Megnyílt az első helyi élelmiszerbank Hajdú-Biharban

A helyi élelmiszerbank rászorulóknak segít a boltokban, áruházakban feleslegessé vált, emberi fogyasztásra még alkalmas élelmiszerek adományozásával.

2018. november 8. 17:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pénzt követelt, mert szakítottak Krimibe illő történet játszódott le Hajdú-Bihar megyében. Egy férfi elrabolta és fához bilincselte egyik ismerősét Bakonszeg közelében. Ezután felhívta a férfi korábbi feleségét és a mit sem sejtő ass...

Friss hírek
Biztonságban vannak a magyarok Mi lesz a Nagy-Britanniában élő magyarokkal? teszi fel a kérdést sok honfitársunk a brexitet övező konfliktushelyzet láttán.
Aszályos nyár Az aszályos nyár, a tartós forróság és a kevés csapadék érzékenyen érintette az európai mezőgazdasági termelőket, például Hollandiában a burgonyatermesztőket.
Trump keddre részletes jelentés kap arról, ki állhat Hasogdzsi meggyilkolása mögött Az elnök szerint szerint nagyon elhamarkodott a CIA értékelése.
Parkolóba zunant egy II. világháborús gép Texasban A gépen lévő két ember meghalt.
Halálos tűz Újkéren A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a lángoló családi házhoz, az Alszopori utcába.
Jel a csuklópánt alatt Világszerte gyerekek százezrei ejtenek sebeket a csuklójukon, a karjukon, a combjukon vagy a bokájukon, a falcolás az önsértés leggyakoribb formája.

Ingyenpénz hűtőre, fagyasztóra, mosógépre: perceken belül nyílik a pályázat Ma délelőtt 10 órától 14 óráig lesz nyitva az észak-magyarországi térségben, azaz Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megyében a háztartási nagygépcsere pályázat elektronikus.....
Tragédia történt egy hajdúnánási háztűznél Holtan találtak egy embert a tűzoltók egy háztűznél Hajdúnánáson - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság péntek reggel. A közlemény szerint hajnalban egy lakóház és két mellék...

Top hírek:
Nem kérette be Kijev a magyar nagykövetet Íjgyártó István magyar kezdeményezésre folytatott megbeszélést.
Súlyos jogsértésre hivatkozva nem hosszabbították meg a Sláger FM és Music FM szerződését A médiatanács nem hosszabbította meg a Sláger FM és Music FM szerződését - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóság az MTI-vel pénteken.
Emmi: Jut hely a szállásokon minden otthontalannak A hajléktalanellátó rendszer felkészült a télre.
Videók a budapesti tűzről Egy négyemeletes ház tetőszerkezete gyulladt meg.
Cafetéria jövőre: hogyan támogathatják a vállalatok dolgozóik egészségét? Amíg az elfogadott őszi adócsomag értelmében a legtöbb cafeteriaelem bérként adózik jövőre, addig a munkáltatók kedvezményesen a dolgozók pihenését és az egészségcélú költéseket támogathatják a SZÉP-kártyán és az egészségpénztáron keresztül. Az önkéntes pénztári célzott szolgáltatások céges támogatása továbbra is 40,71 százalékkal adózik, a legújabb kedvezmény pedig, hogy a dolgozóknak 20 százalék szja-visszatérítés jár a megszokott munkáltatói hozzájárulás után.
Akit Putyin egy másodperc alatt lenyomott szkanderben Vlagyimir Putyin nagy barátja, Orbán Viktor lelkes rajongója az a Dana Rohrabacher, aki az amerikai félidős választások talán legnagyobb vesztese.