Politikai döntés miatt állhatott le a szemétszállítás

A Fidesz szerint ki kell deríteni, hová lett az a pénz, amit a Zöld Híd folyamatosan megkapott a működésére.

2018. november 5. 15:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fedettpályás Ki a nagyobb fajvédő? versenyt rendeztek a Parlamentben A Jobbik és a Fidesz mérte össze az erejét. Most éppen Pócs János cigányégetős videója volt az apropó.

A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi polgármester-választást a Fejér megyei Száron Németh Norbertet, a Fidesz-KDNP jelöltjét választották meg polgármesternek a Fejér megyei Száron a vasárnapi időközi önkormányzati választáson.
Az Európai Néppártnak sikerült megőriznie az egységét A Fidesz tagságáról döntöttek az Európai Néppárt (EPP) ülésén.
Macron: A Fidesz felfüggesztése kudarc A francia államfő kívülállóként értékelte az Európai Néppártban született döntést.
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint nem szabad túldimenzionálni az Európai Néppárt jelentőségét A vita végén meglátják, érdemes-e maradni.
A Fidesz vereségeként értékelték az EPP ülésén történteket az ellenzéki pártok A Fidesz úgy döntött, hogy felfüggeszti tagságát az Európai Néppártban.

A Fidesznek nem okozna gondot, hogy vétójátékos legyen Magyarországnak viszont fájhat, ha a Fidesz elszakadna az Európai Néppárttól, mert a kormány veszítene az érdekérvényesítő képességéből.
A Fidesz EP-képviselője szerint Semjén olyanokkal közösködött, akikre a korrupció sötét árnya vetül” Tőkés László szerint a miniszterelnök-helyettes rossz színpadon állt március 15-én Erdélyben.
A nap legfontosabb hírei – 2019. március 17. 50-re emelkedett az új-zélandi merénylet halálos áldozatainak száma, a Fidesz nyerte március 15-ét, újabb tüntetések Belgrádban.
Nem engedik be kommentje miatt Ausztráliába a Fidesz-konferencia sztárfellépőjét Érvénytelenítették az ismert szélsőjobboldali megmondóember, Milo Yiannopoulos ausztráliai vízumát, miután az altrigh mozgalom képviselőjének az új-zélandi muszlimok elleni véres merénylet után is cs...
Hogy került a Fidesz.hu a Tények Facebook-oldalára? Hekkelés vagy freudi elszólás?
'A migrációban nincs kompromisszum' A magyar kormány és a Fidesz sem köt kompromisszumot a migráció, a kereszténység megvédése ügyében - közölte Kovács Zoltán. A miniszterelnök levelére reagált, amelyet Orbán Viktor azon pártok vezetőin...