Salvini keményen visszaszólt brüsszeli bírálójának

Az olasz belügyminiszter, Matteo Salvini visszaszólt a magas rangú EU-tisztviselőnek, Pierre Moscovicinek.

2018. szeptember 14. 16:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újabb migrációs vita robbant ki Olaszország és Málta között Matteo Salvini bejelentette, azonnal eltávolítják Olaszországból azt a 184 tunéziait, akik motorcsónakkal átkeltek a máltai vizeken, és az olaszországi Lampedusa szigetén kötöttek ki.

Matteo Salvini támogatásáról biztosította Orbán Viktort Matteo Salvini kiemelte Orbán Viktornak az EP-ben tartott előző napi beszéde azon mondatait, amelyekben a magyar kormányfő kijelentette, hogy Magyarország nem enged a zsarolásnak és megvédi határait. 
Salvini: nem az ENSZ diktál nekünk Matteo Salvini olasz belügyminiszter az ENSZ új emberi jogi főbiztosának tervét bírálta, amely megfigyelőket küldene Olaszországba és Ausztriába, hogy a migránsok megfelelő védelmét ellenőrizzék.
Salvini: Svédországban is nemet mondtak az illegális bevándorlásra Üdvözölte Matteo Salvini olasz belügyminiszter a bevándorlásellenes Svéd Demokraták (SD) párt előretörését a vasárnap tartott svédországi parlamenti választásokon.
Matteo Salvini: ha több a migráns, több a bűnöző Az olasz belügyminiszter továbbra sem tesz le a tengeri határok védelméről: a napokban fogja nyilvánosságra hozni a migránsok kitoloncolásával kapcsolatos tervét.
Salvini nem engedte be a migránsokat, ezért vizsgálatot indítottak ellene Megerősítette a palermói ügyészség, hogy vizsgálat folyik "emberrablás" miatt Matteo Salvini belügyminiszter ellen, aki tíz napon át nem engedélyezte, hogy több mint száz illegális bevándorló ...

Le Pen pártja a Salvini-féle irányvonalat kívánja követni Marine Le Pen, a radikális jobboldali francia Nemzeti Tömörülés (korábbi Nemzeti Front) elnöke csütörtökön bejelentette, hogy a jövő májusi európai parlamenti választásokon ugyanazt a politikai ir...
Bakondi György: A tőzsdemilliárdos civiljei mindent megtesznek, hogy Brüsszel megbüntesse Magyarországot Meghosszabbítja a kormány a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet az ország területén. Eközben Olaszországban Matteo Salvini vállalta, hogy fellép a nyílt vízen érkező migránsok ellen.
Salvini népszerűbb, mint valaha Matteo Salvini olasz belügyminiszter sem akarja elhinni pártja és saját népszerűségét Olaszországban. A koalíciós kormány a választók több, mint 60 százalékának a támogatottságát élvezi. Egy szakértő ...
Kovács Zoltán: Vissza kell térni a nemzetek Európájához Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Matteo Salvini olasz belügyminiszter együttműködése bebizonyíthatja, hogy Európának is sikerülhet a tengeren megállítania az illegális migrációt.
A líbiai parti őrség 275 embert mentett meg a Földközi-tengeren A líbiai parti őrség 275 illegális bevándorlót - köztük 26 kiskorút - mentett meg a Földközi-tengeren az elmúlt napokban - jelentette be vasárnap Matteo Salvini olasz belügyminiszter, köszönetet mondv...
Svédország alaptalanul kritizálja Magyarország bevándorlási politikáját Menczer Tamás szerint a svéd külügyminiszter hamisan állította, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és Matteo Salvini olasz belügyminiszter a demokrácia ellen lépnek fel.