Más péniszével a szájában cukkolta gyilkossá exét - 18+

Féltékennyé tette exét, gyilkosság lett a vége.

2018. szeptember 14. 19:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Itt vannak az első fotók Kulcsár Edina kisfiáról, Medoxról A kisbaba császárral jött világra.
Napi Cukiság: vonatként közlekedik a cickánycsalád videó Látott már anyacickányt a kicsinyeivel sétálni? Nem mindennapi látványt nyújt, amikor a mamacickány mozdonykényt vezeti a mögötte libasorban haladó, egymás farkincájába kapaszkodó babacickányokat. Hát nem édesek?
Dér Heni: nem kell férfi ahhoz, hogy a nők ki tudjanak teljesedni  Az énekesnő úgy érzi, hogy egyre több témában meri határozottan vállalnia a véleményét, így van ez a női szereppel kapcsolatban is. Arról is beszélt, hogy nem akart megfelelni sem menedzsmentnek, sem kiadónak, ezért inkább a saját útját kezdte el járni.
Hatalmas megtiszteltetés érte Fásy Ádámot, Terence Hillnek főzhet A zenész egész délelőtt a FEM3 Café konyhájában tüsténkedett. Elárulta, hamarosan Terence Hillnek főzhet, ráadásul a világsztár kedvenc ételét, de Fásy-módra.
FEM3 Café ajánló - 2018.09.21. A következő adás tartalmából. 
Nyertes Zsuzsa könnyekig hatódott élő adásban, amikor felolvasta lánya levelét Joshi Bharat ezúttal Nyertes Zsuzsát látogatta meg álomotthonában. A színésznő megmutatta, hol szokott dolgozni, és hogy hol készülnek a mesés családi ebédek. Majd felolvasott egy üzenetet, amit lányától kapott, amitől könnyekig hatódott.

Top hírek:
Remélem, látni fogja, milyen gyönyörű volt - a világ legcukibb szempárja betegségtől ragyogó Mehlani Martinez hatalmas pupilláinak köszönhetően a világ egyik legcukibb gyereke, ám a csodaszép tekintet mögött betegség húzódik. Az egyéves kislány egy nagyon ritka genetikai betegségben, az Axenfeld-Geiger-szindrómában szenved, ami miatt a pupillája sokszorosa a normálisnak. És bár a betegség miatt úgy tűnhet, hogy a kislány oltári cuki, sajnos az elváltozás komoly fenyegetést jelent.
6 hiba a testbeszédben, ami antipatikussá tesz a főnök szemében Nemcsak a kimondott szavakra és a feladatokra, hanem a testbeszédre is oda kell figyelni a munkahelyen.
Mennyit kell aludni egy nap? A túl sok alvás is növeli a stroke kockázatát Az elégtelen alvás a stroke kockázatát növeli: és nemcsak a túl kevés lehet probléma.
Filmek hétköznap este a TV2-n! Ajánló - Szerda este 23.00-kor Túl jó nő a csajom, majd péntek este 23.00-kor Utódomra ütök. Ez a TV2 hétköznap esti filmajánlata!
Új módszer az emlődaganatok kezelésében: így működik a vákuumos megoldás határeseti daganatnál A vákuumos megoldás áttörés az elváltozások kezelésében.
Krisztina élethalálharca buktatta le R. Szilvesztert  Soroksári gyilkosság A helyszínen hagyott vérnyomból azonosították R. Szilveszter DNS-ét, áldozata, Gyurik Krisztina sérüléseket ejtett a férfin, aki csak kemény küzdelem árán tudta maga alá gyűrni a nőt.