Szkripal-ügy: elfogadhatatlan Moszkva gyanúsítása a Kreml szerint

Peszkov abszurdnak minősítette a brit kormány reakcióját.

2018. szeptember 14. 16:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Erősödő Moszkva-Peking tengely: de miért utálja annyi orosz a kínaiakat? Moszkvának le kell nyelnie a békát, hogy míg a szovjet időkben eljátszhatta az erősebb testvér szerepét Pekinggel szemben, mostanra a szerepek megfordultak. A katonai tengely jól funkcionál, de a nép ...

Az oroszok az év konteójával csaptak oda a világnak Az ENSZ megállapította, hogy Aszad klórgázzal mérgez, Moszkva előállt egy eredetibb történettel.
A Kreml fizetett 2 millió rubelt ezért a rapvideóért Nem világos, hogy miért, mindenki döntse el, megérte-e. Holnap hajnalig lehet rajta gondolkodni, mert akkor jövünk a friss hírekkel.
Moszkva az ENSZ BT rendkívüli ülésének összehívását kérte Az orosz-török-iráni csúcs nyomán kialakult eredményéről tájékoztatná a világszervezetet.
Brit belügyminiszter: Ha kiteszik a lábukat Oroszországból, elkapjuk őket Sajid Javid a Szergej Szkripalt és lányát Angliában megmérgező két orosz ügynökről beszélt, és biztos benne, hogy nem a maguk szakállára dolgoztak, hiszen a Kreml szigorúan kézben tartja a katonai hí...
John Terry 37 évesen Oroszországba igazolhat Már csak az orvosi vizsgálat választja el John Terryt, hogy az orosz Premjer-Ligában szereplő Szpartak Moszkva játékosa legyen.

Nagy árat fizetett Napóleon a Moszkva kapujában aratott győzelemért 205 éve, 1812. szeptember 7-én vívta Bonaparte Napóleon francia császár ármádiája és a Kutuzov vezette cári hadsereg a napóleoni háborúk legvéresebb ütközetét Borogyino közelében. A kigyulladt Moszkva...
Biztosak benne, hogy Moszkva áll a Szkripal-ügy mögött A nyugati hatalmak szerint az ötletnek és a kivitelezésnek is orosz vonatkozásai vannak.
Kreml: érthetetlen a London által adott információ A Szkripal-üggyel kapcsolatban London által nyilvánosságra hozott információ érthetetlen, az orosz fél nem ismeri a britek által megnevezett gyanúsítottakat - jelentette ki Jurij Usakov, az orosz ...
Terrorista fészek destabilizálja a szíriai helyzetet A Kreml szerint Idlíb tartományban rejtőzködő merénylők nehezítik a stabilizációt.
Kreml: Zaharcsenko halála nem segít a kelet-ukrajnai konfliktus rendezésen Továbbra is Kijevet látja a gyilkosság mögött Moszkva.
Korai beszélni az amerikai és az orosz elnök párizsi találkozójáról A Kreml szerint nem tudni, hogy Putyin elutazik-e a francia fővárosba novemberben.