Szabadon engedték a Pakisztánban istenkáromlás miatt elítélt keresztény nőt

Ügyvédje szerint szabadon engedték a pakisztáni Ászija Bibit.

2018. november 8. 15:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy afganisztáni bázis közelében rejtőzhetett évekig Omar molla Egy dél-afganisztáni katonai bázis közelében rejtőzködhetett évekig Omar molla, a tálib mozgalom alapítója és egykori vezetője, nem pedig Pakisztánban, ahogy azt az amerikaiak állították eddig ...

Az atomháború rémképét vetíti előre India és Pakisztán legutóbbi fegyveres konfliktusa A két ázsiai országnak sem a kasmíri rendezésre, sem a nukleáris elrettentésre nincs stratégiája, vagyis a tűzzel játszanak.
Megtalálhatták a két eltűnt európai hegymászó holttestét Pakisztánban A két hegymászó tizenegy napja tűnt el.
Ismét egymás területét lövi India és Pakisztán Az erőszak az utóbbi napok feszültségenyhítő diplomáciai erőfeszítései dacára lángolt fel.
44 szélsőségest vettek őrizetbe Pakisztánban A pakisztáni radikálisok vállalták magukra a februári merényletet, amiben 40 indiai halt meg.
Lesz-e háború Kasmír felett? 1971 óta nem látott légitámadásokkal eszkalálódott a konfliktus India és Pakisztán között. Ahogy azt Ukrajna és Szíria kapcsán láttuk, a média és a közösségi tér is harcmezővé vált.

A háború szélére sodródott a két atomhatalom, Pakisztán és India Több polgári személy is életét vesztette szombaton, amikor ismét kiújultak az összecsapások az India és Pakisztán által is magáénak követelt Kasmír tartományban. Miközben a két hadsereg lövi egymást,...
Konfliktus Kasmírban: Pakisztán betartotta, amit ígért Pakisztán pénteken átadta Indiának Abinandan Vartaman pilótát, akinek repülőgépét a héten lelőtte a pakisztáni légierő.
Harcba szólította 1 milliárd 300 milliós népét az indiai miniszterelnök De nem nevezte nevén az ellenséget. Pakisztán ezzel szemben megfékezné a mini-légiháború elmérgesedését, már szabadon is engedte az elfogott pilótát. Mondjuk ott épp nincs választási kampány. Senki ne...
Eddig nem ismert fenyegetést hozott el a két atomhatalom konfliktusa India és Pakisztán hosszú évtizedek óta ki nem állhatja egymást, de a héten mégis nagyon éles lett a helyzet. Voltak előjelek, és a békés kiút egyelőre nem látszik világosan.
A darabolós herceg körútjának titkai befolyásos nő lesz az új washingtoni nagykövet Az útra feszült helyzetben került sor, hiszen egy Kasmírban elkövetett merénylet miatt Pakisztán és India egy újabb háború szélére sodródott. Míg Budapest pár napja egy 32 éves államtitkárt küldött ki...
Atombombák árnyékában éleződik a konfliktus India és Pakisztán között Egy több mint negyven életet követelő öngyilkos merénylet után lángolt fel az ellentét.