14 éves lány döntötte meg a sudokuzás világrekordját videó

A 14 éves kínai Vang Si-jao kevesebb mint egy perc alatt oldott meg egy 9x9-es négyzetrácsos feladatot a prágai világbajnokságon.

2018. november 8. 18:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Ezt a videót már a Huawei P30 Próval forgathatták, és lenyűgöző lett a végeredmény A videózást oktató Parker Walbeck Mexikóban tesztelt egy rejtélyes készüléket, ami minden bizonnyal a Huawei P30 Pro lehet.
Videó: A testünkben mászkáló hangyarobotokat fejlesztettek Kínában Egy hangyakolónia által inspirált, orvosi célokat szolgáló robotrendszert fejlesztettek ki kínai kutatók.
Bizonyítékot találtak rá, hogy orosz hackerek akarják megzavarni az EP-választást A FireEye kiberbiztonsági cég jelentése szerint valós volt a félelem, hogy az oroszok megpróbálják majd befolyásolni a májusi uniós választást.
50 millió ember ingyen játszik vele, de 499 937 csalót már kidobtak a sikerjátékból Internetes játék lévén az Apex Legends sem mentes a csalóktól, de a fejlesztők odafigyelnek, hogy azok minél kisebb fájdalmat okozzanak a tisztességes felhasználóknak.
Az új Doom lesz az első játék a Google csodarendszerén, amivel hadat üzentek a konzoloknak Miután ismertette a platformmal kapcsolatos tudnivalókat, azt is elárulta a Google, melyik játék lesz az elsők között "fogható" a Stadián.
Frankenstein a világűrben: megfejtették, hogy jöhetett létre a hóember alakú kisbolygó Mézeskalács-figura, hóember, deformálódott krumpli, palacsinta vagy hamburger? Egyre viccesebb jelzőket aggatnak az Ultima Thule aszteroidára.

Top hírek:
A gyertyák elfújása 15-szörösére növeli a tortán lévő baktériumok számát Az ünnepelt messze nem csak levegőt fúj a tüdejéből, hanem aeroszolt képző nyálat és a szájüregben élő baktériumok tömegét is.
Az igazi rémálom: benézett a háza alá, 45 csörgőkígyó nézett vele farkasszemet Egy texasi férfi a háza alatt futó tévékábeleket akarta megigazítani, amikor a sötétben furcsa hangokra lett figyelmes. Akkor derült ki, hogy nincs egyedül.
Miért van ez a fura bábu a Google főoldalán? És hogy jön ide Johann Sebastian Bach? A Google a különleges alkalmakhoz mindig valamilyen különleges logót talál ki, amivel a kereső főoldalát díszíti fel. Ezúttal sincs ez másként: ezúttal Johann Sebastian Bach zeneszerző születésnapja előtt tiszteleg a Google, ám a mostani animációt egészen máshogy készítették, mint az eddigieket.
Elkészült a szupergép: kigördült a hangárból az Airbus hatalmas repülőjének új példánya Méretei miatt tekintélyt parancsoló, mégis mindig mosolyog. Kész van az Airbus legnagyobb repülőjének második példánya.
Lélegzetelállító fotót készített a NASA arról, hogy összeütközik két galaxis A Hercules csillagképben található NGC 6052-ről korábban azt hitték, egyetlen szabálytalan alakú galaxis. Mostanra kiderült, nem egészen ez a helyzet.
Olyan "halszörny" ért partot Dél-Ausztráliában, amire nehezen találunk szavakat Egy jókora holdhal tetemére bukkantak a Coorong Nemzeti Park területén. Felfedezői először azt hitték, valamilyen a víz által partra sodort törmeléket, például fadarabot látnak. Hát nem az volt.