Nem bírta sokáig focicsapat nélkül Berlusconi

A korábbi olasz miniszterelnök alighogy eladta az AC Milant, máris megvásárolta a harmadosztályú olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő SS Monza csapatát.

2018. szeptember 28. 16:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ez is eljött: Berlusconi aggódik az olasz demokráciáért Diktatúra előjeleit érzi.

Berlusconi és a többiek a MittelCinemaFestre mentek Azt nem tudni, hogy látta-e esetleg az egykori olasz miniszterelnök a Silvio és a többiek című filmet, amelynek főszereplője kísértetiesen hasonlít rá. Az viszont tudható, hogy ma kezdődik a magyarors...
Csak nézed a kurvákkal körülvett bohóc maffiózót, és azt kívánod, bárcsak ő lenne a miniszterelnököd Paolo Sorrentino filmje, a Silvio és a többiek kiváló szórakozás az egész családnak 18 év felett. Nők, drogok, Berlusconi, és olyan fajta politikai korrupció, amit legalább valaki élvezett.
Berlusconi szájszaga rosszabb, mint a hajfestése Végre elkészült az Oscar-díjas Paolo Sorrentino monumentális portréja Silvio Berlusconiról. Az unga-bunga partik és a gátlástalan korrupció világa egy csicsás, sok helyen túltolt, de nagyon szórakozta...
Pillantson be Berlusconi zűrös ügyeibe! Szombaton kezdődik a Mozinet Filmnapok.
A 82 éves Silvio atya üzenete View this post on Instagram A post shared by Silvio Berlusconi (@silvioberlusconi_official) on Oct 18, 2018 at 1:16pm PDT Dicsértessék! szinte ezt üzeni a fotóval...

Az AC Milan válogatott kapusa nem merte megszólítani C. Ronaldót PlayStationön már sokszor találkozott vele az olasz, a pályán először.
Újra edzhet az AC Milan szívizomproblémákkal küzdő focistája Mindent rendben találtak Ivan Strinicnél, három hónap után térhetett vissza a társakhoz.
Cristiano Ronaldo góllal, Higuaín kihagyott büntetővel és pirossal segítette a Juvét Az AC Milan sem tudta megnehezíteni a címvédő dolgát.
Már megint a Juventusból igazolna az AC Milan A marokkói védő már januárban válthat.
Az AC Milan feni a fogát Ibrahimovicsra, aki csak feltételekkel maradna az L.A. Galaxynál
97. percben szerzett góllal nyert az AC Milan Vezéráldozattal.