Még anyaszült meztelen volt a futónővel erőszakoskodó férfi, amikor rátaláltak a nyomozók

Egy céges buliból ment haza a Makai Viktóriát megtámadó férfi, akinek a combján több védekezésből eredő karmolást találtak a nyomozók.

2018. november 7. 18:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sokkoló: Megtámadták a hétszeres magyar bajnok futónőt, Makai Viktóriát  Makai Viktória ultrafutó bajnokot a hétvégén a lakása közelében, edzés közben érte brutális támadás. Már hazafelé tartott, amikor egy férfi hátulról futva megközelítette, majd a földre lökte. Sú...

Friss hírek
Palvin Barbi bugyi nélkül pózol Méghozzá a V Magazine új számában.
Elküldte jelentését az ÁSZ két pártnak Elkészült a kampánypénzek ellenőrzéséről szóló jelentéstervezetet.
Tuti tipp karácsonyra: pénisz formájú ékszer 18+ Akár tetszik, akár nem, a karácsony a nyakunkon van. Hozzátartozik az ünnephez az eszeveszett vásárlási láz is, ami főként akkor okoz szinte már fizikai fájdalmat, ha egyszerűen képtelenek vagyunk kitalálni, mit is adjunk egy-egy rokonunknak. Az egyik világhírnek örvendő dizájnermárka, a Saint Laurent idén karácsonyra meglehetősen intim ajándékötlettel rukkolt elő mindenki női rokona számára.
Bohócorrot vitt Polt Péternek a parlamentben a Párbeszéd politikusa Tordai Bence szerint a főügyész elszabotálta a vádemeléseket a kormánynak kellemetlen botrányoknál.
Napok óta semmit nem tudni két mezőkeresztesi lányról A két lány iskolába indult a Mezőkeresztesi Gyermekotthonból péntek reggel, de egyikük sem érkezett meg.
Nemzetközi csellófesztivált rendeznek Székesfehérváron A fesztiválon huszonketten vesznek részt, a résztvevők fele magyar csellista lesz. A külföldiek között lesznek brazil, görög, japán, chilei és német gordonkások is.

Nem emlékszik a futónő támadója Letartóztatta a bíróság azt a 37 évest férfit, aki a Jászberényi úton megtámadta és megpróbálta megerőszakolni a hétszeres magyar bajnok ultrafutónőt, Makai Viktóriát. Úgy tudjuk, a férfi azt mondta, ...
Ismét futónőt akartak megerőszakolni Kis híján megismétlődött a soroksári kocogónő öt évvel ezelőtti tragédiája. Ezúttal a hétszeres magyar bajnok ultrafutónőt, Makai Viktóriát támadta meg egy férfi futóedzés közben a Jászberényi úton. Ö...

Top hírek:
Egy héten át ingyenes orvosi rendelés lesz a római Szent Péter téren 16 ezer hajléktalan élhet Rómában.
Sallói Dániel duplázott az MLS főcsoport-elődöntőjében - videó A magyar támadó csapata, a Kansas City 5-3-as összesítéssel jutott tovább.
Rakétákkal támadta Izrael Gázát egy izraeli katona halála miatt Balul sikerült egy izraeli kommandós akció.
ByeAlex nagy bajba került az X-Faktor mentorházában - Csalódnia kellett a zenekarokban Puskás Peti fiúk és ByeAlex zenekarok csapata is összeállt a mentorházban.
Egyszerű csoda ez volt Suzanne Vega Budapesten Pályafutása legjobb dalait hozta el a MOM Sportba minden idők egyik legfontosabb női popszemélyisége és dalszerző-énekese. Tudtuk, hogy mire számíthatunk és úgy is lett.
Ha az Öbölben nem leszel aranyjelvényes, akkor marad a gatyafoltozó verseny Az Újpesti-öböl sok kajakos és kenus otthonaként szolgált, az 1963-ban alakult KSI vízitelepén is ezrek eveztek, de nemcsak a versenyzésről szólt a gyerekek élete. Míg az Öböl-kört húzták, addig az edzők szabadegyetemet tartottak. Wichmann Tamás Eb-győzelme a moziban is ment, mindenki olyan kiállású akart lenni, mint ő.