Jobbik: a miniszterelnök méltatlanná vált a tisztségére

Az elmúlt harminc év legnagyobb korrupciós beismerésének nevezte a jobbikos Szilágyi György Orbán Viktor parlamenti válaszát a luxus-repülőútjaival kapcsolatos kérdésre

2018. október 1. 22:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Finnyás bolsi nem néz oda
Végighajtott az utcán, öt parkoló autóba belement Brutális pusztítást végzett valaki a Valéria utcában, egyelőre nem tudni miért.
Bakondi: télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon Télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon, bár egyes hegyi utakat ilyenkor nem lehet használni - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán
Halálos baleset történt Dabason Egy autó lesodródott az útról, fának csapódott, az egyik utas a helyszínen meghalt.
Kutyafalka terrorizálja a lakótelepen élőket Várpalotán Néhány napja egy 10 éves kisfiút támadott meg egy kutya az utcán, korábban pedig egy csivavát mart meg egy elszökött eb. A várpalotaiak félnek az utcán sétálni, az RTL Klub híradójának azt mondták, többször előfordult már, hogy a kiszökött kutyák agresszíven viselkedtek.
Hír: Az MSZP együttérzését fejezi ki a DK teljes politikai közösségének a pártot ért szörnyű veszteségekért Tárgyak megsemmisülhetnek egy tűzben, de közös ügyünket, a demokratikus, félelemmentes Magyarország visszaállításának szándékát elpusztítani nem lehet.

Top hírek:
Több csoport migránst fogtak el a rendőrök Bács-Kiskunban Összesen negyven embert kellett visszakísérni a határhoz szombaton.
Pető Iván: Orbán "rendkívül tudatos, erkölcstelen politikus" Az SZDSZ volt elnöke szerint nem egy nagy hiba, hanem több kisebb lépés okzta pártja bukását.
Gyurcsány pártja a migránsokat választaná a több magyar gyerek helyett Most Bauer Tamás tartotta szükségesnek, hogy arra buzdítson: a nemzeti konzultációban szavazzanak a bevándorlás mellett.
Képeken a nagykörúti tűz Kigyulladt egy négyemeletes épület Budapest belvárosában
Emmi: minden hajléktalannak jut hely A szociális tárca a közelgő lehűlés veszélyeire figyelmeztet.
Közlekedési lámpának csapódott egy autó Budapesten Forgalomkorlátozás várható az érintett szakaszon.