Hazudott az amerikai főbíró egyik vádlója

A Brett Kavanaugh konzervatív főbírót szexuális erőszakkal vádoló nők egyike, Judy Munro-Leighton elismerte szombaton, hogy hazudott, és soha nem is találkozott a főbíróval.

2018. november 4. 7:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Hasogdzsi-ügy: reagált az amerikai külügyminisztérium a CIA állítására szombaton közzétett állásfoglalás szerint még mindig nem tudni biztosan, ki rendelte el a szaúdi újságíró megölését.
Kikapcsolódásra vágyott a luxus úton, de meggyilkolták Nyolc emeletnyi magasságból esett le nő, akinek még a lába is leszakadt a zuhanás erejétől.
Tévedésből kivették egy egészséges nő mindkét veséjét Coloradóban Azóta dialízisre szorul, és várja, hogy felkerüljön a transzplantációs listára.
A rendőrség paprikaspray-vel oszlatja a tömeget a Champs Elysée-n - videó Több, mint százezren tiltakoznak Franciaországban Macron gazdaságpolitikája ellen.
Menekültekkel fotózkodott a Pápa "Jézus követőjeként nem elég, hogy nem teszünk rosszat, jót kell cselekednünk" - üzente Ferenc pápa a szegények világnapján.
Újabb majomtámadás történt Indiában, egy nő meghalt Korábban egy csecsemőt is megöltek.

Hazudott a főbíró vádlója Beismerte a Brett Kavanaugh amerikai főbírót szexuális zaklatással vádló egyik nő, hogy hazudott. Korábban azt állította, hogy évekkel ezelőtt Kavanaugh orális szexre kényszerítette. Kiderült, hogy a ...

Top hírek:
1011 embert keresnek a kaliforniai tűzvész kapcsán Újabb nyolc holttestet találtak, így hetvenegyre emelkedett a halottak száma.
Akit Putyin egy másodperc alatt lenyomott szkanderben Vlagyimir Putyin nagy barátja, Orbán Viktor lelkes rajongója az a Dana Rohrabacher, aki az amerikai félidős választások talán legnagyobb vesztese.
Ezért lázadtak fel a franciák Macron ellen Kapkodó megszorítások, adóemelések, felbőszített társadalom. A teljes társadalomnak elege lett az elnökből.
Újabb majomtámadás történt Indiában, egy nő meghalt Korábban egy csecsemőt is megöltek.
Visszaszorulóban a terrorizmus a világon? A magyar szakértő szerint megváltozott az Egyesült Államok biztonsági stratégiája.
Már halottja is van a Franciaországot megbénító gigatüntetéseknek Tízezrek vannak az utakon, Macron dilettáns gazdaságpolitikája ellen. Legalább 16 sérült van. A kormány kapkod.