Hugh Jackman azt hitte jól néz ki, aztán meglátta magáról ezt a fotót

A színész 50 éves lesz.

2018. október 11. 18:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

50 éves Hugh Jackman, mutatjuk a karrierjét képekben - fotók Nem akármilyen pályát futott be a Golden Globe-díjas ausztrál színész.

17 évvel ezelőtt készült fotón pózol együtt Halle Berry, John Travolta és Hugh Jackman A legmegdöbbentőbb, hogy Halle Berry szinte semmit nem változott közel 20 év alatt.

Friss hírek
Kedden is folytatódnak a 1956-os megemlékezések A Terror Háza Múzeumnál délután Orbán Viktor mond beszédet.
Második helyen áll Magyarország a régiós listán A Coface listáján tizenkét ország közül a második helyen áll Magyarország.
Két amerikai romboló haladt át a Tajvani-szoroson A Pentagon szóvivője közölte, a két jármú rutin jelleggel közlekedett.
Újabb támadás érte a cseh katonákat Afganisztánban Egy cseh katona meghalt, kettő pedig megsebesült.
Tizenkét év múlva az új autók több mint fele elektromos lesz 2040-re az újautó-értékesítések 55 százalékát, illetve a teljes járműállomány 33 százalékát elektromos autók adják majd.
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága - október 28., vasárnap, 18.20 Ajánló - Szereplők: Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Shia LaBeouf, Ray Winstone, Jim Broadbent, Igor Jijkine #filmekegesznap

Újabb filmes díjjal gazdagodik Hugh Jackman és Emily Blunt A két színész korához képest meglepő díjakat kap.
Ausztrália - szeptember 29., szombat, 21.00 Ajánló - Szereplők: Nicole Kidman, Hugh Jackman, David Wenham, Ben Mendelsohn, Bryan Brown 

Top hírek:
Decemberben indul Elon Musk föld alatti vasútjának tesztverziója Twitteren jelentette be, hogy már majdnem kész az első alagút.
A többség támogatja, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez Tíz megkérdezettből hatan úgy gondolják, hogy "az ide érkező EU-s fejlesztési pénzek jelentős része korrupciós csatornákon magánzsebekbe vándorol."
Fluor Tomi elrepülhetett Portugáliába Amint arról a Borsban beszámoltunk, pénteken derült ki, hogy hirtelen hat tag is távozott hazánk egyik sikercsapatából, a Wellhellóból. Ám míg Fluor Tomi szerint az elválás békés volt, addig a kilépő tagok azt állítják, az énekes minősíthetetlen viselkedése, és egy fenyegető SMS miatt léptek ki. Szombat este a Wellhello me­nedzsere, Tóth Gergő nyílt levélben osztotta meg, kik lettek a zenekar új tagjai, akik azonnal ki is álltak Fluor és Diaz mellett.
Rendőrökre támadtak a migránsok, de a rendőrkutyának elege lett videó A francia migránsnegyedekben mindennapossá vált a brutális migránserőszak.
Nézőpont Intézet: A rendőrviccek iróniája a múlté A közvélemény-kutatásuk szerint ötmillió magyar büszke a rendőrökre.
Védőőrizetben a meggyilkolt szaúd-arábiai újságíró menyasszonya A török rendőrség a nap 24 órájában megfigyelés alatt tartja.