Nem bírta sokáig focicsapat nélkül Berlusconi

A korábbi olasz miniszterelnök alighogy eladta az AC Milant, máris megvásárolta a harmadosztályú olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő SS Monza csapatát.

2018. szeptember 28. 16:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Silvio és a többiek: Berlusconi, aki tartja a szavát Silvio Berlusconi az egyik legellentmondásosabb figura az olasz közéletben. A baloldal gyűlöli, féltékeny a sikereire, s ahol, amikor csak tudja, kőkeményen kritizálja. A jobboldal meg egyszerűen nem ...

A tökéletes populista politikus szemrebbenés nélkül hazudik A modern populista politikus archetípusát mutatja be Paolo Sorrentino Berlusconi-filmjében, amely a két külön filmből vágott magyar verzióban valahogy mégsem áll össze eggyé.
Küszködött az AC Milan, de így is megtörte a rossz sorozatát Gennaro Gattuso csapata az 5. helyre lépett előre, a SPAL-nak továbbra sem megy.
Megerősítették posztján az AC Milan vezetőedzőjét Megerősítették posztján Gennaro Gattusót, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.

Folytatta nyeretlenségi sorozatát az AC Milan Az AC Milan vendégként 0-0-s döntetlent játszott a Frosinone csapatával az olasz labdarúgó-bajnokság karácsonyi, 18. fordulójában, szerdán.
Wenger: AC Milan?? Gattuso helyére érkezhet a francia sztáredző.
Az AC Milan a Serie A legjobb középcsapata A szebb napokat látott csapat még mindig szenved Olaszországban.
Nagy Ádámot éltetik Olaszországban A magyar középpályás az AC Milan ellen remekelt.
Egyre nagyobb veszélyben Gattuso állása Nem bírt a 18. Bolognával az AC Milan.