A kártyavár összedől - teljes film

Rendező: Daniel Alfredson Szereplők: Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Lena Endre, Sofia Ledarp, Annika Hallin 

2018. november 8. 3:30

A cikk folytatása...



Friss hírek
Curtis spirituálisan gyógyulna Koholák Alexáéknál Curtis szerettei felkeresték Koholák Alexáékat, hogy spirituális úton segítsenek megszabadítani a rappert a drogproblémáitól.
Shane golfkarrierje nem érdekli Hosszú Katinkát Új sportágban hajt vb-címre az úszóedző.
Az elveszett légió - teljes film Rendező: David Kocar, Petr Kubik Szereplők: Tom McKay, Michelle Lukes, Brian Caspe, Jim High, Ted Otis. #filmekegesznap
Portik-hangszalagok: a művészsíroknál helyszíneltek a zsaruk Bár a temetőőröknek azt mondták, hogy gránátot találtak, könnyen lehet, hogy a leleplező Portik-hangszalagokat hozták fel egy sírboltból a zsaruk a Farkasréti temető művészparcellájában.
Tisztességtelen ajánlat! Tatár Csillának 1000 eurót kínáltak egy szexrandiért A műsorvezető jól szórakozott az ajánlaton, amit követőivel is megosztott. Lapunknak azt is elárulta, hogyan kell kezelni az ilyen zaklatásokat.
Zuglói gázoló: Látnom kellett volna a gyalogost Megtörten és lefogyva érkezett az ítélethirdetésre T. Klára Petra. Az utolsó napon beismerő vallomást tett, és elismerte, hogy látnia kellett volna a gyalogost. A drogozást azonban mindvégig tagadta.

Ezek után kétszer is meggondolja, akar-e testőr lenni Noomi Rapace testőrként teszi kockára életét legújabb filmjében.

Top hírek:
A nagy büfékocsi-verseny - hétköznap 11.15 Ajánló - A nagy büfékocsi-verseny hétköznap délelőttönként 11.15-kor a LiChi Tv-n!
Kórházban kezelik Zámbó Mariettát Súlyos tüdőgyulladással került kórházba Zámbó Jimmy nővére, miközben édesanyjuk, Anna néni orvosi kezelésre szorul. Zámbó Árpy minden szabadidejét szerettei betegágya mellett tölti.
Csonka András: Érezni akartam apám szeretetét A színész őszintén vallott édesapjával való kapcsolatáról, és arról, hogy bizonyos szempontból mindig irigyelte nővérét, Editet.
Bornai Tibor dalt írt a veronai áldozatokért Nélküled veled a címe annak a megindító dalnak, amelyet a KFT billentyűs-szerzője, Bornai Tibor írt a két évvel ezelőtti veronai buszbaleset áldozatainak emlékére. Az ismert zenész először nem mert igent mondani, amikor az áldozatok szülei felkérték.  Tavaly november elején az egyik elhunyt gyermek édesapja keresett meg, hogy írnék-e dalt a baleset kétéves évfordulójára.
Fotókon a bizonyíték: Van élet a Holdon! Szenzációs felvételek!
Brexit: elutasította a londoni alsóház a kilépés feltételeiről szóló megállapodást Az egyezményre 202, a megállapodás ellen 432 képviselő szavazott, vagyis az alsóház 230 fős többséggel vetette el a Brexit-megállapodást.