Azonnali kárkifizetést tesz lehetővé egy innováció

A fintech alapjaiban változtathatja meg a banki és biztosítási szolgáltatásokat.

2018. szeptember 14. 16:49

A cikk folytatása...Friss hírek
Kinek lett volna szíve elvenni ezt a gólt? Ha letelik a játékidő, akkor sincs még vége. Ruesga mutatta meg a BL-ben, mire jó egy szabaddobás.
Ismét a Telekom mobilhálózata lett a legjobb Magyarországon A független P3 Communications tanácsadó cég mérései alapján immár harmadszorra a legjobb összesített eredményt érte el a hang- és az adatszolgáltatások terén is a hazai mobilszolgáltatók közül.
Lassan a dohányzásnál is halálosabb lesz az elhízás Huszonöt éven belül már több nő lehet rákos a túlsúly, mint a cigi miatt.
Feladta magát a Kínából fentanilt rendelő nő társa Csütörtök óta keresték a 24 éves H. Józsefet.
Miért olyan nehéz tisztán tartani az otthonunkat? Ha tehetetlennek érezzük magunkat otthonunk tisztán tartásában, akkor fontoljunk meg néhány tanácsot.
Október végére elkészül a Szépművészeti Múzeum A látogatók két szakaszban vehetik birtokba a megújult épületet, az összes állandó kiállítás 2019 közepétől lesz látható.

Top hírek:
Horrorhétvége: újabb halálos baleset, heten haltak meg az utakon két nap alatt Frontálisan ütközött két személyautó vasárnap délután a 3-as főúton, Galgahévíz külterületén, az egyik sofőr a helyszínen meghalt - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. Darázs Andrea közlése szerint a járművekben csak a vezetők utaztak. A balesetben az egyik autó a tetejére borult, sofőrjét aszódi és hatvani hivatásos tűzoltók feszítő-vágó eszközzel szabadították ki, de az életét a mentők már nem tudták megmenteni.
Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.
Több ezer szalmabála gyulladt ki Makó közelében Mintegy két és félezer szalmabála gyulladt ki a Makó és Földeák közötti tanyasi területen vasárnap délután. A tűz továbbterjedését sikerült megakadályozni, de az oltási és az utómunkálatok egy-két napig eltarthatnak.
Az észt kormány Orbán Viktort követi Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország igyekszik ebben követni - mondta az észt belügyminiszter.
A lengyel vízvezeték-szerelők után most az olcsó ablakosok rontanak rá a franciákra Egy krakkói cég, amely ablakkereteket gyárt és évi 1,5 milliós termelésének legnagyobb részét Nyugat-Európába exportálja, hamarosan reklámkampányba kezd a legnézettebb francia tv csatornán. Az időzítés nem véletlen.
Börtönbe kell mennie a hamis éttermi és szállodai beszámolókat írogató marketingesnek Lecce város bírósága kilenc hónap börtönre és nyolcezer euró bírságra ítélte a PromoSalento idegenforgalmi marketingoldal tulajdonosát.