Szabadon engedték a Pakisztánban istenkáromlás miatt elítélt keresztény nőt

Ügyvédje szerint szabadon engedték a pakisztáni Ászija Bibit.

2018. november 8. 15:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Terrorszervezetnek minősítették Pakisztánban Gülen mozgalmát A pakisztáni legfelsőbb bíróság terrorszervezetnek minősítette a száműzetésben élő török hitszónok, Fethullah Gülen mozgalmát jelentette pénteken az Anadolu török állami hírügynökség.

Friss hírek
Napi horoszkóp - január 17 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Tisztességtelen ajánlat! Tatár Csillának 1000 eurót kínáltak egy szexrandiért A műsorvezető jól szórakozott az ajánlaton, amit követőivel is megosztott. Lapunknak azt is elárulta, hogyan kell kezelni az ilyen zaklatásokat.
Zuglói gázoló: Látnom kellett volna a gyalogost Megtörten és lefogyva érkezett az ítélethirdetésre T. Klára Petra. Az utolsó napon beismerő vallomást tett, és elismerte, hogy látnia kellett volna a gyalogost. A drogozást azonban mindvégig tagadta.
Láng József: Miattam verte meg Latinovits Zoltán Ruttkai Évát Drámai pillanatokat idézett fel Láng József, aki Ruttkai Éva szerelmét alakította a színpadon. Latinovits  az előadás miatt emelt kezet a színésznőre.
Ilyen a magyarországi influenzahelyzet - egy ábrán Magyarországi influenzahelyzet (2019. január 7-13.); a betegek aránya korcsoportonként; influenzaaktivitás megyénként
Így nőtt novemberben a kereskedelmi szálláshelyek forgalma Tavaly novemberben a külföldi vendégek száma 4,8 százalékkal emelkedett, és megközelítette a 420 ezret. Az általuk eltöltött 990 ezer vendégéjszaka 1,6 százalékkal volt több az egy évvel korábbinál. A belföldi vendégek száma 8,2 százalékkal volt nagyobb, és meghaladta a 460 ezret. Az általuk eltöltött vendégéjszakák száma 5,9 százalékkal nőtt, és több mint 993 ezer volt - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Pakisztánban korrupció miatt hét évre ítélték Navaz Saríf volt kormányfőt
A béke felé tett lépés az amerikai csapatkivonás Pakisztán szerint A béke irányába tett lépésként értékelte és örömmel üdvözölte szombaton a pakisztáni külügyminiszter, hogy Donald Trump amerikai elnök úgy döntött, az Egyesült Államok megkezdi katonái kivonását A...

Top hírek:
Elképzelhető, hogy meghosszabbítják a Brexit határidejét Mindenki elkerülné a rendezetlen Brexitet.
Hat autó ütközött az M0-s autóúton A XVI. kerületben volt a tömegkarambol.
A román magyargyűlölők egy napig se bírták a kétnyelvű utcanévtáblákat nézni Sepsiszentgyörgyön új, kétnyelvű, zománcozott utcanévtáblákat helyeztek ki. Alig egy nap kellett, hogy a hírhedt magyargyűlölő román, Dan Tanasa sivalkodni kezdjen a táblák miatt.
Egyre hosszabb ideig maradnak és több pénzt költenek hazánkban a turisták A magyar turizmus teljesítménye 2010 óta folyamatosan növekszik, várhatóan a 2018-as év is rekordév lesz.
El Chapo 100 millió dollár kenőpénzt fizetett a volt mexikói elnöknek Erről beszélt az egyik bizalmasa.
Bírósághoz fordult a TASZ a kormánypárti médiabirodalom miatt A TASZ szerint a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) mögötti fúzió alkotmányellenes.