Pécsen is felállt a sürgősségi osztály vezetője

Újabb sürgősségi osztály vezetője mondott fel, mert elege lett, hogy nem kapta meg a kellő támogatást és az alapvető működéshez szükséges forrásokat a minisztériumtól.

2018. október 8. 11:43

A cikk folytatása...Friss hírek
A kormány újra visszaüzent Brüsszelnek Az Igazságügyi Minisztérium (IM) visszautasítja az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosának a közigazgatási bíróságokkal kapcsolatos "megalapozatlan állításait".
Keresi a rendőrség a békéscsabai kacsaszobor-rongáló rémet A tettes letörte egy szoborcsoport egyik darabját, két óra múlva aztán valaki jól el is lopta.
Többfelé már havazik, reggelre az egész országot hó boríthatja Országszerte havazás várható a hétvégére, a hideg időre való tekintettel sokfelé meg is fog maradni.
Pécsen is tüntettek, megdobálták a Mediaworks székházát is Páva Zsoltot is szidta a közel 1000 fős tömeg.
Volt ügyvédje, Michael Cohen szerint Donald Trump nem mond igazat Korábbi személyes ügyvédje, Michael Cohen pénteken  azzal vádolta Donald Trump amerikai elnököt, hogy nem mond igazat
Gyengült a forint péntek este Gyengült a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben péntek este a reggeli szintekhez képest

Top hírek:
Alkotmányjogász: alapvető jogelvek sérülhettek a rabszolgatörvény elfogadásakor A Népszavának nyilatkozó alkotmányjogász szerint két jogelv is sérülhetett a módosítás elfogadásakor.
Pintér: Sorozatos támadás érte a rendőröket A belügyminiszter a szerdai Kossuth téri tüntetést értékelte így.
Újra könnygázt használnak a rendőrök a Kossuth téren - percről percre Harmadik napja tartanak a tüntetések Budapesten, amelyek szerdán az úgynevezett "rabszolgatörvény" botrányos parlamenti elfogadása után kezdődtek. A pénteki tüntetésen beszédeket is tartottak, ahol szinte minden ellenzéki párt képviselője felszólalt. A tüntetők ezután vonulni kezdtek, de hosszas békés vonulás után végül visszatértek a Kossuth térre, ahol ismét megdobálták a rendőröket, akik könnygázt vetettek be.
Megint megtámadták a szegedi Fidesz-irodát Két nap alatt másodszor.
A csütörtökön földre tepert momentumos politikus: "Nem adjuk a jövőnket!" Facebook-posztban mondta el Donáth Anna, hogy mi történt, és mit tapasztalt. A túlóratörvény ellen tüntető politikussal szemben a túlóra túlóráit töltő rendőrök jártak el.
Tordai Bence: Közös a cél, a rezsim megdöntése A Párbeszéd politikusa ma is kimegy tüntetni, szerinte az elmúlt nyolc év legerősebb tüntetéssorozata zajlik most. A párt vidéken is mozgósít. Lehet, a tiltakozások kihatnak a pártpolitikai színtérre is. Az ÁSZ-t a Fidesz fegyverként használja, kommentálja a Momentum és a Párbeszéd elleni eljárást.