Kim Kardashian szétplasztikáztatta az arcát - Be sem bírja csukni a száját

Nagyon eltorzult az arca a szépészeti beavatkozásoktól.

2018. október 11. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kim Kardashian szerint Istennek köszönhető, hogy lánya rá hasonlít Mármint az a lánya, akit béranya hordott ki.

Kim Kardashian megint durván az arcunkba nyomja a melleit (is) - fotó A világ egyik leghíresebb celebje nem aprózza el, ha a teste mutogatásáról van szó. Legyen az valamilyen reklám, vagy csak öncélú posztmegosztás, bátran teszi közkinccsé pucér, félpucér fotóit. A n...
Jesszus, Kim Kardashian pornós bikinijétől kiesik a szemed Mi történt már megint vele?
Beperelték Kim Kardashian testőrét, nem is akármiért! Ez nagyon durva!
Veszélyforrás lett Ruby Rose és Kardashian az interneten Nagy-Britanniában Kim Kardashian az internet "legveszélyesebb híressége", Amerikában pedig a tévésztár Ruby Rose online keresései vezetik a felhasználót a legtöbb veszélyes, vírusos oldalra.
Kim Kardashian legújabb fotója egy pornómagazinban is elférne Csak bimbóját takarja el a képen

Kanye Westet többé nem így hívják Nevet változtatott Kim Kardashian férje, és ez teljesen komoly! Felejtsd el Kanye Westet, erre a névre már nem hallgat!
Kim Kardashian 5 éves lánya máris anyja nyomdokaiba lépett Legalábbis ami a divatot illeti.
Kim Kardashian a plasztikai műtétek előtt - Mintha nem is őt látnánk a képeken Kim Kardashian az évek alatt számtalan beavatkozáson esett át.
Próbálj meg szavakat találni Kim Kardashian dollárlenyomatos ruhájára Segítünk: nincsenek.
Öt évesen a kifutón Kim Kardashian lánya North West korán belekóstolt a modellek világába, de meg kell hagyni rettentő cuki! Nézd meg te is, hogy tipeg a kifutón!
Így debütált Kim Kardashian kislánya élete első divatbemutatóján - videó Nagyon úgy néz ki, hogy Kim Kardashian és Kanye West kislánya híres modell nagynénje, Kendall Jenner nyomdokaiba lép. A mindössze 5 esztendős North West szombaton debütált élete első kifutós fellépésé...