J.K. Rowlingot évekig meglopta az asszisztense

Az írőnő tudta nélkül 1900 dollárt költött a vagyonából csak gyertyákra.

2018. november 8. 21:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Bemutatták Debrecen borait Rekordszámú vörös- és fehérbort, valamint pezsgőt neveztek az idei Debrecen város bora versenyre - jelezte a hajdú-bihari megyeszékhely polgármestere csütörtökön, a város idei borait bemutató sajtótájékoztatón.
Megduplázódott a minimálbér és a szakmunkás minimálbér A Fidesz és a KDNP eddigi kormányzása alatt több mint duplájára nőtt a minimálbér és a szakmunkás minimálbér - mondta Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője csütörtökön, Budapesten.
Megkezdődött a Szolnoki Várkerület fejlesztése Megkezdődött a Szolnoki Várkerület fejlesztése, a tervek szerint az év végére elkészülő beruházást a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében nyert nettó 950 millió forintból valósítják meg - közölte a Tisza-parti város polgármestere csütörtökön, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.
Európa a rendezetlen Brexit felé halad? A rendezetlen Brexit veszélyire figyelmeztettek csütörtöki kommentárjaikban a legtekintélyesebb külföldi lapok, rámutatva, hogy a kialakult válságra meg kell találni a brit parlament és az EU számára is elfogadható megoldást.
A volt olasz miniszterelnök indulni készül az európai választásokon Felelősségérzetből jelölteti magát a májusi európai parlamenti választásokon - jelentette be a 82 éves Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök csütörtökön.
Ötforintosokat kap Hadházy Bayertől

Top hírek:
Egy kisgyermekes anya elképesztő rekordot futott a brutális brit terep-ultramaratonon A 35 éves Jasmin Paris 83 óra alatt, mindössze három órányi alvással teljesítette a 429 kilométeres hegyvidéki távot.
Villanyórákat tekert vissza egy üllői szerelő, vádat emeltek ellene Tizenkilenc fogyasztó élt a villanyszerelő által felkínált lehetőséggel.
Visszatér a fagy és a havazás: mutatjuk mikor Többfelé a maximumok is fagypont körül alakulhatnak.
Péniszméret alapján választom ki a kezdőcsapatomat Nem érdemes kikezdeni az első női edzővel, aki férfi futballcsapatot irányít Németországban.
Bomba robbant Bogotában, nyolc halott Autóba rejtették a robbanószerkezetet egy rendőriskola közelében.
Popzenekarok dolgozzák fel Cage csend darabját John Cage, a 20. századi kortárs zene kiemelkedő szerzője 4'33" című műve előtt tiszteleg a londoni Mute kiadó.