VV Vivien: A zsidó filmek szomorúak

Megnézettük vele az év legnehezebben befogadható filmalkotását.

2018. november 8. 19:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Most tényleg, tegye fel a kezét, aki nem parkolt már véletlenül fizetés nélkül a Ferrarijával!
Ronaldo és Messi sincs a top 3-ban az Aranylabda-szavazáson Már feldolgozták a leadott szavazatok felét, 10 év után törhet meg a Messi-Ronaldo-dominancia.
Nagyon nem mindegy, hogy Budapesten vagy Bukarestben ülsz a dugóban A 800 ezer lakost meghaladó népességű európai városok közül Bukarestben töltik a legtöbb időt - évente átlagosan 218 órát - közlekedési dugóban az autósok, világviszonylatban pedig a román főváros a...
Közzétette friss pályázatát a Médiatanács animációs sorozatok további fejlesztésére Korábban már támogatott, gyermek-, ifjúsági és családi témájú animációs sorozatok bővítését, illetve egész estés animációs filmmé alakítását támogatja kétszázmillió forint keretösszegből a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, amely több másik pályázaton is eredményt hirdetett.
November 12, virágzik az orgona Tavasz van.
Hova fogy még Sarka Kata? Friss fotóján nagyon vékony Sarka Kata büszkén mutatta meg, mennyit fogyott.

Top hírek:
Egy héten át ingyenes orvosi rendelés lesz a római Szent Péter téren 16 ezer hajléktalan élhet Rómában.
Sallói Dániel duplázott az MLS főcsoport-elődöntőjében - videó A magyar támadó csapata, a Kansas City 5-3-as összesítéssel jutott tovább.
Rakétákkal támadta Izrael Gázát egy izraeli katona halála miatt Balul sikerült egy izraeli kommandós akció.
ByeAlex nagy bajba került az X-Faktor mentorházában - Csalódnia kellett a zenekarokban Puskás Peti fiúk és ByeAlex zenekarok csapata is összeállt a mentorházban.
Egyszerű csoda ez volt Suzanne Vega Budapesten Pályafutása legjobb dalait hozta el a MOM Sportba minden idők egyik legfontosabb női popszemélyisége és dalszerző-énekese. Tudtuk, hogy mire számíthatunk és úgy is lett.
Ha az Öbölben nem leszel aranyjelvényes, akkor marad a gatyafoltozó verseny Az Újpesti-öböl sok kajakos és kenus otthonaként szolgált, az 1963-ban alakult KSI vízitelepén is ezrek eveztek, de nemcsak a versenyzésről szólt a gyerekek élete. Míg az Öböl-kört húzták, addig az edzők szabadegyetemet tartottak. Wichmann Tamás Eb-győzelme a moziban is ment, mindenki olyan kiállású akart lenni, mint ő.