Szkripal-ügy: elfogadhatatlan Moszkva gyanúsítása a Kreml szerint

Peszkov abszurdnak minősítette a brit kormány reakcióját.

2018. szeptember 14. 16:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bábjáték Ukrajnában: régi idők politikája Előre lehetett tudni, ki nyeri a kelet-ukrajnai szakadárok kezén lévő két népköztársaságban az elnökválasztást, mert a győztesnek kijelölt indulók ellenfelei csak statiszták lehettek. A voksolás miat...

Kreml: Moszkva lépéseket tehet az orosz hajók védelmében az Azovi-tengeren Oroszország intézkedéseket hozhat az orosz tengerhajózás, az orosz jogi és magánszemélyek védelmében az Azovi-tengeren figyelmeztetett Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak nyilatkozva pént...
Amerika legzavarosabb terepén halásznak az oroszok Moszkva újra érdeklődik Afganisztán iránt, miközben az amerikaiak már az isten pénzét elköltötték az országban, és véletlenül két afgán rendőrt is agyonlőttek.
Célzott kivégzés, líbiai bevetés az orosz és amerikai zsoldos cégek titkai Az orosz sajtóban meg vannak győződve arról, hogy a Kreml hamarosan orosz zsoldosokat dob át Líbiába. A szaúdi vezetés két éve megkereste a leghíresebb és leghírhedtebb amerikai zsoldoscég vezetőjét, ...
Orosz-magyar közös onkológiai iskolát hoznak létre Kásler Miklós jelentette. Miklós. Moszkva, Voronyezs, Budapest lesznek a központok.
Trump ellensúlyozná az orosz törekvéseket Európában Oroszország destabilizáló hatása az egyik legfontosabb fenyegetés, ami Nyugat-Európa stabilitását veszélyezteti hangzott el az M1 Világ című műsorában. Trump és az Európai Unió szerint egyre több oro...

Moszkva szerint Bécs bizonyíték nélkül vádol az osztrák ezredes ügyében Pénzért adhatott át államtitkokat.
Argentínában találkozhat Donald Trump és Vlagyimir Putyin A kétoldalú találkozó tényét mind Washington, mind Moszkva megerősítették.
Megkezdődött a Kreml-kritikus orosz rendező tárgyalása Kirill Szerebrennyikovot sikkasztással vádolják, az ügyvédei szerint hamisított vallomások alapján.
Putyin új fegyvereladási stratégia kidolgozását sürgette Moszkva csak védelmi és biztonsági célokra szállít haditechnikát és fegyvert.
Oroszország az iráni szankciókat kifogásolja Moszkva szerint az Irán elleni legutóbbi amerikai szankciók újabb csapást jelentenek az atomsorompó-szerződésre.
Nem vetíthetik Gerard Butler új filmjét Oroszországban és Ukrajnában A történet szerint a Kreml megpróbálja megbuktatni az orosz elnököt, de az amerikaiak végül megmentik.