Meztelenül próbált elbújni a rendőrök elől a futónőre támadó férfi

Csak azért nem tudta megerőszakolni a nőt, mert nem volt erekciója.

2018. november 8. 19:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Finnyás bolsi nem néz oda
Végighajtott az utcán, öt parkoló autóba belement Brutális pusztítást végzett valaki a Valéria utcában, egyelőre nem tudni miért.
Bakondi: télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon Télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon, bár egyes hegyi utakat ilyenkor nem lehet használni - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán
Halálos baleset történt Dabason Egy autó lesodródott az útról, fának csapódott, az egyik utas a helyszínen meghalt.
Kutyafalka terrorizálja a lakótelepen élőket Várpalotán Néhány napja egy 10 éves kisfiút támadott meg egy kutya az utcán, korábban pedig egy csivavát mart meg egy elszökött eb. A várpalotaiak félnek az utcán sétálni, az RTL Klub híradójának azt mondták, többször előfordult már, hogy a kiszökött kutyák agresszíven viselkedtek.
Hír: Az MSZP együttérzését fejezi ki a DK teljes politikai közösségének a pártot ért szörnyű veszteségekért Tárgyak megsemmisülhetnek egy tűzben, de közös ügyünket, a demokratikus, félelemmentes Magyarország visszaállításának szándékát elpusztítani nem lehet.

Top hírek:
Több csoport migránst fogtak el a rendőrök Bács-Kiskunban Összesen negyven embert kellett visszakísérni a határhoz szombaton.
Pető Iván: Orbán "rendkívül tudatos, erkölcstelen politikus" Az SZDSZ volt elnöke szerint nem egy nagy hiba, hanem több kisebb lépés okzta pártja bukását.
Baleset történt Szigetszentmiklóson Összeütközött két autó egy kereszteződésnél.
Kórházat mikor fogsz átadni? - széttrollkodták a fociakadémiát avató Orbán Viktor oldalát A kormányfő máskor rendszerint gondosan karbantartott Facebook oldalán elszabadultak az indulatok, a kommentelők többek közt a Magyarországra szökött volt macedón miniszterelnök hogyléte felől érdeklődtek felettébb vicces/gúnyos bejegyzéseikben Orbánnál.
Lefoglalt irataikat követelik vissza a szcientológusok Az akció jogellenes volt, a NAV mégsem szolgáltatja vissza az iratokat.
Orbán: az összefogás az egész régió sikere Ma már mindenki látja, hogy összefogással és egymás támogatásával békésebb és jobb életet tudnak biztosítani állampolgáraiknak a közép-európai országok – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén.