Még anyaszült meztelen volt a futónővel erőszakoskodó férfi, amikor rátaláltak a nyomozók

Egy céges buliból ment haza a Makai Viktóriát megtámadó férfi, akinek a combján több védekezésből eredő karmolást találtak a nyomozók.

2018. november 7. 18:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem követett el fegyelmi vétséget Laura Codruta Kövesi Kövesi végig ártatlanságát hangoztatta.
Meghalt a történelmi olimpiai aranyat nyert síakrobata 50 éves volt.
Pumped Gabó az Észbontókban tudta meg, hogy Erős Antónia vezetett Híradót "Ember terve, idő végez."
Schmuck Andort egy 27 évvel fiatalabb lány szedte fel Az interneten sorozatosan támadják a kapcsolatukat
Birodalmat építene Brüsszel az Európai Unió helyett Továbbra is az Európai Egyesült Államok elképzelésén dolgozik Brüsszel: a migránsokat betelepítené, a multikulturalizmust népszerűsíti.
Négy vadiúj szolgáltatást leplezett le az Apple Az Apple szokásos tavaszi eseményén a hardverek és szoftverek helyett a szolgáltatások voltak a fő téma.

Feltehetően nem volt beszámítható a Makai Viktóriát megtámadó férfi Még vizsgálják, hogy valóban beteg-e.

Top hírek:
Így látja egy férfi Kunszentmártonban a Fidesz és a Néppárt konfliktusát
Globális keresztesháború és új-zélandi idegengyűlölet elemezték a vérengzést Új-Zéland egyik legdurvább terrorcselekménye a christchurch-i tömeggyilkosság előtt egy személyes adatai számítógépes rögzítése ellen tiltakozó diák 1982-es öngyilkos merénylete volt. Az ország egy százaléka muszlim, dacára a merev bevándorlási szabályoknak az átlagnál kvalifikáltabb muszlimok nehezebben kapnak munkát.
Bombát találtak a felújítás alatt lévő Vörösmarty téren Estére a bombát hatástalanították, a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére viszik.
Az átadás óta is tízmilliárdokat költöttünk a 4-es metróra Rengeteg kártérítési per indult a BKV ellen, akár 38 milliárd forint is lehet a végösszeg.
A Momentumot támadta Puzsér Róbert Új front nyílt az ellenzéki oldalon a főpolgármester-jelölt választás kapcsán.
Eb-selejtezők - Ötgólos meccset nyert Amszterdamban a Nationalelf A német válogatott 3-2-re nyert Amszterdamban vasárnap a holland együttes vendégeként a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező C csoportjában