Hitler hisztérikusan zokogott, és öngyilkos akart lenni

Az elvetélt sörpuccs Hitlernek börtönt, a náci pártnak pedig országos ismertséget hozott.

2018. november 8. 20:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Amit csak kevesen tudnak: így lehet lerázni a "lerázhatatlan" hőmérőt videó A higany helyett galliumot tartalmazó hőmérőket is egyszerűen le lehet "nullázni", de egy kissé szokatlan megoldást kell választani. Mutatjuk.
Rákattant a net népe a zuhanyzóba akasztható okoshangszóróra Mindössze két nap alatt annyi előrendelés érkezett egy zuhanyozás közben használható okoshangszóróra a Kickstarteren, hogy össze is gyűlt rá a célul kitűzött összeg. A gyűjtési időszaknak még messze nincs vége, úgyhogy valószínűnek tűnik, tömeggyártásba kerülhet a különleges okosság.
Adóvisszatérítést ígérve küldenek e-maileket csalók Az üzenetben arra kérik a felhasználókat, hogy kattintsanak a levélben szereplő linkre, és ott adják meg személyes adataikat. Ne tegyen így.
Melyik mobilgyártó vetheti be először a MediaTek vadonatúj chipkészletét? A múlt hónap végén mutatta be a MediaTek a Helio P60 utódját, a Helio P70 lapkakészletét, és már az is kiderült, melyik telefonmárka mutat fel először ilyen áramkörrel dolgozó telefont.
Jobb későn? Csak 2020-ban jelenhet meg az 5G-s iPhone Két olyan terület van, ahol az androidos gyártók egyértelműen az amúgy igen innovatív Apple előtt járnak: az összehajtható és az 5G-s készülékek esetében nagy a csend Cupertinóban. A legújabb hírek szerint azonban az Apple sem hagyhatja figyelmen kívül a jövő elvárásait, azonban egyelőre csak 2020-ra ígér 5G-s eszközt.
Először mutattak ki műanyag mikroszálakat vadon élő állatok ürülékében Újabb bizonyíték a vészes műanyagszennyezésre.

Hitlernek öltöztette a kisfiát, meglepődött, hogy beszóltak neki Kentuckyban felkorbácsolta a kedélyeket a történelmi jelmezekért rajongó apuka.

Top hírek:
Túl gyorsan lemerül a telefonja? A Google hamarosan aktiválja az Androidban az egyik "szent grált" Az Android Dev Summit fejlesztői konferencián mutatta be azt a diasort a Google, amely jól mutatja, milyen komoly mértékben csökkenti a mobil energiafelhasználását, ha sötét módba kapcsolják a rendszert.
Ön is fotózhat úgy a mobiljával, mint a profik: 5 tipp magyar fotósoktól, hogy tökéletes legyen a kép A jó minőségű fotó elkészítéséhez nem elég, ha egy csúcsmobil van a kezünkben, az apró részletek is számítanak. Öt profi magyar fotóst kérdeztünk meg arról, mire kell figyelnünk.
Tudja, mi az a nappuccino? A tökéletes délutáni szunyókálás titka Egy jó ebéd, majd egy finom kávé, és garantált a remek délutáni szunyókálás. A látszólagos ellentmondás mögött fiziológiai tények állnak: még jót is tesz a délutáni pihenésnek, ha megiszunk előtte egy kávét. Ismerkedjen meg a nappuccino titkával.
Szent-Györgyi Albert relikviák után kutatnak A Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány különleges kezdeményezést indít.
Ez nagyon jó: ilyen egyszerűen ugorhat a YouTube-videókban a fontos részekhez Az alábbi Chrome-bővítménnyel egyszerűen ugorhatunk egy YouTube-videó minket érdeklő részéhez. Ebben akár kulcsszavak is segíthetnek.
Egyre magasabbak és nehezebbek vagyunk, és ha így folytatjuk, felfaljuk az egész világot 1975-ben még 14 százalékkal kevesebb volt egy átlagos felnőtt súlya, 1,3 százalékkal alacsonyabb volt, és 6,1 százalékkal kevesebb energiára volt szüksége.