Együttműködik az MFB és az Eximbank a kkv-szektor fejlesztésében

Együttműködésben a Magyar Fejlesztési Bank és az Eximbank a kkv-szektor fejlesztésének érdekében.

2018. október 11. 16:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Első fokon nagyot bukott az Eximbank a Lánchíd Palota ügyében Nobilis Kristóf megkapja a pénzét az államtól.

Friss hírek
Kicsit olcsóbb lesz a dízel pénteken A benzin nem.
Igazi hurráoptimizmus van Amerikában Szerdán csak úgy záporoztak azok a hírek, amelyek arra utaltak, hogy érdemi javulás következhet be az USA és Kína között kirobbant kereskedelmi háborúban. A befektetők kitörő örömmel fogadták a...
A Volkswagennek nagyon megy Magyarországon A Volkswagen konszern márkáit Magyarországon forgalmazó autókereskedések mintegy 37 ezer gépkocsit adnak el az idén, a tavalyi 35 500 után - ismertette Eppel János, az importőri feladatokat ellátó...
Durván elszálltak az ingatlanárak: a kelet-magyarországi panelek mentek nagyot Az értékesítési idő is folyamatosan rövidül....
Fontos intézkedést hozott az EU - Jöhetnek a környezetbarát műtrágyák kötött, a termésnövelő anyagok uniós forgalomba hozataláról szóló új szabályokra vonatkozó megállapodást - közölte az uniós tanács szerdán. A tájékoztatás szerint a rendelet harmonizálja a -...
Díjmentes opcióval nyit a magánhirdetők felé a Duna House Az ingatlanközvetítő hálózatok közül elsőként a Duna House nyitotta meg magánhirdetők előtt portálját, amelyen most már díjmentesen, korlátlan ideig hirdethetik eladó vagy kiadó lakásukat az ügyfelek, jutalékfizetés nélkül. A dh.hu weboldalon az ingatlan iránt érdeklődő látogatók tavaly 33 millió oldalmegtekintést generáltak, amely jelentős forgalomból már a magánhirdetők is részesülhetnek.

Meghalt Bánki Frigyes Az Eximbank volt vezérigazgatója 76 éves volt.
Jelentős bővülésre számít a Magyar Fejlesztési Bank Jelentős bővülésre számít idén a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) csoport: a bank hitelkihelyezése várhatóan 39 százalékkal nő, és a Garantiqa hitelgarancia is rekordévre számít.

Top hírek:
Bank of China kötvények a BÉT-en Bank of China kötvényeket vezetnek be a Budapesti Értéktőzsdére.
Összesítették, ennyit költött a kormány a határon túl focira Milliárdokról van szó.
Hadiipari és nukleáris megállapodásokat kötöttünk Franciaországgal Hadiipari és nukleáris együttműködési megállapodásokkal új dimenzióba léptek a francia-magyar gazdasági együttműködések - mondta kedden az MTI-nek Párizsban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter francia kollégájával, Jean-Yves Le Driannal folytatott megbeszélését követően.
Az üzemanyagárak szorították le az inflációt Az üzemanyagok árának változása magyarázza, hogy az októberi öt és fél éves csúcsról két éve nem látott mértékben, 0,7 százalékponttal lelassult a fogyasztói árak növekedési üteme novemberben - így kommentálták az MTI-nek nyilatkozó piaci elemzők a kedd reggel megjelent legfrissebb inflációs adatokat.
13 megyében újulnak meg vagy épülnek új nővérszállók a közeljövőben Az ország 13 megyéjében újulnak meg vagy épülnek új nővérszállók a közeljövőben, a beruházások 8,5 milliárd forint uniós forrásból valósulnak meg - jelentette be az emberi erőforrások minisztere kedden budapesti sajtótájékoztatóján.
Tíz évre előre fedezi akkumulátorigényét a Daimler A Daimler AG 20 milliárd euró értékben szerez be akkumulátorokat 2030-ig az egyre növekvő volumenű elektromosautó-gyártás igényeinek a kielégítésére - jelentette be kedden a Mercedes-Benz márkájú gépkocsikat gyártó konszern.