14 éves lány döntötte meg a sudokuzás világrekordját videó

A 14 éves kínai Vang Si-jao kevesebb mint egy perc alatt oldott meg egy 9x9-es négyzetrácsos feladatot a prágai világbajnokságon.

2018. november 8. 18:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Kiderült még pár izgalmas dolog a Samsung hajtogatható telefonjáról A bejelentés óráiban csak szűkszavúan beszélt táblagépként is használható telefonjáról a dél-koreai gyártó, nem sokkal később azonban további részleteket is megosztott róla.
Amit csak kevesen tudnak: így lehet lerázni a "lerázhatatlan" hőmérőt videó A higany helyett galliumot tartalmazó hőmérőket is egyszerűen le lehet "nullázni", de egy kissé szokatlan megoldást kell választani. Mutatjuk.
Rákattant a net népe a zuhanyzóba akasztható okoshangszóróra Mindössze két nap alatt annyi előrendelés érkezett egy zuhanyozás közben használható okoshangszóróra a Kickstarteren, hogy össze is gyűlt rá a célul kitűzött összeg. A gyűjtési időszaknak még messze nincs vége, úgyhogy valószínűnek tűnik, tömeggyártásba kerülhet a különleges okosság.
Adóvisszatérítést ígérve küldenek e-maileket csalók Az üzenetben arra kérik a felhasználókat, hogy kattintsanak a levélben szereplő linkre, és ott adják meg személyes adataikat. Ne tegyen így.
Melyik mobilgyártó vetheti be először a MediaTek vadonatúj chipkészletét? A múlt hónap végén mutatta be a MediaTek a Helio P60 utódját, a Helio P70 lapkakészletét, és már az is kiderült, melyik telefonmárka mutat fel először ilyen áramkörrel dolgozó telefont.
Jobb későn? Csak 2020-ban jelenhet meg az 5G-s iPhone Két olyan terület van, ahol az androidos gyártók egyértelműen az amúgy igen innovatív Apple előtt járnak: az összehajtható és az 5G-s készülékek esetében nagy a csend Cupertinóban. A legújabb hírek szerint azonban az Apple sem hagyhatja figyelmen kívül a jövő elvárásait, azonban egyelőre csak 2020-ra ígér 5G-s eszközt.

Top hírek:
Túl gyorsan lemerül a telefonja? A Google hamarosan aktiválja az Androidban az egyik "szent grált" Az Android Dev Summit fejlesztői konferencián mutatta be azt a diasort a Google, amely jól mutatja, milyen komoly mértékben csökkenti a mobil energiafelhasználását, ha sötét módba kapcsolják a rendszert.
Ön is fotózhat úgy a mobiljával, mint a profik: 5 tipp magyar fotósoktól, hogy tökéletes legyen a kép A jó minőségű fotó elkészítéséhez nem elég, ha egy csúcsmobil van a kezünkben, az apró részletek is számítanak. Öt profi magyar fotóst kérdeztünk meg arról, mire kell figyelnünk.
Tudja, mi az a nappuccino? A tökéletes délutáni szunyókálás titka Egy jó ebéd, majd egy finom kávé, és garantált a remek délutáni szunyókálás. A látszólagos ellentmondás mögött fiziológiai tények állnak: még jót is tesz a délutáni pihenésnek, ha megiszunk előtte egy kávét. Ismerkedjen meg a nappuccino titkával.
Amit csak kevesen tudnak: így lehet lerázni a "lerázhatatlan" hőmérőt videó A higany helyett galliumot tartalmazó hőmérőket is egyszerűen le lehet "nullázni", de egy kissé szokatlan megoldást kell választani. Mutatjuk.
Szent-Györgyi Albert relikviák után kutatnak A Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány különleges kezdeményezést indít.
Ez nagyon jó: ilyen egyszerűen ugorhat a YouTube-videókban a fontos részekhez Az alábbi Chrome-bővítménnyel egyszerűen ugorhatunk egy YouTube-videó minket érdeklő részéhez. Ebben akár kulcsszavak is segíthetnek.