Jobbik: a miniszterelnök méltatlanná vált a tisztségére

Az elmúlt harminc év legnagyobb korrupciós beismerésének nevezte a jobbikos Szilágyi György Orbán Viktor parlamenti válaszát a luxus-repülőútjaival kapcsolatos kérdésre

2018. október 1. 22:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Deglobalizáció A korforduló, amelyben benne élünk, a liberalizmus kríziséből fakad. Minden, ami ma korszerű, a liberalizmus különböző mértékű és mélységű tagadásán alapul.
Némileg javult az ausztriai hóhelyzet Csökkent valamelyest a lavinaveszély az ausztriai Alpokban, az országban számos, korábban a hó miatt elzárt, illetve lezárt utcában újraindult a forgalom – közölte az osztrák lavinaelőrejelző-központ szerdán
SzanyiBrexit
Kiáll a dolgozói mellett az MTVA Papp Dániel megbízott vezérigazgató az MTVA dolgozóinak eljuttatott körlevélben elnézést kért, amiért „két országgyűlési képviselő sajnálatra méltó módon újabb törvénysértéssel tarkított akcióba kezdett az MTVA épületében”, és közölte, a közmédia kiáll valamennyi dolgozója mellett
Megkezdődött az influenzajárvány Megkezdődött az influenzajárvány az országban, a figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései szerint január 7
A magyarok nagy többsége elutasítja az illegális bevándorlást A magyarok kétharmada (67 százaléka) aggasztónak ítéli a hazánkat célzó illegális bevándorlást, tízből négyen (41 százaléka) pedig kifejezetten súlyos problémának tartják azt.

Top hírek:
Hat autó ütközött az M0-s autóúton A XVI. kerületben volt a tömegkarambol.
Bírósághoz fordult a TASZ a kormánypárti médiabirodalom miatt A TASZ szerint a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) mögötti fúzió alkotmányellenes.
Válasz helyett kioktatást kapott az MTVA-vezértől Hadházy és Szél A két ellenzéki politikus tizenegy kérdést szegezett neki Papp Dánielnek a meghamisított Cohn-Bendit-riporttól ifj. Lomnici Zoltán instruálásáig sok mindenről. A válaszokból szemezgettünk.
Most Székesfehérváron tüntetnek a túlóratörvény ellen A szombatra országosan meghirdetett tiltakozás mellett szerdán Fehérváron is demonstrálnak.
Egy síremlékben találták meg a Portik és Gyárfás beszélgetéseiről készült hangfelvételeket A Magyar Idők szerint a felvételeket 2017-ben válogathatták külön a többitől.
Amerikában rangos helyről kapott elismerést a CEU, azután, hogy tőlünk elüldözték Az amerikai akkreditációt végző bizottság vezetője dicséretek sorával illette az egyetemet.