Év épülete szavazás: csak lombházak és erdei lakok közül választhat

Szavazza meg, hogy egy tibeti napház, erdélyi bioépület vagy sámántotemes welness legyen a győztes. Sosem imádtuk még ennyire az anyatermészetet.

2018. november 8. 10:14

A cikk folytatása...Friss hírek
A kisbabák ökológiai lábnyoma Az amerikai Alexandria Ocasio-Cortez jelszava: Gyermektelenséggel a jövőért!
Orbán Viktor nincsen egyedül Felfüggesztés: győzelem vagy vereség? Az a biztos, hogy a Fidesz aktivizálta szavazótáborát Az Európai Néppárt belátta, hogy szüksége van a Fidesz mandátumaira - mondta híradónknak egy politikai elemző a kormánypárt felfüggesztésével kapcsolatban
Korai öröm – Nevetséges kamu a Fidesz felfüggesztése? Mint tudjuk, szerdán az EPP felfüggesztette a Fidesz tagságát. Túlságosan örülnünk azért nem kell, mert a felfüggesztés körülményei igencsak érdekesek
Nagyon bűzlik a MÚOSZ-elnök
Veszélyes olajszennyezés történt Egerben Olajszennyezés történt március 21-én Egerben, a Vécsey-völgy ipartelepen, az ott húzódó csapadékvíz-elvezető árokba ismeretlen tettes nagyobb mennyiségű fáradt olajat öntött
Novák: Párizs a média félretájékoztatásának az áldozata Önkéntesen döntöttünk arról, hogy az európai parlamenti választásokig hátralévő időszakban felfüggesztjük a kapcsolatainkat az Európai Néppárttal, és megvárjuk, milyen irányt vesz az a folyamat, amely egy támadássorozatot jelentett Magyarország ellen - jelentette ki az MTI-nek csütörtökön Párizsban Novák Katalin, a Fidesz külügyekért felelős alelnöke.

Top hírek:
Elképesztő magyarázatokat hoz a kormányközeli sajtó a Fidesz felfüggesztéséről Mintha egész más szavazásról írnának: visszavert támadás, jó döntések, kompromisszum így "tájékoztatja" olvasóit a kormányközeli sajtó a szerdai EPP-szavazásról.
"Erős Európa" Itt van egy új, sorostalanított, junckertelenített kormányüzenet
Saját családi házában üzemeltetett bordélyházat egy férfi Az Esztergom környéki településen a szomszédok szóltak a rendőröknek, vádemelés lett a vége.
Moldova György: Ami most megy, csak kitöréssel végződhet Az író szerint jó vége nem lehet a mostani folyamatoknak.
Palkovics: Miért fenyegetném meg az Akadémia elnökét? Az innovációs és technológiai miniszter azt mondja magáról, a német vállalati környezetben szocializálódott, őszinte, fair tárgyaló.
Hamvay Péter: Elszállóág Szubjektív lapajánló.