Veronai busztragédia - Időhúzásra játszik a sofőr

Tizenheten vesztették életüket tavaly januárban, amikor a Pizolit Kft. busza egy híd pillérének csapódott és teljesen kiégett Verona közelében, az A4-es autópályán. Az olasz ügyészség öt olasz vádlottat nevezett meg az ügyben, és a magyar sofőrt, V. Jánost, aki azóta sem ismeri el a felelősségét. Az elhunyt gyermekek szülei szeretnének a férfi szemébe nézni, ezért sokan kiutaznak a tárgyalásra.

2018. október 19. 3:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Illatos, tiszta mikró: nem kell hozzá semmi extrém, otthoni szerekkel is csillogó lesz Nem kell zsíroldó, se kaparó. Egyszerűen és gyorsan kitakaríthatod a mikrót otthon.
Rambo 3. - november 23., péntek, 21.00 Ajánló - Szereplők: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Kurtwood Smith, Spiros Focás, Marc de Jonge #filmekegesznap
Irigy Hónaljmirigy Show - szombat 21.30 Ajánló - Irigy Hónaljmirigy: szombat esténként 21.30-kor a Zenebutikon!
Itt a válasz: Ezért viseltek mindig mintás kendőt a Vészhelyzet dokijai Sokan törték rajta a fejüket, de végre megérkezett a magyarázat. Erre nem gondoltunk!
3-an is kiestek az X-Faktorból - A nézők nagyon kiakadtak a mentorokra Az X-Faktor első Élő show-jában elszabadultak az indulatok, amikor a mentorok értékelték a produkciókat. A kommentelőket is megosztották a döntéseik.
Gáspár Laci 11 évid szenvedett első házasságában Válni ezért nem akart Gáspár Laci elárulta, miért maradt benne hosszú évekig a boldogtalan házasságban.

Top hírek:
Kefével a narancsbőr ellen: tényleg beválik? Szakértő mondta el, hogyan hat a népszerű módszer Egyre többen alkalmazzák a száraz kefés ledörzsölést a cellulitisz eltüntetésére. De vajon tényleg működik?
Ez a barna szépség rabolta el Jamie Oliver szívét A sztárszakács 18 éve él boldog házasságban Jamie Oliver számára felesége, Jools jelenti az egész világot.
Házi csokilikőr, amit ha most elkészítesz, karácsonyra lesz igazán finom Ez a házi csokilikőr nem túl édes, kellemesen krémes, és karácsonyra lesz tökéletes.
A vér is kijön vele: nem is gondolnád, mi minden használható takarításra a konyhából Meglepően jók a takarításra, és mindenki hűtőjében megtalálhatóak ezek az ételek.
Férjek és feleségek: van-e igazi nyertese egy felrúgott házasságnak? Woody Allen vígjátékát az Orlai Produkciós Iroda mutatta be a Belvárosi Színházban.
Katalin hercegné rég viselt ilyen rövid szoknyát - Megvillantotta hosszú lábait Térd fölé érő holmikat nem is viselhetne.