A válogatott focista baltával vágta el a lábát

A Debrecen játékosa szürreális ok miatt hiányzik a csapatból két forduló erejéig.

2018. október 9. 15:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Debrecen sem okozott gondot a Fradinak A tizenegy gólig jutó Háfra Noémi volt a zöld-fehérek vezére.

Vértanúinkra emlékeztünk Vérre menő harcot vívott egymással a Ferencváros és az elmúlt másfél évtized legsikeresebb, hét bajnoki címmel büszkélkedő csapata, a Debrecen.
NB I - Emberhátrányban játszott döntetlent a Fradi A listavezető Ferencváros kétszer egyenlítve 2-2-es döntetlent játszott szombaton a vendég Debrecen együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójában, a házigazdák a 32
Ma 14 órától indul a Taxify Debrecenben Melbourne, Párizs és Budapest után Debrecen is csatlakozik ma azon több mint félszáz városhoz világszerte, ahol elérhető a Taxify okostelefonos szolgáltatás.
Az úton sétált, halálra gázolták Halálra gázoltak egy gyalogost a Debrecen melletti Bocskaikert közelében. A férfi az úton sétálhatott a száguldozó autók mellett, ráadásul úgy tudjuk, nem volt rajta láthatósági mellény sem. Olyan súl...
Halálos gázolás történt Debrecen mellett A főút mellett sétált a férfi, amikor elgázolták.

Feltámadt a Puskás Akadémia, a Torghelle, Kanta duó mentette meg az MTK-t A Debrecen és a Paks is fordítani tudott.
A NAV vizsgálódik a fideszes polgármester vendégháza miatt A Debrecen melletti település vezetője viszont még nem hallott a 34 millió forintos támogatást érintő vizsgálatról.
Debrecen visszavásárolja a repterét, mert jön egymillió utas A betelepülő cégek adójából akar fejleszteni az önkormányzat.
Karambol Debrecen és Vámospércs között Több ember megsérült a balesetben.
Nem közlekednek a vonatok Vecsés és Üllő között A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon Vecsés és Üllő között az elektromos művek távvezetéke rászakadt a vasúti felsővezetékekre, emiatt egyik vágányon sem haladhatnak a vonatok - közölte...
Magyar Kupa: minden NB I-es csapat továbbment A Debrecen izzadt meg legjobban, de nem bukott el egyik élvonalbeli klub sem.