Bejrút szerint nincs alapja a hazatérő szírek letartóztatásáról szóló híreknek

Másfél millió szíriairól tudnak a libanoni hatóságok.

2018. november 8. 20:21

A cikk folytatása...Friss hírek
Életfogytiglani büntetésre ítélték az Olaszországban lövöldöző magyar származású férfit Az Igor, az orosz néven elhíresült Norbert Fehert egy dohányárus és egy önkéntes parkőr meggyilkolása miatt vonták felelősségre.
Folytatódnak az Idai ciklon miatti mentési munkálatok Afrikában Az ítéletidőnek több mint 700 halálos áldozata van.
Nem követett el fegyelmi vétséget Laura Codruta Kövesi Kövesi végig ártatlanságát hangoztatta.
Hamarosan közgyűlést tart a Masterplast Közgyűlést tart a Masterplast, ahol többek között az osztalékról és saját részvények visszavásárlásáról is döntenek. 2019. április 25-én 11 órától éves rendes közgyűlést tart a Masterplast. A...
Meghalt a történelmi olimpiai aranyat nyert síakrobata 50 éves volt.
Pumped Gabó az Észbontókban tudta meg, hogy Erős Antónia vezetett Híradót "Ember terve, idő végez."

Top hírek:
Globális keresztesháború és új-zélandi idegengyűlölet elemezték a vérengzést Új-Zéland egyik legdurvább terrorcselekménye a christchurch-i tömeggyilkosság előtt egy személyes adatai számítógépes rögzítése ellen tiltakozó diák 1982-es öngyilkos merénylete volt. Az ország egy százaléka muszlim, dacára a merev bevándorlási szabályoknak az átlagnál kvalifikáltabb muszlimok nehezebben kapnak munkát.
Így látja egy férfi Kunszentmártonban a Fidesz és a Néppárt konfliktusát
Bombát találtak a felújítás alatt lévő Vörösmarty téren Estére a bombát hatástalanították, a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére viszik.
Az átadás óta is tízmilliárdokat költöttünk a 4-es metróra Rengeteg kártérítési per indult a BKV ellen, akár 38 milliárd forint is lehet a végösszeg.
A Momentumot támadta Puzsér Róbert Új front nyílt az ellenzéki oldalon a főpolgármester-jelölt választás kapcsán.
Eb-selejtezők - Ötgólos meccset nyert Amszterdamban a Nationalelf A német válogatott 3-2-re nyert Amszterdamban vasárnap a holland együttes vendégeként a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező C csoportjában