Nem hallgattak a kamionosra a migránsok, csúnyán megszívták

Mindenképp fel akartak mászni egy brit kamionnak a pótkocsijára, hogy azon keresztül jussanak be a szigetországba. Hiába szólt nekik a sofőr a benzinkúton, hogy a másik irányba megy, nem hallgattak rá és szépen be is fürödtek.

2018. október 10. 22:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Súlyos problémát jelent a kezeletlen visszeresség, de hosszú lábadozás nélkül is gyógyítható Nem szabad elbagatellizálni a visszerességet!
Elkészítette első szelfijét az InSight űrszonda a Marson Elkészítette első szelfijét az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) InSight robotgeológus űrszondája a Marson.
Hétvégén rajtol a Formula-E új szezonja - mutatjuk a programot Parc Fermé: Hétvégén rajtol a Formula-E új szezonja - mutatjuk a programot
Hoppá! Egy meggondolatlan babavideó buktatta le a szervezett bűnözői hálózatot - videó Egy kisbabáról készült videó segített a rendőröknek, hogy lebuktathassanak egy óriási drogüzemet. A banda 820,000 font értékben (295 millió forint) termesztett kannabiszt Anglia nagyvárosaiban. A babát arra használták, hátrányos helyzetű családnak kiadva magukat, olcsón bérelhessenek lakásokat, ahol valójában a drogot tárolták és termesztették.
Milyen sört igyál a télen? | VIDEÓ Itt a tél, jönnek az ünnepek! A hőségben megszokott könnyed sörök helyett ilyenkor érdemes inkább a barna sörök felé nyitni. Megnéztük a három legnagyobb tételben készülő magyar barna sört, hogy segítsünk nektek sört választani a télre!
Jelentős nyereséggel zártak a tőzsdék Jelentős pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Lövöldözés történt Strasbourgban - több halott, több sérült Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (7 súlyos, 4 könnyebb) megsebesültek, legkevesebb két ember pedig meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el. Mozgósították a városban a biztonsági szolgálatokat. Közben pedig bekerítették a 29 éves helyi, radikalizálódott támadót.
Nagy erőkkel folyik a hajsza a strasbourgi terrortámadás elkövetője ellen Kedd reggel akarták őrizetbe venni az elkövetőt.
Rabszolgatörvény: az ellenzék elfoglalta a pulpitust, Orbán arcába sípolnak - élő Nagyon fontos jogszabályokat szavaz meg ma az Országgyűlés, az ellenzéki minden erejével tiltakozik a "rabszolgatörvény" elfogadása ellen. Kövesse velünk a napot!
Aláírásgyűjtés indult az Óbudai Egyetem egysége mellett Az ív szerint elterjedt, hogy az egyetemet, vagy karait más intézménybe olvasztanák be.
Moszkva kész publikálni a Washingtonnal korábban folytatott levelezését Az említett anyagok egyelőre titkosak.