Meztelenül próbált elbújni a rendőrök elől a futónőre támadó férfi

Csak azért nem tudta megerőszakolni a nőt, mert nem volt erekciója.

2018. november 8. 19:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Eb-selejtezők - Győzelemmel rajtoltak a spanyolok és az olaszok A spanyol és az olasz válogatott is sikerrel kezdte szereplését az Európa-bajnoki selejtezőkön: a szombati játéknapon előbbi a norvég, utóbbi pedig a finn együttest győzte le hazai pályán
Napkeleti bölcsek (MSZP)
Pócs János kínos videójáról érdeklődtek, a polgármester le akarta tiltani az újságírókat
EMNP - Csomortányi Istvánt választották a párt elnökévé A politikai folytonosságot képviselő Csomortányi Istvánt választotta az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) elnökévé a párt országos küldöttgyűlése szombaton Nagyváradon - közölte az MTI-vel a párt sajtóosztályának képviselője
Ha Roland hitt volna a mesékben, talán sosem lett volna baja a rendőrséggel De racionalistaként és sapkatulajdonosként is kellett neki az a hajvágógép.
Diplomáciai csúcsüzem Budapesten Politikusok, volt államfők és miniszterek látogattak ma a magyar fővárosba és tárgyaltak a magyar miniszterelnökkel.

Top hírek:
Van valami kísérteties az egészben Több mint háromezer embernek kellett elhagynia az otthonát Budafokon amiatt, hogy két világháborús amerikai bombát emelnek ki a tűzszerészek a Dunából. Megnéztük a kiürítést.
A demográfusokat is megdöbbentették az új hazai csecsemőhalálozási adatok A fejlődő orvostudomány már-már felülírja a biológiai törvényeket, de a társadalom "vastörvényei" ellen nemigen van ellenszere.
Csak óvatosan a DNS-alapú családfa-kutatókkal! Túl sok mindent árulhat el rólunk és másokról is a DNS-ünk, az adatvédelmi hatóság óvatosságra int.
Élvezze ki a jó időt, hétfőn újabb lehűlés jön Keddre 10 fokot esik vissza a hőmérséklet.
Orbán úgy dönthetett a Fidesz önkéntes felfüggesztésről, hogy nem volt felhatalmazása A jelek szerint a Fideszben semmilyen formális döntés nem született arról, hogy a párt "önkéntesen" felfüggeszti tagságát az Európai Néppártban, ez ugyanakkor ellentétes lehet a párt alapszabályával írta meg a Népszava.
Orbán: Jöjjön már végre egy nagy ország, mert erőink végesek A kormányfő a budapesti migrációs konferencián a soft powert okolja rossz nyugati megítélése miatt, és azt mondta, nem akar vezető szerepet játszani Európában. A vendégei, Sarkozy és Václav Klaus pedig őt dicsérték.