Kóbor János elmondta, hogy miért nem látogatta meg újszülött unokáját

A zenész egyébként se tartja magát igazi nagyapának.

2018. szeptember 14. 18:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Több százan tüntetnek a CEU mellett a Belvárosban Fotó: botost/444.huJelenleg is zajlik a Momentum tüntetése, amit a Momentum szervezett az Egyetem térre, hogy egyezzen meg december 1-jéig írja alá az egyetem működéséhez szükséges megállapodást. 
Tömegkarambol az M7-esen Torlódásra kell számítani a fővárosból kivezető oldalon.
Tavasszal derül ki, hogyan szervezik át az MTA-t Az MTA Kutatóhálózati Tudományos Elnöki Bizottsága jövő év március végéig tesz javaslatot a Magyar Tudományos Akadémia működésének átalakítására.
Fidesz: Magyarország a valóban üldözötteknek menedéket ad Teljesen természetes, hogy egy baloldali kormány által fenyegetett és üldözött néppárti politikus számára lehetővé tették a menekültügyi kérelem benyújtását közölte a nagyobbik kormánypárt.
Orbán: A Kárpát-medence lesz az európai gazdaság növekedési motorja A miniszterelnök a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) ülésén hangsúlyozta: fontos, hogy a V4-ek és a közép-európai országok közötti gazdasági együttműködés tovább erősödjön.
Újra a CEU-ért tüntetnek Budapesten Az Egyetem téren gyűlt össze a tömeg, beszédet mond Fekete-Győr András és Szél Bernadett.

Top hírek:
Több mint 230 milliárdot költhet Budapest a 3-as metró felújítására A legutóbbi kormányinfón lényegében legitimálta a kormány a korábban meghatározottakhoz képest majdnem 100 milliárdos többletköltséget. Ebből 80 milliárdot a központi költségvetés fog állni.
Hungarian Goverment in Contradiction over the Case of the Convicted Macedonian ex-PM Hungarian government refuses to answer questions on Gruevski's case claiming it is strictly a legal matter, while all points towards the opposite.
Egy lakás mind felett: 26 nm, de 44 millióba kerül? Mutatjuk, miért! Önmagában a szóbanforgó otthon talán nem mutat extrém újdonságot. De a lokáció és néhány apró részlet miatt gyanús, hogy megéri az árát. Arról nem is beszélve, hogy Karácsony közeledtével plussz luxust jelent, hogy akár papucsban és házi köntösben is kimehetünk vásárolni. Egy karnyújtásnyira van ugyanis minden, amiről csak álmodhatunk.
Négyéves kislányt ölt meg egy leopárd A kislány a házuk közelében játszott egy nepáli faluban, a szülők nem voltak otthon.
Kalocsai kettős gyilkosság: még sincs meg a bizonyíték A tizenhárom éve zajló per végére ennyi idő után sem tudnak pontot tenni. Süveges Péter és társai űgyében legkorábban tavasszal hozhatnak döntést.
Magyarország-Észtország 1-0 – élő Az észtek idegenben nagyon kellemetlen ellenfélnek bizonyultak, most Rossi csak a lelátón, Dzsudzsák a kispadon. Így is nyerni kellene, nehogy kiessünk.