Hugh Jackman azt hitte jól néz ki, aztán meglátta magáról ezt a fotót

A színész 50 éves lesz.

2018. október 11. 18:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

The Greatest Showman Sing-A-Long kiadás jelent meg! NYERD MEG! A 'The Greatest Showman' főszereplői Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya és Michelle Williams, akik nem csak színészi tehetségüket, hanem tánctudásukat és remek hangjukat is megvillogtatják a ze...

Óriási meglepetés Hugh Jackman bejelentése A színész olyat tesz, amire karrierje során még nem volt példa.

Friss hírek
Pingpong-vb-címre hajt a sztárügyvéd Kiderült, hogy dr. Hegeds Lászlónak nemcsak az olimpiai bajnok vízilabdakapus, Kósz Zoltán akit állítólagos nemi erőszak gyanújába kevertek védőjeként van kapcsolata a sporttal. Az ügyvéd ugyanis jegyzett asztaliteniszező volt, továbbá  még közkedvelt fővárosi diszkós is. Az általános iskola ötödik osztályában, 1961-ben vett először kézbe pingpongütőt, és mivel éppen akkor jártak itt a kínai és japán klasszisok, a most 67 éves Hegeds elsajátította tőlük a tollszárfogást.
Kiderült, melyik Magyarország legelismertebb munkaköre Nem a miniszterelnöké, nem a szülészorvosé és nem a rákkutatóé.
Charles Michel még harcol a parlament kegyeiért Az ENSZ migrációs megállapodása miatt részben kegyvesztetté váló kormányfő dolgát nehezíti, hogy a lakosság jelentős része sem ért egyet a csomag elfogadásával.
Több ezer ember tüntetett Rómában a kormány migránsellenes politikája ellen A belügyminiszter távozását követelték.
Ugyanúgy ünnepel, mint bárki Mike Kearney mégis elég különleges szurkoló
Atomerőmű-baleset ellen lézerkígyó Egy sci-fiben talán kiröhögnénk az ötletet, de valóságként lenyűgöző.

Hugh Jackman kivételesen nem forgatni, hanem koncertezni indul Turnéra készül.
Hugh Jackman szerint a világ nem kíváncsi egy Wolverine-Deadpool crossoverre Pedig Ryan Reynolds kitartóan ostromolja a színészt, hogy térjen vissza.
Gyászol Hugh Jackman. Egy legenda távozott Szinte az egész világ gyászba borult a hét elején, amikor elhunyt Stan Lee, a Marvel atyja. November 12-én hunyta le örökre szemeit, 95 éves volt. A legendának az elmúlt időszakban baj volt az eg...

Top hírek:
Hatalmas tűz miatt kellett kiüríteni a chesteri állatkertet - videó Az egyik fedett, esőerdőt utánzó részleg gyulladt meg.
Megkezdődött a gyermekek karácsonya az Országházban Mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű iskolás gyermek vesz részt a programon.
Nem járt a 2-es metró a Déli és a Deák tér között Nehezen indult be a munkás szombat.
Sopronban már 17 centi hó esett Vasárnap reggelig akár 15-20 centi hó is hullhat. Péntek délután óta több tucat baleset történt, gond van a vasúti közlekedéssel is.
A Soros-terv 2.0 Európába áramoltatná a migránsokat Lomnici szerint újra előkerült a kötelező kvóta ötlete.
A világ túlfelén élő barátokkal pizzáztak együtt, de kiderült, sokkal közelebb vannak egymáshoz Videón az óriási meglepetés.