VV Vivien: A zsidó filmek szomorúak

Megnézettük vele az év legnehezebben befogadható filmalkotását.

2018. november 8. 19:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A 18 éves VV Vivi jól kiosztotta Renit, Zsuzsut és Greget Nem tudta visszafogni érzelmeit, és őszintén elmondta véleményét.

Friss hírek
Az egészségügyben mindennaposak a túlórák Nehéz, ám nagyon fontos és hősies feladatot vállal magára, aki az egészségügyi pályát választja. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara egy formabontó kampányfilmben mutatja be az orvosok és ápolók mindennapi küzdelmét. ...
Curtis spirituálisan gyógyulna Koholák Alexáéknál Curtis szerettei felkeresték Koholák Alexáékat, hogy spirituális úton segítsenek megszabadítani a rappert a drogproblémáitól.
Shane golfkarrierje nem érdekli Hosszú Katinkát Új sportágban hajt vb-címre az úszóedző.
Az elveszett légió - teljes film Rendező: David Kocar, Petr Kubik Szereplők: Tom McKay, Michelle Lukes, Brian Caspe, Jim High, Ted Otis. #filmekegesznap
Portik-hangszalagok: a művészsíroknál helyszíneltek a zsaruk Bár a temetőőröknek azt mondták, hogy gránátot találtak, könnyen lehet, hogy a leleplező Portik-hangszalagokat hozták fel egy sírboltból a zsaruk a Farkasréti temető művészparcellájában.
Skócia kiléphet az Egyesült Királyságból? Skócia kiléphet az Egyesült Királyságból, ha nem rendeznek újabb népszavazást az Egyesült Királyság európai uniós tagságának megszüntetéséről (Brexit) - jelezte a skót miniszterelnök a Bild című német lap hírportálján szerdán ismertetett nyilatkozatában.

Ha ilyen lányom lenne, felkötném magam mondta VV Era VV Vivire, aztán kiesett Áldott, békés ünnepeket kívánunk a legfrissebb kieső szaftos beszólásaival és VV Vivi hisztérikus reakciójával.

Top hírek:
Elképzelhető, hogy meghosszabbítják a Brexit határidejét Mindenki elkerülné a rendezetlen Brexitet.
Hat autó ütközött az M0-s autóúton A XVI. kerületben volt a tömegkarambol.
A román magyargyűlölők egy napig se bírták a kétnyelvű utcanévtáblákat nézni Sepsiszentgyörgyön új, kétnyelvű, zománcozott utcanévtáblákat helyeztek ki. Alig egy nap kellett, hogy a hírhedt magyargyűlölő román, Dan Tanasa sivalkodni kezdjen a táblák miatt.
Egyre hosszabb ideig maradnak és több pénzt költenek hazánkban a turisták A magyar turizmus teljesítménye 2010 óta folyamatosan növekszik, várhatóan a 2018-as év is rekordév lesz.
El Chapo 100 millió dollár kenőpénzt fizetett a volt mexikói elnöknek Erről beszélt az egyik bizalmasa.
Bírósághoz fordult a TASZ a kormánypárti médiabirodalom miatt A TASZ szerint a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) mögötti fúzió alkotmányellenes.