Új regényen dolgozik Michel Houellebecq

Januárban árul el róla többet.

2018. október 11. 17:49

A cikk folytatása...Friss hírek
Fahidi Éva: A lágerben is táncoltam, a gránátok között 18 évesen került Auschwitzba, ahonnan egyedül ő jött haza élve a családjából. Az ott történtekről csaknem hatvan éven át hallgatott, aztán átszakadt a gát: ma már nemcsak beszéddel, de tánclépésekkel is oldja a traumát.
Jut elég hal az asztalokra karácsonykor Karácsonykor a legnépszerűbb hal a ponty.
Európa második legelhízottabb nemzete vagyunk A magyar lakosság nem él aktív életet és rosszul táplálkozik.
Orvosi anomáliák - Fiú 8 végtaggal - szombat 21.15 Ajánló - Orvosi anomáliák - Fiú 8 végtaggal: szombaton 21.15-kor a FEM3-on!
Épül az új Testnevelési Egyetem Európa legrégebben alapított testkulturális felsőoktatási intézménye, a Testnevelési Egyetem négy ütemben újul meg. A beruházás a második üteméhez érkezett.
Csúnyán leszerepeltek az élelmiszerláncok: itt a nagy bejgliteszt "Te jó ég! Mi ez? Pfúj, borzalmas!"...

Michel Houellebecq szerint Trump az egyik legjobb amerikai elnök Az eddig sem politikai lángelmeként ismert, új regényén dolgozó francia író itt fejtette ki az elméletét angolul.

Top hírek:
Hatalmas tűz miatt kellett kiüríteni a chesteri állatkertet - videó Az egyik fedett, esőerdőt utánzó részleg gyulladt meg.
Megkezdődött a gyermekek karácsonya az Országházban Mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű iskolás gyermek vesz részt a programon.
Nem járt a 2-es metró a Déli és a Deák tér között Nehezen indult be a munkás szombat.
Sopronban már 17 centi hó esett Vasárnap reggelig akár 15-20 centi hó is hullhat. Péntek délután óta több tucat baleset történt, gond van a vasúti közlekedéssel is.
A Soros-terv 2.0 Európába áramoltatná a migránsokat Lomnici szerint újra előkerült a kötelező kvóta ötlete.
A világ túlfelén élő barátokkal pizzáztak együtt, de kiderült, sokkal közelebb vannak egymáshoz Videón az óriási meglepetés.