14 éves lány döntötte meg a sudokuzás világrekordját videó

A 14 éves kínai Vang Si-jao kevesebb mint egy perc alatt oldott meg egy 9x9-es négyzetrácsos feladatot a prágai világbajnokságon.

2018. november 8. 18:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Nagy pénisz, biztos lakhatás - legalábbis a remeterákoknál A remeterákok hosszabb hímvesszőt növesztenek, hogy ne veszítsék el lakhelyüket
Sikerült lelassítani a szklerózis multiplex súlyosbodását Őssejt- transzplantáció áll az ígéretes eredmény hátterében.
Hatásos új eszköz az agytumor elleni harcban Az agytumor sejtjeit megtámadó nanorészecskéket alkottak spanyol tudósok.
Szereti a Call of Dutyt? Egy hétig ingyen lehet játszani az új résszel, csak le kell tölteni Korlátozások nélküli tesztidőszakot hirdetett a Treyarch, hogy bárki kipróbálhassa a Black Ops 4 úgynevezett battle royale-módját.
Csalódottak lehetnek a Csillagok háborúja rajongói: végleg elkaszáltak egy régóta ígért Star Wars-játékot 2013 óta dolgozott az Electronic Arts (EA) egy különleges Csillagok háborúja játékon. A projekt többször került már válságba, eddig viszont mindig mehetett tovább a fejlesztés. Egészen mostanáig.
Tovább melegszenek a Föld permafroszt térségei A jelenség aggasztó, mert még több üvegház gáz távozhat a légkörbe

Top hírek:
Boldog emlékek felidézésével mérsékelhető a serdülőkori lázadás Érdemes komolyabban venni a tinédzserek világvége-hangulatát.
Jön az űrben termesztett bab Az űrsaláta után ez lehet a következő friss élelmiszer az űrhajósok étrendjében.
Nagyon furcsa jogi csata kezd kibontakozni a GTA alkotóinak új játéka miatt Egy amerikai ügynökségnek nem tetszik, hogy a Red Dead Redemption 2 kiadója a megkérdezésük nélkül használta fel a cég nevét.
Ez az egér egy komplett számítógép, még monitor is van hozzá Őrült technológiai ötletekből sosincs hiány, azonban a Computer Mouse valószínűleg mindegyiken túltesz.
Sikerült lelassítani a szklerózis multiplex súlyosbodását Őssejt- transzplantáció áll az ígéretes eredmény hátterében.
Mitől nagy Britannia, amikor kicsi? A világ egynegyedét meghódították, de a név nem ebből ered.