Hitler hisztérikusan zokogott, és öngyilkos akart lenni

Az elvetélt sörpuccs Hitlernek börtönt, a náci pártnak pedig országos ismertséget hozott.

2018. november 8. 20:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezért kellett Hitlernek az 1000 éves kincs Két SS-tiszt hajtott be két teherautóval 1944. augusztus 1-jén a nácik által elfoglalt Párizs szívébe, és tartott egyenesen a Louvre felé.

Friss hírek
Itt az Apple nagy bejelentése: félhet a Google és a Netflix is Az Apple magyar idő szerint hétfő este mutatta be új (és felújított) szolgáltatásait: 300 magazinnal indul az Apple News+ és megújul az Apple TV is, de a legnagyobb durranást a játékszolgáltatás és a videós streaming szolgáltás jelenti. Na meg a vállalat különleges hitelkártyája.
Az internet csalódott szülőatyja olyan rendszeren dolgozik, ami jobbá tenné a világot Zaklatott kamaszkorát éli a világháló az internetre 30 éve könnyen járható útvonal építését javasló Tim Berners-Lee szerint, aki a kormányok, a vállalatok és a felhasználók szövetségét sürgeti a felelősségteljesebb felnőttkor eléréséhez.
Megvan a dátum, mikor érkezik az 5G-s mobilnetes Samsung telefon A Samsung ugyan már februárban bejelentette legújabb csúcstelefonjának 5G-s változatát, azonban a piacra kerülésre még várni kellett. Most viszont kiderült a megjelenés pontos dátuma.
Megérkezett Ferihegyre a repülő, amit Törpilla és Törpapa irányítanak videó Különleges gép vendégeskedik a Liszt Ferenc repülőtéren: a belga légitársaság hétfőn érkezett repülőjén a Hupikék törpikék szereplői láthatók.
Emeli a tétet a Samsung: egy egész tévéműsort az új Galaxy S10-zel forgatnak le Nem mindennapi módot választott a Samsung, hogy érzékeltesse, mennyire jó kamerákkal szerelték fel az S10 Plust.
Asus laptopja van? Komoly bajra derült fény, hackerek vették célba a gépeket Világszerte több ezer felhasználó gépét fertőzte meg egy rejtélyes hackercsoport, amely a Kaspersky jelentése szerint kifejezetten Asus laptopokat vett célba.

A történész, aki Hitlernek öltözött, és a nemzeti radikális, aki sosem tenne ilyet Akkor Sneider Tamás felesége most náci, vagy csak lenácizott?

Top hírek:
Kameralyuk-takarás a Galaxy S10-en? Meglódult a felhasználók fantáziája, app is született már Hiába jóval kisebb, diszkrétebb egy kameralyuk, mint egy szenzorsziget, sokan nem teljesen elégedettek azzal, hogy mégiscsak zavarja picit a Galaxy S10-ek Infinity kijelzőjét. Az alábbi app a redditről gyűjti össze azokat a háttérképeket, amelyek elrejtik a kijelző csúfságát.
Kiszivárgott: Ilyen a Microsoft új böngészője, és simán lehet, hogy leváltja a Chrome-ot Továbbra sem tudni, mikor lesz nyilvánosan is elérhető a Microsoft új, Chromium alapú böngészője, de a jelek szerint már nagyon közel állnak a kiadáshoz.
Tovább facebookosodik a Google Térkép, már eseményt is létrehozhatunk rajta A Google jelenleg a felhasználók egy szűk csoportoján teszteli azt az új funkciót, ami még közösségibbé teszi a térkép szolgáltatását.
Húsbavágó lesz David Attenborough legújabb dokumentumfilmje A világ leghíresebb természettudósa, Sir David Attenborough újabb természetfilmet készített, aminek fő témája ezúttal a klímaváltozás.
Szokott instagramozni? Megint felmérik a magyar felhasználókat, ezt kell kitöltenie Idén már negyedik alkalommal készíti el a magyarok Instagram-használati szokásairól szóló felmérést a Crane.
Állítólag csak egy hiba miatt küldtek bizalmas adatokat a Nokia telefonok kínai szerverekre Nincs szó összeesküvésről, egy hiba folytán továbbított néhány európai Nokia-telefon szenzitív információkat Kínának állítja a márka mögötti HMD Global. A történet azonban így is kérdéseket vet fel.