Hazudott az amerikai főbíró egyik vádlója

A Brett Kavanaugh konzervatív főbírót szexuális erőszakkal vádoló nők egyike, Judy Munro-Leighton elismerte szombaton, hogy hazudott, és soha nem is találkozott a főbíróval.

2018. november 4. 7:56

A cikk folytatása...Friss hírek
"Sajnos eljöttek értem" - őrizetbe vette a hírszerzés Guaidó jobbkezét A venezuelai hírszerzés (SEBIN) őrizetbe vette a magát ideiglenes államfővé nyilvánító Juan Guaidó kabinetfőnökét - erősítette meg az ellenzéki politikus csütörtökön. Az őrizetbe vételt számos nemzetközi szervezet elítélte.
Momentumos is bekerült az Európa-csapatba Bemutatta hét főből álló kampánycsapatát az európai liberális pártcsalád (ALDE) Brüsszelben.
Amerikai atombombázó jelent meg Oroszország partjainál, Szu27-esek kergették el Kissé másként értelmezi a Krím lerohanásának évfordulóját az USA és Oroszország.
Kimenekítik az állatokat a Gázai övezet állatkertjéből
Csak az EP-választásokig adna halasztást a Brexitre az EU A határozattervezet szerint június 30. helyett május 22-ig kapnának időt a britek, de csak akkor, ha az alsóház elfogadja a megállapodást.
Öröm és elégedettség: ilyen egy néppárti csúcstalálkozó Orbán nélkül Pár órával a néppárti felfüggesztés után már ki is derült, milyen döntésekből marad ki most egy jó ideig a magyar miniszterelnök és a Fidesz.

Top hírek:
Így értékelik a Fidesz felfüggesztését Európában A német Kereszténydemokrata Unió elnöke, Annegret Kramp-Karrenbauer üdvözölte, Matteo Salvini, a Liga olasz kormánypárt vezetője szerint viszont abszurd, hogy az Európai Néppárt vezetősége 190:3 arányú szavazással eldöntötte: felfüggeszti a Fidesz tagságát egy értékelő testület jelentésének leadásáig.
Az olasz Öt Csillag: Nevetséges a Néppárt kompromisszumos megoldása Matteo Salvini már egészen mást mondott.
A Fidesz néppárti tagságának befagyasztása esély, de utolsó esély A németek és az osztrákok is bizonytalannak tűnnek abban, hogy Orbán Viktor politikája változna a felfüggesztés miatt.
Elég durván csúszik jobbra Hollandia A bevándorlásellenesek népszerűsége megugrott a terrorakció után.
Momentumos is bekerült az Európa-csapatba Bemutatta hét főből álló kampánycsapatát az európai liberális pártcsalád (ALDE) Brüsszelben.
Orbán egyik régi kritikusa nagyon kiakadt Manfred Weberre Rui Tavares korábban jelentést készített a jogállamiság magyarországi helyzetéről.