Berlin és Róma még tárgyal a kétoldalú migrációs megállapodásról

Salvini nem akar új rabszolgákat.

2018. szeptember 14. 17:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Aláírás előtt áll a német-olasz menekültügyi megállapodás Horst Seehofer közölte, Berlin és Róma tárgyalásai sikerre vezettek.

Cicamama ezért döntött úgy, hogy bezárja az ország leghíresebb kifőzdéjét A családias Róma Ételbárban a tulajdonos Cicanéni mindenkit szívesen látott, és szinte mindenkit a keresztnevén szólított. Rengeteg színész, író, politikus járt ide, köztük Orbán Viktor is. Cicamama n...
Vér és dekadencia: Róma nyolc leghírhedtebb uralkodója Róma császárai közül sokat neveznek vérszomjasnak vagy őrültnek. Egy uralkodót azonban nem lehet egyetlen tulajdonsága alapján megítélni aki ma véreskezű diktátornak számítana, kiváló vezetőnek minős...

Német miniszter: Róma ne sodorja veszélybe a Sophia-missziót! Berlin szerint az olasz kormány döntéseivel veszélybe sodorja az EU földközi-tengeri misszióit.
Róma javaslatot terjeszt elő a migránscsempészet-ellenes EU misszió kapcsán Az lenne a cél, hogy a migránsokat ne Olaszországba szállítsák.
Róma beint Brüsszelnek Az olasz miniszterelnök közösségi oldalán azt írta, Európa jelét sem adta a szolidaritásnak és a felelősségnek, amelyeket folyamatosan az EU alapértékeként hirdet.
Közel száz migránst mentettek ki Máltánál Tovább mérgesedett a menekültügyi vita Róma és Valletta között.