Év épülete szavazás: csak lombházak és erdei lakok közül választhat

Szavazza meg, hogy egy tibeti napház, erdélyi bioépület vagy sámántotemes welness legyen a győztes. Sosem imádtuk még ennyire az anyatermészetet.

2018. november 8. 10:14

A cikk folytatása...Friss hírek
"Mégis mi folyik itt?!" tüntettek a lezárt ELIOS-ügy miatt az NNI épületénénél Az OLAF bár egyértelmű csalásokat tárt fel, a magyar hatóságok bűncselekmény hiányában mégis megszüntették az ELIOS-ügyben indult eljárást. Emiatt tüntetett ma a Nemzeti Nyomozó Iroda épületénél a Főnix mozgalom.
Elütött állatot akart megmenteni, amikor elgázolták Kőszegen A sofőr a helyszínen meghalt.
Kigyulladt egy lakás az I. kerületben, egy ember kórházba került Őt a tűzoltók mentették ki lakásából.
"Az informatikát a könyvtáros tartja, 25 évvel ezelőtti anyagokból" A kormányzati véleménnyel szemben a szülők visszajelzései alapján országos tanárhiány van állítja a Szülői Hang Közösség, amelynek kérdőívét két hónap alatt több mint ötezer szülő töltötte ki. Kiderült, Budapesten az informatikatanárt a legnehezebb pótolni, kiesése után fél év lehet, mire tudják pótolni.
A tét: nemzetek Európája vagy Soros nyílt társadalma lesz Nem kérdés, hogy Magyarország melyik oldalon áll - mondta Dömötör Csaba a parlamentben.
Meghalt a szolnoki mentőbalesetben megsérült mentős A mentőautó egy busszal karambolozott.

Top hírek:
A Fidesz nagyobb arányban győzött, mint legutóbb A kormánypárt simán legyőzte a Momentumot a XVI. kerületben. Ácson 100 százalékon a Fidesz.
Hárman megsérültek egy balesetben az 5-ös főúton Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M5-ösön A balesetben senki nem sérült meg.
"A populizmus bolondság, és hosszú távon nem működik" Simon Anholt független politikai tanácsadó és országmárka szakértő, a Good Country Index, vagyis a jó ország index létrehozója. Azt vizsgálja, mitől jó egy ország, vagyis mennyivel járulnak hozzá a nemzetek a Föld és a társadalom hosszú távú fennmaradásához. Kedden Budapesten tart előadást a TEDxDanubia 2018 szervezésében.
Felfüggesztettet kapott egy férfi, aki csak úgy fellökött egy idős nőt Két év börtönre ítélték, öt év próbaidőre felfüggesztve.
Lefújták a szmogriadót Miskolcon A levegő szennyezettsége Miskolcon továbbra is magas, arra kérik a lakosságot, hogy ne égessék el a kerti hulladékokat.