Körforgalmat neveztek el a West Ham menedzseréről Spanyolországban

Nagy megtiszteltetés érte a chilei Manuel Pellegrinit Málagában.

2018. október 11. 16:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Spanyolországban is titkolják a migráns bűncselekményeket Több, mint 40 esetet titkolt el a spanyol média csak szeptemberben.

Mi történik a Facebookoddal a halál után? A digitális térben keringő adatok nem csak érzelmileg, hanem anyagilag is komoly súllyal bírhatnak - épp ezért nem mindegy, miként rendelkeznek róla a végrendeletben és ki férhet hozzá a hagyatéki elj...
Ismét külföldi edzője lett a Veszprémnek A Spanyolországban született tréner 1+1 éves szerződést írt alá a királynék városában.
Összetettben ötödik helyen zárt Kiss Norbert A drámai szombat után becsületből teljesítette a vasárnapi programot Spanyolországban a német Tankpool24, valamint a csapat Mercedes versenykamionját vezető Kiss Norbert is.
Kapkodnak a sztárklubok az újpesti tinifocistáért A Juventus, az Inter és a West Ham is verseng a 15 éves újpesti focistáért. Sztojka Dominik szemtelenül fiatalon edzett az olaszoknál, és másodszor járt Angliában próbajátékon.
Angol bajnokság 2018/19, 8. forduló eredményei és gólszerzői Angol bajnokság 2018/19, 8. forduló eredményei és gólszerzői hir angol eredmény foci panucci szo, 10/06/2018 - 00:26 ...

Brighton-West Ham United élőben a Spíler1 TV-n!  A Premier League 8. fordulójának nyitómeccsén a Brighton a West Ham Unitedet fogadja.
Barcelonát vezetné a korábbi francia kormányfő, miközben Katalónia Madridot zsarolja Manuel Valls a francia nemzetgyűlést hagyta ott azért, hogy Spanyolországban lehessen városvezető.
Ismét nőtt a munkanélküliség Spanyolországban Spanyolországban 0,6 százalékkal, több mint húszezerrel nőtt a munkanélküliek száma szeptemberben az előző hónaphoz képest - közölte a spanyol munkaügyi minisztérium kedden.
Egyre nagyobb a baj a MU-nál, amely 29 éve nem rajtolt ilyen rosszul A West Ham 1982 óta először verte két góllal a manchesterieket.
A bukott francia miniszterelnök hitet tett Spanyolország mellett Macron nemzeteket sértegető stílusa ragályos.
Beégett a Barca, a Real Madrid és a Bilbao is - videók, tabella Elképesztő meccsek voltak Spanyolországban.