenc kijelentette, hogy Magyarország támogatja a hatékony uniós szabályozást, öncélú brüsszeli kezdeményezéseket azonban nem fogad el.
Az Európai Parlament támogatta a vonaton utazók jogainak bővítését Az Európai Parlament képviselői strasbourgi plenáris ülésükön támogatták azt a módosító javaslatot, amely a vonatok késése esetén növeli az utasoknak járó kártérítés összegét, a fogyatékkal élő utasok...
Ismét megrendezik Kelet-Magyarország legnagyobb fitnesz eseményét Debrecenben Harmadik alkalommal ad otthont Kelet-Magyarország legnagyobb fitnesz eseményének január 12-én a debreceni Főnix Csarnok.
Bírálták, de támogatták is az ENSZ csomagját elutasítókat az EP vitáján Több felszólaló határozottan bírálta az ENSZ migrációs csomagját elutasító uniós tagországokat az Európai Parlament (EP) kedd esti vitáján, de voltak sokan olyanok is, akik támogatásukról biztosít...