Kim Kardashian szétplasztikáztatta az arcát - Be sem bírja csukni a száját

Nagyon eltorzult az arca a szépészeti beavatkozásoktól.

2018. október 11. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Órákba telt, de Busy Philipps tökéletes Kim Kardashian hasonmás lett Minden stimmel.

Kim Kardashian most épp a napszemüveges Cher fejével takarja el mellbimbóját Épp a vörös szőnyegen sétáltak Kanye Westtel, mikor megtörtént a baj.
Kim Kardashian mellét csak a véletlen tartotta a ruhájában, az is csak félig Az óriási villantás elkerülhetetlen volt
Gravitáció? Kim Kardashian mellei magasról tesznek rá Még Kanye West sem tudta ellopni a show-t
Kim Kardashian szemébe mondta testvérének, hogy ő a legunalmasabb Méghozzá úgy, hogy azt próbálta megmagyarázni, miért mondta azt, hogy a legunalmasabb látványnak tartja.
Kim Kardashian feneket műttetett magának ez a férfi, majdnem belehalt! Milliók példaképe, sokan költenek arra, hogy rá hasonlítsanak. 

Újabb titok derült ki Kim Kardashian szexvideójáról A sztár exe, Ray J azt állítja, Kim Kardashian mindenkinek hazudott a videóval kapcsolatban.
Kim Kardashian bevallotta, hogy drogozott Nagyon durva dolgokat árult el szexvideójáról és első esküvőjéről a sztár.
Kim Kardashian azt mondja, be volt ekizve, amikor a házipornója készült A celeb a realityshow-jukban viccelődött azzal, hogy amikor először vett be ecstasy-t, akkor megházasodott, amikor másodszor próbálta, akkor pedig pornóvideót forgatott. Be voltál állva, amikor azt a ...
Kim Kardashian 5 éves kislánya már most stílusosabb, mint a legtöbb felnőtt Egy igazi stílusikon
Kanye West nem túl boldog Kim Kardashian szexizős képei miatt Az is kiderült az Ellen-es szerepléséből, hogy Kim Kardashian retteg a pókoktól.
Na végre! Megtudtuk mit gondol Kanye West Kim Kardashian pucér Instagram fotóiról Erre már olyan régóta kíváncsiak voltunk!